suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.1.2014 14:03:46)
|
IZVORNA PORUKA: Snekile7 Devojke, znam da sam vec pitala i da mi je Stetica i jos neke devojke odgovorile, ali ne mogu da nadjem taj post. A zaboravila sam. Kako bese, Sto se uputa tice za komisiju, sta bese treba, treba poseban za Nemanjinu, za supruga za spermogram, a bese jel treba za nas poseban za uz a poseban bas za drugostepenu, ili jedan na kome pise uz komisija? Znaci 3 ili 4 uputa ( za komisiju)? to tvoja doktorka iz doma zdravlja zna sta treba od uputa..meni je moja znala i tacno mi je dala ono sto treba. treba ti uput za kliniku na kojoj planiras da radis, ja nisam imala uput za komisiju u nemanjinoj..imala sam samo jedan uput na kom mi je pisalo na moj zahtev "gak narodni front..uput za komisiju"...to je jedini za komisiju koji sam imala...ja sam sve to predala u nemanjinoj ..rekli su mi da imam sve od dokumenata...treba ti uput za tm spermogram, uput za ultrazvuk, za hormone, za (sida, hepc, hep b..) zzebe i ta tvogm, i to je to sto se uputa tice..ali sigurna sam da to svaka dr u domu zdravlja zna..mislim da ne treba da se opterecujues oko uputa.
|
|
|
|