ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (4.2.2014 9:46:30)
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Dobro jutro... Prvo da vam se zahvalim na podrsci, a sto se tice izvestaja, agonija se nastavlja do sutra. Naime, konjska doza ne deluje na mene, i dalje ima 2 folikula od 10,5mm koji je bas lep i manji od 9mm, endometrijum 8,5mm i odlicnog izgleda. Uh...preporuka dr, koju sam ja prihvatila da jos 2 dana, znaci sinoc i veceras po 3 Merionala i Superfakt, a sutra kontrola E2 i UZ, kada ce pasti definitivna odluka. Dr nece da prihvati cinjenicu da je promasila protokol, vec mi svo vreme tvrdi da mene vise nece podvrgavati stimulaciji, vec da ostaje prirodni ciklus. Medjutim, onda ipak napomenula da je u opticaju i kratka sema, ali to cemo tek videti. E sada mi vi recite da li ici do kraja, rizikovati sa ta 2 folikula i dati 4000E ili prekinuti postupak. Veliki [sm=smiley31.gif] Daco moja drugarica je imala jednu j.c koja se oplodila i usadila,samo sto je ona radila vto o trosku drzave.Ipak je to tvoja odluka.4000 nisu male pare.Drzim ti palceve da ako nastavis dalje da ti uspe i da vise ne brigas.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|