buba m -> RE: Vantelesna oplodnja XII (18.2.2014 9:38:16)
|
IZVORNA PORUKA: Nitrogirl Da li je u redu da se daju Cetrotidi na velicinu folikula od 14mm? Posvadjala sam se juce sa Dr :-( Ladno me optuzila da sam ja kriva zbog hiperstimulacije, kaze nisam poslusala njen savjet da prvo uradim laparaskopsko ciscenje jajnika-citiram.....nikad nista slicno nije pomenula i dodaje, pa kad ste bili nestrpljivi sad moramo kroz ovo prolaziti! Mrak mi je pao na oci. Razumijem da oni dnevno susrecu veliki broj zena sa slicnim problemima, da sam ja jedna od ko zna koliko, ali toliki stepen odsustva empatije jos nisam gledala. Bas sam razocarana. Isplakala sam dan. Juce sam imala jake bolove, nadusen i tvrd stomak i povracanje, na ultrazvuku imam bas veliki broj folikula, najveci 14mm, jos 2 od 13mm, ostali bas mali. estradiol 1666. Kako mi je objasnjeno zbog broja ne mogu da porastu dovoljno. Spustili su mi terapiju gonalima na 37,5 i dodali Cetrotide. Danas se osjecam mnogo bolje, nemam bolove, samo pritisak ali to je podnosljivo. Radim nalaze ponovo u srijedu pa uz kontrola. Nesto se ipak nadam da ce ovo imati pozitivan ishod[sm=zmeden.gif] E Bože, Bože! Nije dovoljno stresa što kroz sve te muke morate proći, nego još i trpiti optužbe da radite protiv sopstvenog zdravlja! Sramota je šta neki doktori sebi dopuštaju! Drži se draga, i imaj na umu samo krajnji rezultat svoje muke sada. Ne treba ti dodatno uznemiravanje i plakanje.
|
|
|
|