Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 11.1.2022 19:40:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Nama Dunjina i Milenina. Nista vise. Danas gledam, samo poziv za glasanje.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2022 17:08:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Nama je stigla Dunjina, Milenina i Mirkove, hvala vam deca su se bas obradovala A da li je nekome stigla nasa? Ovoga puta deca su bila potpuno samostalna, videcete i sami 😁
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2022 17:43:54
|
|
|
|
Milena18
|
Nama je odavno stigla Savina i Miličina, a danas Mirkova. Hvala 😊
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2022 19:05:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Nama je ranije Milenina i danas su stigle Mirkove, oduševili su se oboje, Milica je nosa po kući i više Srećna nova godina Micooo Hvala puno, divne su
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2022 19:21:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ooooo super. Bas mi js drago da su stigle. I bas mi je drago da su se deca obradovala. Mama jo, nama nije stigla vasa.. uskoro ce.Nadam se.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 31.1.2022 15:49:25
|
|
|
|
mati
|
Izvinjavam se za čestitke. Eto, nismo stigli. Imamo i materijala i svega, ali život je imao drugačije planove. Da se malo samo sastavim, pa će bar stići obično pisamce od nas. Znam koliko se deca raduju i jako mi je zao. Ali iznenađenja će svakako biti.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 31.1.2022 15:51:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.2.2022 9:40:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mati, bice vremena. Ne zameramo
|
|
|
Anketa
maskejelena038da li vam pojedine "nove" forumasice deluju poznato?
oh, da (
45%)
oh, ne (
31%)
vidish.. :) (
23%)
Ukupan broj glasova: 176Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!