Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (31.1.2014 8:36:27)
|
Ajde, Vik, ajde...jos samo 006 je' l da? Tako bejahu brojali vojnici na sluzenju vojnog roka[sm=smiley36.gif] E, i meni nije bilo dosadno NIMALO u bolnici, a onda nisam imala tablet niti neki dobar telefon. Mene je izludjivala neizvesnost, ali mene neizvesnost izludjuje i za obicnu najobicniju sitnicu. U Le nema apartmana, sve i da sam htela, cvrc[sm=smiley1.gif] Ali je zato bila "klanica" pred Novu godinu, pa tih par dana porodise 54 nas, sekcije i sekcije, i prirodni po koji[sm=zmeden.gif] Bilo nas 11 u sobi, jao, majko, sve i da oces ne mozes da se snuzdis ili klones, uvek se nadje neka zenica koja ce to da primeti i uskoci salom[sm=smiley1.gif] Juce bila do posla na kafu s kolegama...[sm=sloncek.gif] Kako je moja trauma kateter, ubedise me da ne kupujem silikonski, vec da ce da mi "nabace" dobrog tehnicara da mi namesti[sm=zmeden.gif] Meni je kateter najveca nocna mora, da nije njega, poradjaj i sve propratno bilo bi mi sala [sm=zz_nerd.png] Devojke, ja opet ,kao po obicaju sluzim jutaranje dnevne napitke...ko sta voli neka izvoli....
|
|
|
|