RE: Vantelesna oplodnja XII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Ivanka982 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 0:12:09)

jel to mislis kad rade ET?

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 0:18:56)

Joko, divna si, kako ti svakog hrabris[sm=smiley31.gif]
Laku noc, ustajem rano da vadim krv!

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 0:27:05)

Cipsy, dusice moja, odmaraj , da budu dobri rezultati, veliki grlisa za tebe i Jucu[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 6:17:05)

Ivanka nemoj se opterecivati sa amh,on moze da ukaze na smanjenu rezervu ali neznaci bas toliko koliko ga nasi dr forsiraju. Ja sam u prvom postupku imala amh 0,2 i 7 antralnih folikula pa sam dobila 4 jajne celije. A znam i zene koje su sa takvim amh imale i po 10-12jajnih celija. Kada sam vadila hormone za drugi pokusaj moj amh je nekim cudom porastao na 0,56 umesto da se smanjio. Prvi put sam bila na menopur-cetrotid terapiji i nije toliko jaka kao sto mislis. Mnogo lakse sam je podnela nego ovaj dug protokol sto sada imam a to je diferelin,menopur,gonal.

Snekile7 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 11:45:42)

Sto se tice analiza, brisevi vaginalni, cervikalni i hlamidija, urea i mikroplazma vaze najmanje , 3 meseca ostalo sve vazi 6 ili 12 meseci. Ultrazvuk i spermogram ne moraju ponovo da se rade, bez obzira dal su istekli do drugostepene, posto svakako tada ponovo oni tamo rade. Papa, kolposkopija i hormoni, vaze ti 6 meseci. Juce sam bila u Frontu, pa mi tako rekli.
A sto se amh tice, zna li neko, kada je najbolje ga raditi. Pre godinu dana, pred prvu vto, na sredini ciklusa bio mi 6.9, sada posle vto, 3 dan ciklusa 2.5. Zar je moguce da se jednom vto, potrose toliko rezerve ?
Wivern Probaj da pijes Mikroginon Bayerov, ona plava kutija, cula sam da se on lakse podnosi, ja nista nisam osetila.
Ynate li devojke, jel izvdljivo i kako, da idem na drugostepenu u Visegradsku, a da radim vto u Frontu?

Ivanka982 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 11:53:18)

Ja sam imala sada na uz 7 antralnih bez ikakve stimulacije. Zato kazem onako laicki da ovaj amh nije tacan kod svih. Tek sa stimulacijom cu valjda imati barem duplo vise od sadasnjih 6 antralnih.

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 11:58:09)

Sneki, trebala si opet da proveris AMH sredinom ciklusa kao i prvi put jer su tada vrednosti vece nego na pocetku ciklusa

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 12:11:36)

Ivanka meni je Amh na prvu vto bio 4.60 sada kada sam vadila za drugu vto on je pao,sada je 2.42 onda je doktorka htela da proveri Amh jer joj je nesto bilo sumnjivo i on je 8.60 sada sam radela u sredini ciklusa a prva dva puta 2dc.Tako da mislim da on varira.

Palcice odmaraj i ne brigaj bice to ok.[sm=smiley1.gif]

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 12:12:48)

Uplasena da li to znaci da 28.01 idemo za bocke?Cim ti je rekla za tad da bude gotov.

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 12:33:14)

Snekile mislim da to za komisije nije izvodljivo, jer tebi na uputu za komisije pise klinika gde ces raditi vto tako da tamo moras ici i na komisiju...
Ali nemoj to da te brine, ako si je prosla u visegradskoj proci ces i u frontu..
Ja ne mogu da predjem na mikroginon, imam jos samo danas i sutra :)

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 12:57:45)

ja sam amh radila 3 puta u zadnjih 3 godine...dva puta mi je bio 2,nesta...zadnji put pre mesec dana 5, nesta...ne znam od cega to zavisi..

