Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 4.1.2014 15:30:44
|
|
|
|
Dani.kv
|
Anci ja posledanjih dana setam od radnje do radnje i kupujemo sitnicice. Stomak mi je najveci u gradu a svaka klupa je moja. Jos malo i gotovo. Neka Dijana jos malo poraste pa akcija
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 4.1.2014 18:45:24
|
|
|
|
anci kv
|
dani,mi smo ti uvek za akciju!!!ajde,ti bre jos malo,sta je to za tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 4.1.2014 20:21:31
|
|
|
|
viking
|
Zdravo svima! Mi danas bili na ctg, sve je super, mirno, tako da su nam rekli da ponovo dođemo 13. januara. I najbolje od svega, upoznala sam Marijanu22
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 4.1.2014 20:43:59
|
|
|
|
Milica cica
|
Dani nisam u toku, kako se zovu bebe? Rekoh ja Vik ti ćeš do 40.dogurati
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 4.1.2014 20:57:16
|
|
|
|
viking
|
Kako je krenulo, sigurno hoću
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 4.1.2014 21:02:59
|
|
|
|
Dani.kv
|
Mico i ja mislim da ce da teraju dok dr ne bude resio da uradi CR. Zacementirani su sa svih strana i ne mrdaju. Ja sam sad bas aktivna pa kako bude. Za imena nisam jos uvek nacisto. Za sad su Jovana i Maksim, eventualno Vasilije ako bude tih dana
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 4.1.2014 21:53:36
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro vece! I ja danas bila na ctg, sve ok, ponovo idem 13.01 Najbolje od svega upoznala Viking Bas sam zaribala, prepodne sam se jos nekako i drzala sad mi je bas lose. Nalivam se cajevima ceo dan. Idem da odmaram Laku noc
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 10:52:39
|
|
|
|
subotičanka
|
Ćao cure.Nije me bilo dugo,ali decembar je kod mene ludnica na poslu.Komisija za bolovanje me je odbila,privatnik sam,imam zaposlenu radnicu pa vele neka mi ona zaradi platu.Jako sam razočarana,a kao za inat mene kukovi i kičma rasturaju,otoci na nogama ogromni,više ni ne spadaju,a posao mi je non stop na nogama.Ali neka,izdržaću. Želim vam svima Srećne praznike,vidim ima puno bebica rođenih u ovom periodu dok me nije bilo.Čestitam svim mamicama i pusa za bebe.
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 14:20:29
|
|
|
|
Jole84
|
Trećenkice kako ste mi,vidim bliže se dešavanja
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 15:23:48
|
|
|
|
Milica cica
|
Ne znam jeste čitale ovo sa mog UZ, ja sam totalno polupana ovih dana, ne znam kako ću dočekati tu kontrolu.31.decembra bila na UZ i baš me istraumirala dr. Kod dečaka kaže da je prisutna hiperehogena creva i fokus na desnoj komori srca i zalisku, što može možda da ukazuje na problem sa hormozomima. Poslala me genetičaru. Ja sam izašla bleda kao krpa. Na ekspertnom u 13. i 20. nedelji je bilo sve ok, nosna kost, dužina butne kosti, bubrezi sve normalno,dabl odličan rizik za Dauna je 1:13000, a čitala sam da su to još tri markera koja pored ova dva mogu ukazivati na hormozomopatiju ako nisu dobra, a meni je to ok. Sad čekam da prođu praznici pa da vidim šta dalje. Baš me je strah.
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 17:14:53
|
|
|
|
viking
|
Stvarno, Milice? Nisam znala za ovo, gde si to pisala? Koji ti je sledeći korak? Kod kog doktora ideš? Moj savet ti je da se ne nerviraš pre nego što saznaš nešto konkretnije, često se ovde na forumu dešavalo da doktori isprepadaju žene pa na kraju sve bude u redu.
