Anoniman -> RE: Kako povecati kolicinu mleka (23.7.2010 23:50:38)
|
IZVORNA PORUKA: ljubavce Cure, pomagajte, imam problem, ja mog bebca dojim ali imam prirodno uske kanale pa zna ponekad i da mi se sike uopste ne napune[sm=smiley13.gif] kako tada i koliko on siki samo Bog zna e sada, stvar je u tome sto on ni jedno vestacko mleko ne prihvata, probali smo sve vrste, odmah pljuje (bilo cuca ili kasicica) mrsti se i dobija nagon da povrati[sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] Kako da ga nateram da pije bilo koje mleko[sm=zmeden.gif] Dali da probam da ubacim malo secera[sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: OTI imam nekoliko pitanja, ljubavce: 1. kako ti znas kakve kanale imas 2. da li beba do sada normalno napreduje? 3. da li je beba gladna nakon sisanja? ljubavce, da probam da ti pomognem dok se ne javis ako ti sudis o napunjenosti grudi prema tome koliko su tvrde, odmah da ti napisem moje iskustvo: meni su nekad grudi pune i bolne, velike i tvrde ali u zadnje vreme (od treceg teinog meseca) se desava da su mekane i da se meni cini da nisu pune ali tea sisa bez problema i kad stisnem mleko ide... AKo na osnovu ovoga mislis da nisu grudi pune, to nije bas tacno . U svakom slucaju nije dovoljno da prestanes sa dojenjem i da predjes na AD mleko 2. ako beba normalno napreduje i sve je ok, molim te ne odustaj od dojenja jer onda ocigledno imas onoliko mleka koliko tvojoj bebi treba. naravno , ako je beba zdrava a nije dovoljno napredovala, to je druga prica. 3. ako je beba posle sisanja "normalna", ne place, normalno spava onda je tvoja beba sita... jer da je gladna, veruj mi da bi to pokazala. ja apelujem na zene da ne odustaju od dojenja ako ne moraju. naravno, cekam na tvoj odgovor da vidimo o cemu je rec
|
|
|
|