RE: Vantelesna oplodnja XII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 17:49:45)

IZVORNA PORUKA: mina@

devojke zaboravih nesto da vas pitam. vi koje putujete na VTO, da li pri svakom bockanju u bolnici dajete na potpis putni nalog za troskove????

Pa mislim da ne mozes na svakom bockanju jer moras da pravdas u Rzzo pecate tako su barem meni rekli,a ja nikad nisam udarala pecate za bockanje vec za vadjenje krvi,uz,i tome slicno.Na uz,vadj.krvi imas dokumenat da si bila kod njih a za bockanje nemas.Barem ja tako mislim neka me isprave ako gresim.

mina@ -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 17:55:56)

ja kad krenem sa stimulacijom bockam se na klinici, zato pitam... nisu mi bas jasni ti propisi... a inace sem tih pecata nemam nikakav prateci dokument, uput ili sta vec, ni do sada dok sam isla dvaput na uz, samo mi je udario pecat sa datumom a nemam nikakav izvestaj...[sm=zmeden.gif]

Skijasica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 17:56:20)

Mislim da to zavisi od filijale do filijale. Nama su sestre iskopirale one papire gde su pisane injekcije koje primamo i rekle nam da mozemo i to da predamo da bi dobili troskove. Ja licno mislim da mi to u mom gradu nece priznati, vec samo one overe na putnom nalogu.

Kinesce -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 17:57:58)

Devojke jeste li imale problem da uzmete putni nalog?Ja sam iz Beograda a VTO cu raditi u Valjevu i nisam dobila putni nalog od ginekologa jer je ona zvala Fond i oni su joj rekli da ona nema nista sa tim njeno je samo da mi daje upute.Kada sam overavala uput u Nemanjinoj rekli su mi da cuvam karte i da cu na kraju to predati u socijalno i to je to.Zvala sam i Valjevo oni kazu da ginekolog treba da mi da putni nalog koji ce oni overiti svaki put kad budem dolazila.Sta ja sad da radim?Fond kaze jedno u Valjevu kazu drugo,nista ne razumem...

mina@ -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 18:01:00)

meni je moj ginekolog odmah dao za putne troskove, a kada sam bila na komisiji da overim upute pitala sam za mm i tamo su mi rekli da i on ima pravo na troskove za svaki odlazak kod dr zbog vantelesne.

ja cu za svako vidjenje sa dr da udarim pecat pa kako god hoce, a karte nemam jer idemo uvek kolima...

Kinesce -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 18:04:36)

Mina jesi li iz BG-a?

mina@ -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 18:07:10)

ma nisam iz Bgd-a, 200 km sam udaljena, a VTO radim u Bgd-u.

Kinesce -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 18:14:04)

Ne znam sta da radim u Nemanjinoj su mi tako rekli a i ginekologu kad ih je zvala tako da ja putni nalog od nje necu dobiti...

mina@ -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 18:27:02)

IZVORNA PORUKA: Kinesce

Ne znam sta da radim u Nemanjinoj su mi tako rekli a i ginekologu kad ih je zvala tako da ja putni nalog od nje necu dobiti...

nisam pametna.... meni su uvek pravdali troskove kad god sam isla u Bgd, ali uvek sam imala i nalog za putne troskove, kazem, sad sam pitala za mm, i u fondu su mi rekli da ima i on pravo na troskove...

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 19:31:45)

Ivanice proslog meseca kada sam imala braon dr mi je rekla da pijem duplu dozu mikroginona stim sto je kod mene tada krenulo i krvarenje moji jajnici nadjacali sve evo i sada se plasim da mi ne krene ponovo jer me jajnici bas bole valjda izdrze do3.2

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 20:45:18)

Srecno i uspesno devojke[sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 7:26:54)

Samo da vam se javim...
Jutros smo u 3h stigli kuci i evo me na poslu...
Sinoc 6.dan stimulacije i na UZ NISTA. [sm=smiley19.gif]. A E2 samo 42.
Jajnici su totalno stali...dr predlaze 4Menopura, 2 tabl.Klomifena i Superfakt naredna 3 dana, a onda ponovo UZ i videce sta ce-verovatno prekida postupak.
Ovo je strasno...dok nisam bila na stimulaciji, uvek je na levom jajniku bilo folikula, a sada nista...
Pitam se ima li kraja ovome?!...Dokle cu vise da slusam ovakve stvari...
Usla sam u fazu kad ne mogu da smislim ni bebe, ni malu decu, jer mi je svega dosta...
Odoh nesto da radim, jer bas imam posla...
Veliki [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 7:59:51)

Greska, 4 Merionla[sm=smiley13.gif]

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 8:02:01)

Daco,verujem da si pop....a . Ja se ipak nadam da ce za 3 dana biti folikula.

Skijasica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 9:07:30)

Daco draga,

ne gubi nadu. Imalo je slucajeva kada su zene sporo reagovale na stimulaciju. Bas skoro duplo im je trebalo vise vremena. Budi malo strpljiva i pokusaj da se ne nerviras previse!

Drzim ti palceve, samo nemoj odustatu! [sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 9:40:29)

Daco drzim palceve da se pojave [sm=smiley31.gif]
Izdrzi jos malo...dala si sve od sebe..

