Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 16:35:39
|
|
|
|
ivanicasale
|
uplasena ja idem i sada u ponedeljak za nis pa cu da ih pitam ponovo sta dalje jer moram da znam zbog stana. Meni su rekli da dodjem 30tog i da ce da mi daju informator i da krecemo sa stomulacijom.Mozda sam i ja pogresno cula.Meni je 30tog poslednja tabletica mislim da mi nece produzivati kontracepciju,barem ja mislim a i dr.Jasmina kada sam bila na konsultaciju rekla mi je da cu biti na dugom protokolu.Mi cemo biti zajedno 30tog.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 17:10:47
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice,Vivern,Uplasena jako srecu i uspeh vam zelim Snekile svaka rec je suvišna, svaki osecaj dobro znam puno snage za sve treba ali borci smo i gledamo napred koliko god je tesko borimo se i znam da ce se ta snaga i zelja svima nama ostvariti. ponosna sam na sve zene lavice i sto sam deo svih vas pravih boraca za
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 17:25:53
|
|
|
|
uplasenaa
|
hvala joko i tebi zelim srecu kad budes budes bila spremna za novi pokusaj.Ivanice ja sam bila pospana jutros kad me zvali oko8h,znam samo da mi je rekla da idem 30za dalje instrukcije i da nastavim 3kutiju, e sad neznam krvna slika,vreme krvarenja i internista jel to trbam zavrsiti do30.12 i suprug za uzorak kad i od koga uzima uput zbog praznika neznam u kom peridu ce biti aspiracija tek sad mi nista nije jasno?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 17:27:40
|
|
|
|
daca77
|
Navijam i ja jako za sve cure koje krecu u postupak A ja danas prosla sasvim ocekivano kod dr Goce-odbila me je i ne zeli da joj budem pacijent. Hoce samo pod uslovom da radim donaciju jc u Pragu, pa ce me ona pripremiti za taj postupak. I tako vam ja prodjoh danas, ali to sam i ocekivala. Sada odlazim za N.Sad da cujem i njihovo misljenje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 17:31:06
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Snekile7 Suncice, i ostale devojke. Evo nista sa mnom, treci dan klasicnog ciklusa, oporavljam se, pa da nadjem snage da krenem dalje. Razmisljam, sta i kako. Pokusati drugi put o trosku fonda, dal opet u Visegradsku, dal Front, ili nesto trece, ne Znam videcu. Tesko mi je , pokusavam da skupim snagu. Ostalim devojkama zelim puno bebica, bebica. Wivern samo napred, srecno sa zapocinjanjem postupka, bice to snekile, zao mi je. skupi snagu i idi dalje. ja cu da radim u jevremovoj kod dr Garalejic. ne znam..ona je dva puta radila mojoj drugarici i oba puta je bilo uspesno..medjutim prvi pute je imala spontani u 6-om meseci...drugi put je rodila blizance..znaci obadva puta uspesan vto kod te doktorke..ja cu da biram nju. naravno ne mora da znaci da ce meni biti uspesna..ali eto nekako imam poverenja u tu zenu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 17:35:18
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 IZVORNA PORUKA: Snekile7 Suncice, i ostale devojke. Evo nista sa mnom, treci dan klasicnog ciklusa, oporavljam se, pa da nadjem snage da krenem dalje. Razmisljam, sta i kako. Pokusati drugi put o trosku fonda, dal opet u Visegradsku, dal Front, ili nesto trece, ne Znam videcu. Tesko mi je , pokusavam da skupim snagu. Ostalim devojkama zelim puno bebica, bebica. Wivern samo napred, srecno sa zapocinjanjem postupka, bice to i nemoj mnogo ocajavati. ja znam da ti je sada tesko..ali jednostavno mi kroz to moramo da prodjemo..ali uspecemo..svi koje znam su uspeli..pa nije ni vazno iz kog puta snekile, zao mi je. skupi snagu i idi dalje. ja cu da radim u jevremovoj kod dr Garalejic. ne znam..ona je dva puta radila mojoj drugarici i oba puta je bilo uspesno..medjutim prvi pute je imala spontani u 6-om meseci...drugi put je rodila blizance..znaci obadva puta uspesan vto kod te doktorke..ja cu da biram nju. naravno ne mora da znaci da ce meni biti uspesna..ali eto nekako imam poverenja u tu zenu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 17:35:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: daca77 A ja danas prosla sasvim ocekivano kod dr Goce-odbila me je i ne zeli da joj budem pacijent. Hoce samo pod uslovom da radim donaciju jc u Pragu, pa ce me ona pripremiti za taj postupak. I tako vam ja prodjoh danas, ali to sam i ocekivala. Sada odlazim za N.Sad da cujem i njihovo misljenje. E bre .. baš mi je žao.. Jel kod Kopitovićke ideš u N.S. Dacika? Želim ti svu sreću
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 17:39:46
|
|
|
|
17 joka
|
Daco guraj dalje,neodustaj od sebe sve dok ima nade,a mi ovde bodrimo i cekamo lepe vesti i sigurno znam da ce ih biti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 17:39:52
