RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

jovana jojo -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 11:54:44)

Hvala LO to mi je bitno da nece da se ospe, sestra je imala problema oko toga sa njenim decakom i secam se da je kupovala krs nekih krema da ga maze a i secam se da su to bas pampers bile i to neke senzitiv mislim.

viking -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 12:40:25)

Drugarice [sm=smiley31.gif] Kod mene situacija sledeća: ostajemo ovdE do daljnjeg. Dr kaze da mogu komotno da izguram jos nedelju dve tako da nema odlaska kući nego sedim ovde i čekam....

Tašo, hvala [sm=rozica.gif]

lesica -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 12:58:51)

Vik, dakle da krenemo da te obilazimo i zabavljamo [sm=smiley36.gif]

Čuj draga, što se mora nije teško, a tu smo da ti prekratimo vreme.

[sm=bravo.gif]

jovana jojo -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 13:00:35)

Vik a mozes li kod kuce da cekas tu nedelju dve?

Ana RR -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 13:00:46)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Drugarice [sm=smiley31.gif] Kod mene situacija sledeća: ostajemo ovdE do daljnjeg. Dr kaze da mogu komotno da izguram jos nedelju dve tako da nema odlaska kući nego sedim ovde i čekam....

Tašo, hvala [sm=rozica.gif]

Ništa, doći ćemo na kaficu [sm=smiley36.gif]

little_one -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 13:03:23)

Vik, izguraces ti to! Sta je sedmica dvije za ono koliko si cekala svoja dva najveca blaga! Izdrzi, izdrzala si ti i gore momente, zar ne?

Sretno Vik, a mi smo tu da ti prekratimo vrijeme!

Milica cica -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 14:00:35)

Vik rekoh ti ja da ćeš da doguraš do 40.[sm=smiley36.gif] neka, neka, štop duže to bolje[sm=bravo.gif]
jojo i ja kupujem iz fotolje, baš sam vredna mama[sm=jezicek.gif] šalim se, što kažeš ne mogu da šetam po nekoliko sati po prodavnicama pa mi ovako lakše. A za pelene,moja jetrva je isto probala Babylove i kaže ona njoj nema razlike između njih i Pampersa, a i cena je tu negde. Tako da ne znam šta da ti kažem. Jel se polako spremaš, stvarčice, opremu i to? Nas dve smo u dan sa terminom[sm=smiley1.gif]

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 14:20:41)

Hola mujeres[sm=smiley17.gif]

Samo da vam mahnem pa idem po dete u vrtic. Poceo je da kaslje, verovatno cemo ga danas voditi kod lekara i povuci iz vrtica do daljnjeg
Bila danas na ctg, sve ok. Ako se ne porodim pre idem sledeci utorak pa ce me tada pregledati

pozz

Nimfa -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 15:00:47)

[sm=zz_wavespin.gif] pozz
Kako ste [sm=nosecka.gif]? Vik brzo ce proci nedelja,dve , pogotovo ako mozes stalno da budes na rr [sm=smiley36.gif]

Ja evo trenutno u Le kod mojih,celu noc sam se plasila nemoj slucajno da krene jer nisam informisana kakvi su dr ovde u Le(kad sam bila manja isla sam na operaciju krajnika i dosta sam se naplasila ovih doca,mada opet nisu svi isti),a i nista nemam pripremljeno. Danas idem kuci pa ce mi biti lakse [sm=smiley1.gif]

Veliki [sm=smiley31.gif] za sve [sm=smiley1.gif]

mamica 91 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 15:12:27)

Ja upadam kao padobranac...[sm=smiley31.gif] za ceo treci razred, jos malo pa cemo se i mi druziti sa vama [sm=smiley1.gif]... moram napisati nase iskustvo sa babylove pelenama koje je bilo blago receno "tragicno" nzm da li je do te serije pelena samo ali ja ih vise nisam kupovala, bacila sam skoro ceo paket, posle druge, trece pelene, Una se tako osula, da su to bili plikovi po guzi bukvalno, inace ima osetljivu kozu, tako ni pampers joj ne odgovara,skoro probali neke pufies (kao razliciti dezeni, jednio sto lepo izgledaju) ali opet osip, violetine pelene sam joj kupovala prvih par meseci i bile su joj super nisu propustala a najvaznije nije imala osip, sad joj kupujem ili Lumpi ili Molfiks ako ne stignem do merkatora.. i pavloviceva standard, a vl. maramice izbegavamo, jedino ako nismo u kuci,i posle njih se ospe, inace uvek je operem...
IZVORNA PORUKA: jovana jojo

Pozdrav trudnice i ja da se javim...

