mamica 91 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 15:12:27)
|
Ja upadam kao padobranac...[sm=smiley31.gif] za ceo treci razred, jos malo pa cemo se i mi druziti sa vama [sm=smiley1.gif]... moram napisati nase iskustvo sa babylove pelenama koje je bilo blago receno "tragicno" nzm da li je do te serije pelena samo ali ja ih vise nisam kupovala, bacila sam skoro ceo paket, posle druge, trece pelene, Una se tako osula, da su to bili plikovi po guzi bukvalno, inace ima osetljivu kozu, tako ni pampers joj ne odgovara,skoro probali neke pufies (kao razliciti dezeni, jednio sto lepo izgledaju) ali opet osip, violetine pelene sam joj kupovala prvih par meseci i bile su joj super nisu propustala a najvaznije nije imala osip, sad joj kupujem ili Lumpi ili Molfiks ako ne stignem do merkatora.. i pavloviceva standard, a vl. maramice izbegavamo, jedino ako nismo u kuci,i posle njih se ospe, inace uvek je operem... IZVORNA PORUKA: jovana jojo Pozdrav trudnice i ja da se javim... Vik srecno, navijamo[sm=smiley1.gif] Ustipak ne znam kako stojis sa kupovinom iz fotelje, za kolica? Ja sam narucila jedna i trebalo bi sutra da stignu[sm=smiley1.gif] Meni je lakse ovako iz fotelje kupovina jer se u ovoj trudnoci brze umaram i ne mogu dugo da stojim da bi isla u kupovunu i razgledala... ono osnovno cu uzeti u gradu uglavnom ce mi mm oko svega pomoci jer mi dosta donosi sa puta... Marijana u pravu si danas se odmaras za danas a sutra za sutra... Trudnice treba mi pomoc oko pelena. Citala sam pre da su neke majke uzimale u DM-u pelene, zanima me koje su najbolje posluzile? Ostale trudnice[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|