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 10:28:14)

IZVORNA PORUKA: Kinesce

Uzmi putni nalog od lekara opste medicine.Meni ona uvek pise nalog.
Ja sam do sada uvek uzimala po jedan za svaki put kada idem i onda mi ne traze nikakav dokumenat,ali kada su vise pecata traze bilo sta moze cak i slicica sa uz ako imas samo da dokazes da si bila kod njih.Meni su u Leskovcu kopirali vadjenje krvi i tako sam pravdala ali u Nisu ne znam da li ce da mi udaraju pecate za to.U Leskovcu nisu pravili problem cak su mi udarali pecate za mm koji uvek ide samnom pa i sada ali u Nisu za njega ne udaraju pecate.Kao da daju pare iz svog dzepa.

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 10:31:45)

IZVORNA PORUKA: daca77

Samo da vam se javim...
Jutros smo u 3h stigli kuci i evo me na poslu...
Sinoc 6.dan stimulacije i na UZ NISTA. [sm=smiley19.gif]. A E2 samo 42.
Jajnici su totalno stali...dr predlaze 4Menopura, 2 tabl.Klomifena i Superfakt naredna 3 dana, a onda ponovo UZ i videce sta ce-verovatno prekida postupak.
Ovo je strasno...dok nisam bila na stimulaciji, uvek je na levom jajniku bilo folikula, a sada nista...
Pitam se ima li kraja ovome?!...Dokle cu vise da slusam ovakve stvari...
Usla sam u fazu kad ne mogu da smislim ni bebe, ni malu decu, jer mi je svega dosta...
Odoh nesto da radim, jer bas imam posla...
Veliki [sm=smiley31.gif]

Daco stvarno te muci nema sta ali zato ce [sm=rozacrtici.gif] biti jos sladji.Jedan moj rodjak koji je lekar mi je skoro rekao "Posle svake kise dolazi sunce uvek je tako,tako da nema nerviranja uvek na kraju bude ok".
Samo pokusaj da se ne nerviras i bice sve ok,znam da je to malo teze ali probaj.[sm=smiley31.gif] te i ljubim jako.

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 10:32:36)

Skijasice danas je taj dan jer da?!Javi se kad dodjes.

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 10:44:58)

Daco [sm=smiley31.gif],
Nadam se da ce agresivna stimulacija pokrenuti pricu. Kakav si rezim imala do juce? Verujem da ti je dosta svega, ali koliko kapiram pravi protokol je ponekad kljuc. Ocigledno da kod tebe postoji neka caka u radu jajnika. Ali sa normalnim FSH i cinjenicom da proizvodis sama folikule stvarno verujem da je moguce pokrenuti ih. Nadam se da u Betaniji imaju strpljenja i da ce zlu netrebalo predloziti novi protokol a ne kao Ivanovici da ce te otkaciti. Do sad nisi uzimala klomifen? Mozda on moze da napravi razliku. Drzi se!!!

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 11:00:06)

nista od uputa za hormone ovaj ciklus,prvo da resim briseve pa tek ostalo.Resila sam da se ne nerviram pa kad zavrsim,ne zurim nigde.
Jer Palcica danas ponavlja betu?

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 11:06:36)

IZVORNA PORUKA: alex88

nista od uputa za hormone ovaj ciklus,prvo da resim briseve pa tek ostalo.Resila sam da se ne nerviram pa kad zavrsim,ne zurim nigde.
Jer Palcica danas ponavlja betu?

Nemoj da se nerviras,ne vredi.Trebala bi Palcica da danas ponavlja betu

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 12:53:11)

Dacika, [sm=smiley13.gif] mora sad ovo pokrenuti situaciju i jajnike, uvek nova briga pitam se samo ima li keraja tome
ima da budes trudna ovog proleca videces

Cecana[sm=bravo.gif] za uspeh svim srcem
Mina , jos samo malo

Skijasice,Stetice da se embrioni fino ugnezde i tu uzivaju 9 meseci[sm=bravo.gif]

Alex, polako resices se brzo ureaplazme, koristi datu terapiju, jacaj imunitet i resices to za 2 nedelje pa ces lako odraditi hormone,resavaj tako jedno po jedno i uspeh je zagarantovan.

Ja sam juce moje rezultate poslala u BG nadam se da su danas stigli i da ce nas zvati u ponedeljak, racunali su mi i BMI i kaze dr super je,bas sam srecna, radila sam i Anti TPO i oni su 23
samo me obe ruke bole, na levoj mi pukla vena haos

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 13:11:27)

Alex danas cu ponoviti,idem za jedno dva sata da dam krv.Nemam velika ocekivanja s obzirom da krvarim i danas.Bice kako mora,sve je bolje od ove neizvesnosti.
Devojke saljem vam veliki zagrljaj,hvala sto mislite na mene! :*
Daco nadam se da ce se jajnici probuditi,ako ne sta da se radi,ne moze se nista na silu.Sledeci ciklus ce biti bolji.Ljubim te

Skijasica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (31.1.2014 13:59:58)

Zenice,

evo da se i ja javim. Mi smo imali 2 embriona, jedan je petocelijski, drugi dvocelijski! Oba vracena, eskimke nemamo.Idemo hrabro dalje! Ljubicemomi nase bebice! [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=zz_inlove.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>