Vik srecno, navijamo[sm=smiley1.gif]

Ustipak ne znam kako stojis sa kupovinom iz fotelje, za kolica? Ja sam narucila jedna i trebalo bi sutra da stignu[sm=smiley1.gif] Meni je lakse ovako iz fotelje kupovina jer se u ovoj trudnoci brze umaram i ne mogu dugo da stojim da bi isla u kupovunu i razgledala... ono osnovno cu uzeti u gradu uglavnom ce mi mm oko svega pomoci jer mi dosta donosi sa puta...

Marijana u pravu si danas se odmaras za danas a sutra za sutra...

Trudnice treba mi pomoc oko pelena. Citala sam pre da su neke majke uzimale u DM-u pelene, zanima me koje su najbolje posluzile?

Ostale trudnice[sm=smiley31.gif]

Lepterija -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 15:58:31)

DM-ove pelene su skroz ok, ali su deblje od pampersa, mada sad je zima.
Poznajem mnoge koji koriste pelene Tenera i skroz su ok, bar od trojke, za manje br.ne znam. Ima ih u lili-ju i dis-u.

viking -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 15:59:45)

Na żalost ne mogu, kaže dr da me ne bi pustila kući s ovolikim stomakom ni u ludilu. Sad sam se malo navikla tj. prihvatila situaciju, u početku sam se bila smorila jer nisam očekivala, bila sa ubedjena da sam gotova za dan dva. Uhvatili su me nespremnu [sm=smiley1.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 16:21:27)

Vik, pa ti ces da sacekas i Marijanu i mene :D

Sto se tice pelena mi smo kupili pampers za pocetak, ali planiramo da predjemo na one daj daj

Peace* -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 19:18:40)

Mamica91, gde kupujes te Molfix pelene?

pocahontas -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 20:29:50)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Na żalost ne mogu, kaže dr da me ne bi pustila kući s ovolikim stomakom ni u ludilu. Sad sam se malo navikla tj. prihvatila situaciju, u početku sam se bila smorila jer nisam očekivala, bila sa ubedjena da sam gotova za dan dva. Uhvatili su me nespremnu [sm=smiley1.gif]

neka, bolje da si tu, naoruzaj se knjigama i proci ce brzo! drzim ti fige [sm=smiley31.gif]

mamica 91 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 20:39:09)

Peace nzm odakle si, ja sam iz BL i kod nas ima skoro u svakoj malo bolje opremljenoj prodavnici, a i cena im je skroz ok 10evra su jumbo...nama su se odlicno pokazale,ma da sam ja digla frku kad ih je mm prvi put kupio,bas zbog tog pelenskog osipa, reko ko zna kakve su sad ove, medjutim stvarno su joj dobre,tako da sad njih i Lumpi kombinujemo, znam da nece biti reakcije ( bar se nadam )

Jole84 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 20:41:20)

Vik mi smo tu da brzo prođu još te dve nedelje [sm=smiley31.gif]

Peace* -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 21:37:07)

I mi koriatino Lumpi, pa reko kad ih trpas u isti kos da pitam. Mada mi vec samo nocnu, i to nedeljama istu, beapotrebno, al nece da zaspe bez nje. :-)
Hvala

Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (28.1.2014 22:53:07)

IZVORNA PORUKA: Nimfa

[sm=zz_wavespin.gif] pozz
Kako ste [sm=nosecka.gif]? Vik brzo ce proci nedelja,dve , pogotovo ako mozes stalno da budes na rr [sm=smiley36.gif]

