Brand new mama -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (27.4.2014 15:58:10)
|
To sam i ja mislila-ako je samo to razlog netrpeljivosti,e onda majku mu.Uglavnom tu ima nesto jos sto je poljuljalo porodicne odnose(govorim iz iskustva)...Ne znam ,meni je uvijek strasno da brat i sestra ne pricaju ili se posvadjaju oko gluposti.OK,svi se posvadjamo,ali ja sam takva da sat vremena kasnije pijem kafu bez ikakvog neprijateljstva:)Uglavnom precutim ali ako mi nesto smeta kazem.Sa jedne strane-i ako je to moj brat,jedino kad mislim da ugrozava svoje zdravlje,posao ili vezu,reci cu mu sta mislim direktno i otvoreno.Imam jednog brata,udaljena sam od njega 1500km i sad jos da ne pricamo-ne dao mi Bog tako nesto u zivotu.Ili sutra moja djeca da ne pricaju...Svako odgaja svoju djecu najbolje sto zna,a sve sto i mislis reci onako kako najbolje mozes.Najbolje znate svoju bracu i sestre,tako da znate kako mozete nesto da im kazete.I mislim da svi mi kad dobijemo klince upadnemo u trip da samo mi radimo najpametnije i najbolje. Postajemo tolerantniji prema nasim greskama i potencijalnim ispadima,dok tudje...pa ne uvazavamo toliko olakotne okolnosti.Procitajte i temu histerija kod dece i ostale slicne teme,pa cete videti da cesto,koliko se mi trudili i balavili objasnjavajuci,nas podmladak ne slusa sve nase upute odmah...ili svaki dan dolaze nova iskusenja:)
|
|
|
|