|
|
|
|
daca77
|
Dunjice, sta da se radi...oticicu u subotu kod Kopitovicke da cujem i njeno misljenje Veliki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 18:42:28
|
|
|
|
degu
|
Joj Daco Svim srcem navijam za tebe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 18:42:34
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, držim fige za konsultacije kod Kopitovićke, od srca se nadam da će hteti da se bavi tobom i tvojim jajnim ćelijama, navijam jako da njeno mišljenje bude različito od Gocinog i šaljem ti velike Meni se Kopitovićka jako svidela (iz razgovora pred histeroskopiju), nadam se da će i na tebe ostaviti pozitivan utisak i da ćeš biti njen pacijent
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 19:04:16
|
|
|
|
Maslacak15
|
Snekile . Daco probaj da se ne nerviras. Nadam se da ce u NS biti boljeg sluha!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 21:58:21
|
|
|
|
ivanicasale
|
uplasena mene su pitali da li pijem lekove,da li je suprug radeo spermokulturu,ja da li sam radela vs i cb.Ja sam sve to uradela samo cekam rezultate vs i cb. A sutra idem kod interniste tako da cu sve to da zavrsim. Za supruga uput ti daje ili urolog ili lekar opste prakse.Ja sam za mm uzela od lekara opste prakse. Navijam za sve Januarske Mislim da treba da radis internisticki pregled pre nove godine.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 22:07:15
|
|
|
|
uplasenaa
|
e da i mene su prvo pitali za briseve pa sam im odmah rekla za candidu,videcemo se 30.12 u nisu nadam se da ce nam svima nama n.g ispuniti najvecu zelju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 22:18:24
|
|
|
|
wivern
|
Daco mozda ce zvucati glupo ali za doktore mi smo samo procenti...oni nas gledaju kroz to i svi koji imaju manje sansi otpadaju jer umanjuju procenat uspesnosti...a to klinikama mnogo znaci....dokle god imas snage bori se i trazi resenje....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 17.12.2013 22:31:41
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: uplasenaa nadam se da ce nam svima nama n.g ispuniti najvecu zelju nadam se da hoce navijam za to,vidimo se 30tog
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.12.2013 8:33:13
|
|
|
|
daca77
|
Hvala vam puno na podrsci, jer ce mi u subotu biti preko potrebna A sada pitanje za sve novosadjanke-koliko je Genesis udaljen od autob.stanice?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.12.2013 9:18:20
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Hvala vam puno na podrsci, jer ce mi u subotu biti preko potrebna A sada pitanje za sve novosadjanke-koliko je Genesis udaljen od autob.stanice? Daco, poslala sam ti pp.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.12.2013 15:57:18
|
|
|
|
mina@
|
Devojke, sinocu su me zvali!!!!!! pitali me da li bi presla kod privatnika ili ostajem u front???? ja rekla da bi kod privatnika, pa su mi rekli da posto pripadam niskom okrugu idem u Leskovac. Medjutim meni je Bgd duplo blizi od Leskovca,i ta njihova podela je smesna, ali ok, tako da hocu kod privatnika u Bgd-u. Reki su ok. Ne mogu da se opredelim za nekog posebno jer zavisi od kapaciteta klinike ali pitali da li imam neku zelju, ja rekla da bude klinika u centru grada .. i tako, docekah i ja posle sedam meseci da me neko pozove... sad samo da krenemo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.12.2013 16:32:45
|
|
|
|
ivanicasale
|
mina super
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.12.2013 19:16:23
|
|
|
|
tillia
|
Drage moje, danas mi je bio prvi UZ i cula sam 2 srculenca ! Jooooooj koji osecaj! Svima zelim ovu srecu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.12.2013 19:21:32
|
|
|
|
alex88
|
Devojke samo da vas pozdravim i pozelim da zapocnete novu godinu sa pozitivnim betama.Kod mene se nista ne desava,nisam jos uvek spremna za novi pokusaj,dacu sebi oduska do proleca,nadam se da do tada skuputi snage i krenuti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.12.2013 20:00:58
|
|
|
|
17 joka
|
Mine Tilia divnooooo Alex, nezuri oporavi se pa u pobede
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.12.2013 21:53:00
|
|
|
|
ivanicasale
|
tilia pa to je divno nadam se da cemo i mi ostale da uskoro cujemo nasih Alex
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.12.2013 22:05:35
|
|
|
|
NoraBo
|
Alex sam polako i guraj napred, nasi bebironcici nas cekaju Tilija superrr
|
Anketa
Da li vam se svidja ime Irina?pisuljicaIme je rusko...Da (
74%)
Ne (
26%)
Ukupan broj glasova: 102Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!