Daca88 -> RE: Kako povecati kolicinu mleka (26.7.2010 20:47:12)
|
Mi smo danasnji dan izvukli bez dohrane,nije sisao,ali je MOJE izmuzeno mleko jeo. Ovako...znate vec moju pricu da u desnoj sisi nemam mleka(imam par kapi,sve u svemu nista). Danas su mi poslali trecu patronaznu(imala sam dosad dve koje su se smenjivale,i sa obadvema sam bila nezadovoljna),e sad su mi poslali neku trecu,koja je super zena...stiska mi sisu,stiska,stiska,gnjeci,masira...corak,zakljucila je i ona da su mi kanali u toj sisi presusili[sm=zmeden.gif],tako da na desnu sisu ne racunam[sm=smiley13.gif]. Ali zato kuc,kuc leva sisa lepo obavlja posao.Iz nje izmuzavam od 70-110 ml i to mu je za sada dosta. A patronazna je rekla kad bude veci,i kad mu ta kolicina ne bude dosta,da ga samo nadohranim sa razlikom. Npr.rekla mi je da ce uskoro poceti da sisa 130 ml,i onda mu dam mojih 100 ml,i samo napravim onu razliku od 30 ml na dohranu. Dala sam mu da sisa ovu desnu,suvu,dala sam mu kad je bio skroz budan i gladan(naravno muzeno je bilo pored mene kada se dete smori da mu dam),i on je jadan vukao,sisao,davio,gnjavio,brnjavio sisu,ali mleko nikako nije nadoslo,a mislila sam da hoce,barem malo,ako on stimulise,ali nije[sm=smiley13.gif] Svejedno dojicu ga na ovu jednu,pa sto nije dosta nadohranicu ga,mada ja zivim u nekoj nadi da ce mi ova puna preuzeti ulogu i ove prazne,tj da ce izlucivati mleka i u njeno ime[sm=smiley36.gif] Da vas pitam,da li su bebe uvek podjednako gladne,da li se moram striktno pridrzavati toga da mora da popije 100 ml,jer npr.on nekada popije 60,pa zaspe,nekada 70,pa pljune ili izguriva jezikom da nece vise,a nekada bude halapljiv pa hoce i preko 100,pa mi se onda po pravilu uvek ispovraca jer se prejede???
|
|
|
|