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 17:57:37
|
|
|
|
Milica cica
|
Idem kdo nas u Betaniju. ne ynam koja je verovatnoća da do sada sve bude ok i super i sad u 27.nedelji da se nešto pojavi. A išla sam baš kod stručnjaka, ne ko bilo koga. Sve u svemu čekam sad tu kontrolu, pa će me slati ako bude trebalo na kordocentezu
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 18:13:40
|
|
|
|
viking
|
A za kad je zakazana kontrola?
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 18:14:02
|
|
|
|
17 joka
|
Milice, mora da su pogresili, i bice sve dobro Vik,Dani eto fino napredujete ka cilju
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 18:16:50
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: viking RR A za kad je zakazana kontrola? Za desetak dana.
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 18:24:31
|
|
|
|
viking
|
E, jbg, to ti se sad čini kao da je za 100 dana... Možda će se tada sve mnogo bolje videti, pa zato. To čekanje je najgore.... Joko
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 19:15:30
|
|
|
|
srna001
|
Devojke! Srećna vam nova godina, sa zakašnjenjem i da se sve brzo i lako porodite!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 19:53:06
|
|
|
|
viking
|
Gde si, Srna Nedostaješ nam, nije isto bez tebe
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 19:58:58
|
|
|
|
srna001
|
Hvala Vik!!!Evo konačno smo se malo organizovali pa rekoh da svratim da vidim šta ima novo.Meni je deveti mesec nekako proleteo još uvek ne mogu da se osvestim da sam se porodila.Rado bih se još malo družila sa vama ovde a opet mi je sa druge strane drago što je gotovo i što sad mogu da grlim i mazim Kolju.
< Poruku je uredio srna001 -- 5.1.2014 19:59:27 >
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 20:23:09
|
|
|
|
marijana22
|
Milice nadam se da ce sve biti ok, da je neka greska u pitanju. Bezveze je sto moras da cekas tih 10-ak dana, verujem da ti je tesko, ali pokusaj da budes pozitivna........ Mi smo danas montirali krevetac i napravili razmestaj u nasoj sob. Nekako mi jos rano da stavljam posteljinu, to cu posle 15. kasljem katastrofalno i naravno svaki put se malo upiskim. Nosim one dnevne uloske, ali ne pomazu danas sam morala da se presvlacim 2 puta. veceras stavljam onaj klasican ulozak. Srna kako su klinci? Kako se snalazis? nema Mirke da se javi, valjda je sve ok.........
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 20:54:12
|
|
|
|
Jole84
|
Mico nisam znala,biće sve ok,nadajmo se da je neka greška,hoće oni tako da isprepadaju žene,samo da dani do kontrole prođu brzo....
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 22:35:29
|
|
|
|
srna001
|
Marijana tako sam ja kašljala kao magare i menjela dnevne uloške na svakih 15 min.Kašalj me je mučio dve nedelej mislila sam da nikada neće prestati ali se na kraju smirio.Klinci su sad super, dočekali su me bolesni kad sam došla iz porodilišta ali je sad sve super!Još se uhodavamo, ipak nas je sad petoro u kući a svako dete ima različite potrebe i zahteve.
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 22:45:29
|
|
|
|
Dani.kv
|
Mico ne daj se. Bice greska na kraju a to sto ces ti svaki zivac da izgubis koga je briga. Ako ne mozes da izdrzis idi kod drugog lekara. Srna puno pozdrava za tebe i mnogoclanu porodicu. Evo i ja jos par sati pa ulazim u deveti
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 22:48:17
|
|
|
|
17 joka
|
Dani, eto dočekaste deveti, rekoh ti ja
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 5.1.2014 22:54:11
|
|
|
|
Dani.kv
|
Joko oni docekase a ja na izdisaju. Nesto pocelo i grlo da me zeza. Danas sam malo obilazila radnje i pukla kako je za par dana sve poskupelo. Kako si ti? Jel radite nesto od analiza?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMaterica je bila prazna, čudo je kako je b...Tamara je objasnila da je imala 17 godina kada je zatrudnela i da je prvi pregled imala u 14. nedelji. Niko ne želi da s...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?