Ja evo trenutno u Le kod mojih,celu noc sam se plasila nemoj slucajno da krene jer nisam informisana kakvi su dr ovde u Le(kad sam bila manja isla sam na operaciju krajnika i dosta sam se naplasila ovih doca,mada opet nisu svi isti),a i nista nemam pripremljeno. Danas idem kuci pa ce mi biti lakse [sm=smiley1.gif]

Veliki [sm=smiley31.gif] za sve [sm=smiley1.gif]

Nimfa, mogli smo da pijemo kafu u Le[sm=smiley36.gif], ima i u Le porodilja, dece i fenomenalnih strucnjaka lekara.
Kol'ko nudim ovde zena kafama, prozvace me "kafedzika" [sm=jezicek.gif]

Vik, pa knjiiiige, filmovi online, RR...prodje vreme, ihaaaaa...odmaraj i uzivaj, sitno brojis svakako[sm=smiley1.gif]

Drugo s'a ima? S'a sam propustila, idem da vidim[sm=smiley1.gif]

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (29.1.2014 10:31:58)

Vik cuvaj mesto Sanjalici i meni. Stizemo za koji dan, samo da se dogovorimo oko datuma[sm=smiley36.gif]

" Kafedzika" turi jednu sladzu za moj sto

Kod mene nista novo, cekamo princezu. U stanu nam je bas hladno, imam rolku i dva dzempera na sebi, sinoc sam palila klimu u sobi jer je bila ledara.

Kako ste vi sta ima?

Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (29.1.2014 10:48:57)

Ih bre Marijana, pa zasto? Cini mi se i nije tako ledeno napolju...
Kava turena[sm=smiley36.gif] sa''ce se zgrejes...
Taman sam pomislila da sam ovim kafenisanjem rasterala trudnice, mislim, od sinoc nikog bas[sm=zmeden.gif]
Je l'' si isla na CTG? Vide li Vik? Ni ona se ne javlja...da je nisu odveli na porodzaj[sm=smiley1.gif]?
Kako kasalj kod maleckog?

Sanjalicaaa -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (29.1.2014 11:04:07)

Klarita, turi jedan caj za mene? [sm=smiley36.gif]
Marijana, kako se osecas? Ima li nekih naznaka da ce uskoro?

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (29.1.2014 11:18:38)

Bila sam juce na ctg sve je ok, nema kontrakcija. Vik nisam videla ali smo razmenile poruke. Koliko sam shvatila, sve je ok lezi u bolnici do daljnjeg, dr. misli jos jedno nedelju-dve (sem ako bebe ne odluce da ranije upoznaju mamu)

A. kaslje uglavnom ujutru kad ustane, u toku dana nakaslje se 2-3 puta. Odveli smo ga u vrtic jer ne bih da pravim veliku pauzu, jer cemo ga sigurno povuci posle porodjaja bar na 2 nedelje, pravo da ti kazem nisam pametna sta da radim......

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (29.1.2014 11:25:07)

Sanjalice kod mene nista, a kod tebe?
Mada to nista ne mora da znaci, u prosloj trudnoci, isto tako nista, stomak visoko, meni svi govore " neces ti jos nije ti se spustio stomak"
Uvece dobila kontrakcije i ujutru se porodila

Smorih se u kuci, izasla bi u setnju, ali mi je hladno

Klarita -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (29.1.2014 11:26:20)

Jao, ne znam ni ja sta da ti kazem, i ja cu biti u istom sosu uskoro, nego K ce da zakaci onda raspust i neradni dani zbog uskrsa pa svakako nece ici...
Sanjalice, caj sam priturila, pazi vruc je, da se ne opeces[sm=smiley36.gif]
Pravila sam OPET kolace...strah me da se merim[sm=zmeden.gif] Ali kad me dr bude izmerio za koji dan, u top ce da me turi...alergican je na visak kg. Mnogo mi bilo bolje dok sam radila, nerad me "ubi", samo nesto slatko pravim i zvacem...Onako sam imala divnu ishranu, bez slatkisa sa puno voca, bez vecere[sm=smiley19.gif] A, sad sve obratno.
Sutra idem na kafu sa koleskama, ne znam da li da se radujem ili placem[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>