niki28 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (30.1.2014 12:23:18)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: niki28 I da li znate - ako radim o trosku drzave,kako onda..mogu li ja svejedno o svom trosku zamrznuti? Ja sam radila preko države, i zamrznuli su mi u Ivanovićima besplatno dva embriona. Prva VTO kod njih uspela, nažalost BO u 9. nedelji, zatim radili FET sa zamrznutim (njega sam platila 30.000) i evo me u 5. mesecu [sm=smiley1.gif] Ma bravo Dunja!Cestitam! Kazi mi molim te,znaci isla si preko drzave i bez obzira zamrznuli su ti.A nisam se setila da pitam - koliko inace kosta zamrzavanje,da li ide po embrionu ili ista cena bez obzira koliko ih je?I posle ako treba oplodnja sa njima placa se posebno,tih 30.000? Izvini ne baratam bas terminologijom jos uvek..ne znam ni sta je FET..verovatno oplodnja laicki. Nama nije problem platiti zamrzavanje,ali da moramo ceo proces,bilo bi gusto..zato pitam kako to uraditi ako idem preko drzave..Pa da znamo unapred da se pripremamo jer bas sam za tu opciju.koliko znam nikakva stimulacija sa zamrznutima posle ne treba?
|
|
|
|