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 13:24:04)

Da ivanice idemo 28.1 za bocke stim sto ce svi da idu u 8h a meni je dr rekla da ja idem u12h zbog rezultata koji ce mozda biti gotov do tada

Snekile7 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 13:39:00)

Wivi, pa izdrzi jos dva dana[sm=bravo.gif], za komisiju videcu jos. Za amh ne znam dal da ga ponavljam, ovo 2.5 mislite da je malo, meni je sada bas period oko ovulacije, dal sad da radim ponovo, ima li uopste razloga?

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 13:41:39)

IZVORNA PORUKA: Snekile7

Wivi, pa izdrzi jos dva dana[sm=bravo.gif], za komisiju videcu jos. Za amh ne znam dal da ga ponavljam, ovo 2.5 mislite da je malo, meni je sada bas period oko ovulacije, dal sad da radim ponovo, ima li uopste razloga?

2,5 ti je odlican amh..nemoj da vadis ponovo...to ti spada u zadovoljavajucu plodnost..odlican ti je amh..ni slucajno da radis ponovo

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 13:42:25)

Sneki, 2,5 je skroz dobar AMH bez brige mozes ga ponovo uraditi sad da vidis koliki je sad
mada i nema potrebe

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 14:19:23)

Snekile ma gde ponovo da ga vadis ovo ti je dovoljno. nemoj se maltretirati...
Imam jos jedan daaaaaaan samo :)
Jao mikroginon mi je bio pesma, ovo je uzas.. ako ubijem nekoga vadicu se na hormone [sm=smiley36.gif]

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 15:51:13)

wivern ja sam na obe vantelesne bila na Mikroginon,prva mi je bila ekstra nista mi nije falilo ali sada kada sam pocela drugu kutiju Mikr. nervirelo me je sve cak sam bila u situaciji da gledam jednu jadnu sobnu biljku koja nista nije kriva i ona me nervira a po koci sam ujedala,sada zavrsavam trecu kutiju i sada mi se samo spava.Tako da nema pravila.

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 15:52:29)

Konacno dodjoh kuci i sacekao me je rezultat: LH je 10,4[sm=zmeden.gif].
Sigurno nece hteti dr da krenem sa stimulacijom...cekam da mi se jave sa klinike.

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 17:02:43)

Daco, mislim da bi trebalo da hoce [sm=bravo.gif] jako

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 17:24:10)

Juhuhu, za lepe vesti, bravooo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Lepterija

Bravo Tilia za toliku betu, secas li se kad smo ti Dunja i ja rekle da si trudna!

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 17:24:58)

Pitaj mila na temi Pitajte endokrinologa, javće ti se doktorka.

IZVORNA PORUKA: anchikita

zene,potrebna mi je jedna informacija. Na temi Pitajte endokrinologa,dr. mi je odgovorila da uradim androgene hormone zbog sumnje na PCOS.Koji su to hormoni?

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 18:57:29)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Pitaj mila na temi Pitajte endokrinologa, javće ti se doktorka.

IZVORNA PORUKA: anchikita

zene,potrebna mi je jedna informacija. Na temi Pitajte endokrinologa,dr. mi je odgovorila da uradim androgene hormone zbog sumnje na PCOS.Koji su to hormoni?

androgeni hormoni su muski hormoni testosteron i androsteron....ona ti verovatno trazi da uradis testosteron...ali bolje pitaj dr

degu -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 19:04:37)

IZVORNA PORUKA: daca77

Konacno dodjoh kuci i sacekao me je rezultat: LH je 10,4[sm=zmeden.gif].
Sigurno nece hteti dr da krenem sa stimulacijom...cekam da mi se jave sa klinike.

Daco pa ne verujem da neće hteti [sm=zmeden.gif] meni je Lh bio 18 pa sam išla na sve inseminacije, doduše nisu bile uspešne al tebi fino sad već pada, biće to dobro [sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 19:06:03)

Videcu, degu...cekam da mi se jave iz NS.[sm=smiley13.gif]

degu -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.1.2014 19:08:17)

Nema tužića draga, samo pozitiva [sm=bravo.gif]
Ja te vučem za nosić jako [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>