Daca88
|
Verus,dajem malom da sisa,dajem mu svaki put prvo sisu,a on to radi ovako ...ponudim ovu desnu,koja je presusila,iz desne na jedvite jade izmuzem 15,maksimum 20 ml,i to tek onda ako je cak 20 min.pumpam,ma da poludim,i mali valda skonta da nema mleka u njoj,pa je ispljune i unervozi se. Zatim mu ponudim punu,levu,iz nje za sada izmuzavam u proseku izmedju 60 i 90 ml,vise ne.I ponudim mu,on sisa 5 min.ko navijen,zadise se,umori se i zaspe...Veruj mi,ni jedna tehnika budjenja ne pomaze,presvlacim ga,on spava,skinem ga u pelene i dalje spava,cak ga i pocnem kupati,u vodi je budan,dok ga brisem opet zaspi,stipkanje,golicanje,ma nista...,i sta cu,onda izmuzem levu sisu,a desnu ne muzem jer nema sta,samo je masiram u nadi da ce proraditi. Onda se on seti da je gladan,probudi se spontano na svaka dva ipo sata,ja opet ponudim sisu,on povuce par puta,pa pljune,ja ocajna jer mi dete gladno dam mu ono moje muzeno,a posto mi ne stimulise dojke,uvek mi prave isto mleka,nikad nema vise od 60 do 90 ml,jer nema vece potraznje iz nje.E nekad mu bude dosta,a nekad bi jos,tada ili place,ili zeva,ili gura prstice u usta,i onda ja pravac u kuhinju pa mu pravim dohranu.I mleko mi slabo nadolazi,ujutru izmuzem samo 40 ml,i onda ga dohranim sa jos 40 ili 50 ml humane,tokom dana muzem uglavnom 60 ml,a uvece bude vise 80,90 kad kako. Ja bi bas volela da mali krene normalno da sisa,da se otarasimo dohrane i bocice,i majke mi,poludecu sa ovom praznom sisom,dacu je muzu pa neka je vuce .Dobro zasad mu i bude dosta to sto mu namuzem,al kad mu potrebe budu vece ima da se patimo.