|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
16.12.2013 13:09:29   
wivern
Majeno zavisi kako kome kazu da treba da se ponasa. Meni su rekli da se ponasam normalno, da imam lagane setnjice, da po kuci ne radim nista sto iziskuje veliki fizicki napor...Radi ono sto ti prija u tom trenutku i pokusaj da se ne opterecujes previse razmisljajuci...ugadjas sebi maksimalno..a betu mozes raditi 28.12... i drzim fige da nas obradujes jednom lepom beticom..
Moj ti je savet da barem u prvo vreme izbegavas zatvorene prostore sa puno ljudi...sezona je gripa a to ti sada ne treba user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu majeno)
Direktna veza do poruke: 276
16.12.2013 13:24:16   
majeno
wivern, hvala ti puno na odgovoru...tako sam i ja mislila, a tako su mi i rekli -da se ''''ponašam normalno'''', malo sebi ugađam, čitam, gledam tv, da ne idem na posao jer radim sa puno ljudi, a imam loše iskustvo sa virusom koji krivim za neuspjeh prethodne inseminacije, zato sad malo po kući, malo po gradu kad nije suviše hladno, malo u horizontalu :) (to valjda pod uticajem utrogestana )...znači, subotu ipak računam kao prvi dan-jupi, 29. je nedjelja, pa neću moći ići raditi betu, a do ponedjeljka neću moći čekati...zato subota-jeeeee! hvala ti na ovim odgovorima ( koji su zapravo potvrda mojih planova-što je babi milo, to joj se i snilouser posted image ) i na podršci! Javim vam se sa lijepim vijestima, nadam se! user posted image

< Poruku je uredio majeno -- 16.12.2013 13:25:50 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 277
16.12.2013 16:16:40   
17 joka
Majano, samo se organizuj tako da zaokupiras vreme pozitivnim stvarima i radi stvari koje te cine zadovoljnom.

a mi svim srcem navijamo za veliku betuuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu majeno)
Direktna veza do poruke: 278
16.12.2013 16:19:41   
suncica83
ali je sa snekile, ne javlja se?!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 279
16.12.2013 16:20:48   
suncica83

IZVORNA PORUKA: suncica83

sta li je sa snekile, ne javlja se?!

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 280
16.12.2013 16:23:09   
17 joka

IZVORNA PORUKA: margom

Devojke hvala vam na podrsci, puno vas ljubim, neverovatno je koliko znaci vasa podrska.
Joko sta je bilo sa tvojim FET-om....
Wivern ti si se vidim odlucila za Maribor.......sta je kod vas presudilo, blizina, cena, doktor ........ Ne znam ni da li je velika razlika u ceni za ICSI......

moj FET nije uspeo, imamo još jedan eskim, icemo i na varijantu mojih jc. ali prvo sad radim analize da otklonimo sve moguce uzrocnike neuspeha, svom snagom se nadam da ce se naci nesto sto smeta.
ovako poludeh od toga da je sve ok a uspeha nema.

sad imas temu o klinici gde sam ja radila postupke, cene im nisu uopšte strasne, gledajuci na ovde.
tamo je kordinatorka VTO naša zena sve na srpskom komunicirate i jako su dobri odgovor dobijas na svako pitanje.

pogresiti neces u odabiru i znam da vas uspeh čeka sigurnouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 281
16.12.2013 18:16:57   
margom
Wivern, generacijo,evo i ovde ti saljem user posted image user posted image user posted image i veliko
HVALA na iscrpnom izvestaju...... Sada jos samo da se organizujemo ......
Joko moras da verujes da ce sledeci put uspeti, imam utisak da sve cega se covek plasi, na kraju ga i stigne.....naravno da je dobro odraditi sve moguce analize i otkloniti svaku sumnju, ali kao i u svemuostalom u zivotu, mora malo i onaj odozgo da nas pogleda pa da uspe..... Ja te puno ljubimi zelim ti svu srecu, jer znam koliko si propatila u zivotu i koliko zelis tog malog bebirona. Samo glavu gore i napred.........user posted image

