daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (6.2.2014 9:18:02)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: niki28 A zanima me kako funkcionise vto iz prirodnog ciklusa. Koliko znam nema stimulacija nego koliko ima folikula u ciklusu pa rade sta,aspiraciju istih pa koliko bude jc? To me bas zanima..jer znam da sam na zadnjoj regularnoj ginekoloskoj kontroli na UZ imala nekoliko folikula..Znam ono dok dr govori sestri,ona zapisuje itd. I jel to jedna jc iz prirodnog? eto i ja imam neka pitanja mozda neko sve to zna,ali sta cemo, novajlije moraju pitati [sm=smiley1.gif] Inace mi cemo morati na icsi,zbog jako loseg spermograma. Niki, ja sam radila FET iz prirodnog, znači ne VTO iz prirodnog, pa ti ne mogu puno pomoći, ali naša daca77 je radila jesenas VTO iz prirodnog pa ti može pomoći. Niki, Vto iz prirodnog u principu znace bez stimulacije, ali ako dr proceni da treba malo pogurati rast folikula, onda on ukljuci i koju injekciju. Kao sto je Dunja pisala, ja sam radila VTO iz prirodnog, imala jedan folikul, primila pred kraj 3 Menopura i 5 Cetrotide i dobili 1jc i 1 embrion. Medjutim, taj postupak se okoncao bezuspesno. Veliki [sm=smiley31.gif] za sve vas. Meni je tek danas malo bolje, grip pusta polako...ali, sada se javlja dodatni problem-ziganje jajnika. Tek sada su se probudili i krenuli u stvaranju folikula[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|