< Poruku je uredio margom -- 16.12.2013 18:20:57 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 282
16.12.2013 18:28:03   
17 joka
sva moguca osecanja su se pomesala i sad imam samo jedno osecanje praznine i umora
ali jedino sto znam jeste da ce mo uspeti i imati našu user posted image

puno te draga user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 283
16.12.2013 18:31:03   
ivanicasale
devojke meni trombociti su manje nego sto treba da bude on je 148 a treba da bude 150.
Rekli su mi da ponovim sutra pa videcu.
MM je radeo spermogram i sada su mu malo losiji nego pre sada su nekih 20% pokretni na 7 miliona u celom ejakulatu.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 284
17.12.2013 10:13:27   
ivanicasale
Zvali su me iz Nisa jutros da mi kazu da 30 tog pocinjemo sa stimulacijom i da tada idemo kod njih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 285
17.12.2013 10:37:00   
Ninnochka
Srecno draga user posted image

Direktna veza do poruke: 286
17.12.2013 10:46:25   
NoraBo
Bravo Ivanice, neka je sa srećom user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

Direktna veza do poruke: 287
17.12.2013 11:28:37   
PalcicaBg
Ivanice neka je sa srecom,da se zavrsi debeeelom betom! user posted image

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 288
17.12.2013 11:36:28   
wivern
Ivanice neka je sa srecom...
Ja danas krecem sa femodenom, a od 27.1 krecu stimulacije user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 289
17.12.2013 11:40:30   
dunja RR
Wiv, Ivanice čekamo da nas obradujete uskoro user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 290
17.12.2013 12:09:55   
ivanicasale
hvala vam puno.
Da li znate nekog ko izdaje stan u blizini Kc?
Jer bi mi sedeli u nisu u toku postupka.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 291
17.12.2013 12:10:43   
uplasenaa
Pozdrav devojke.Ivanice i mene zvali jutros iz nisa da mi kazu da idem30kod njih i rekli da nepravim pauzu sa mikroginonom da nastavim odmah 3kutiju,rekla sam im za candidu kazu ako je ponovo imam da se obratim njima da bi jasmina znala sta i kako dalje ali meni nisu spomenuli stimulaciju vec mi rekli da se dog sta dalje,dakle ti vec 30kreces sa stimulacijom a zar se ne prima pre toga diferlin ili tako nesto tako je meni rekao dr markovic kad smo u duzem postupku?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 292
17.12.2013 12:30:11   
Štetica
uplasena ako je dug protokol onda se 10 dana pre stimulacije pocinje sa diferelinom. To sto nepravis pauzu sa mikroginonom moze da znaci da ce ti 30-og uvesti diferelin i odrediti kada pocinjes sa stimulacijom.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 293
17.12.2013 12:42:45   
PalcicaBg
Wiwern,srecno i tebi,vidim ja da ce ovde biti puno januarskih trudnica.Ako bog da da vam se i ja pridruzim... user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 294
17.12.2013 13:03:48   
Snekile7
Suncice, i ostale devojke. Evo nista sa mnom, treci dan klasicnog ciklusa, oporavljam se, pa da nadjem snage da krenem dalje. Razmisljam, sta i kako. Pokusati drugi put o trosku fonda, dal opet u Visegradsku, dal Front, ili nesto trece, ne Znam videcu. Tesko mi je , pokusavam da skupim snagu. Ostalim devojkama zelim puno bebica, bebica.
Wivern samo napred, srecno sa zapocinjanjem postupka, bice to user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 295
17.12.2013 13:14:51   
PalcicaBg
Snekile,zao mi je user posted image Odboluj,pa u nove pobede.Glavu gore,nema nam druge sem da se borimo za nas san. user posted image

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 296
17.12.2013 13:17:32   
wivern
Snekile user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 297
17.12.2013 13:22:59   
NoraBo
Snekile draga user posted image , odbolovati moraš, pa napred, idemo do pobede user posted image

< Poruku je uredio NoraBo -- 17.12.2013 13:24:09 >

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 298
17.12.2013 13:24:24   
uplasenaa
joj neznam stvarno videcu sta ce mi reci 30mene u svemu ovome najvise brine candida istrazivala sam dosta na netu pise da kontracepcija dosta pogoduje razvoju gljivica jel ima istine u tome nikad ranije nisam koristila pilule.?snekile zao mi je mogu da zamislim koliko ti je teskouser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 299
17.12.2013 14:39:56   
imperial
Snekile,zao mi je,a jel si radila betu da vidis da li je mozda bilo necega ili je beta nula,to ti je isto vazno??

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Porođaj
Ana007

Kako ste se porodile?

Prirodan porođaj (61%)

Prirodan porođaj sa epiduralom (14%)

Carski rez u totalnoj anesteziji (21%)

Carski rez sa spinalnom anestezijom (4%)

Ukupan broj glasova: 561

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here