Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 20:31:20
|
|
|
|
Filadendronka
|
Stigla i od
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 21:22:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Fili, verovatno od Jes? :) I nama je i od Jess i od Milene i Mati, predivne su Ja mislim da su nam sada sve stigle, nisam 100 % sigurna, ali mislim da je tako
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 22:26:07
|
|
|
|
jess021
|
E nek'' su i nase stigle 🤣
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 23:38:06
|
|
|
|
mama Jo
|
I nama je stigla od Jess, divna je, devojcice su se bas obradovale 😊 Hvaaala Mati, kakva je situacija, je l' vam stiglo sta?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.1.2021 9:33:30
|
|
|
|
Filadendronka
|
Da, nama stigla i od Jess. Ne znam sta bi sa onom porukom iznad. Nema Mame Ivane,ni Ivanke... Sta li se sa njima?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 20.1.2021 22:22:40
|
|
|
|
mati
|
Da mi je poštar sada bio blizu, ne bi se lepo proveo. Strasno stvarno. A već sam se žalila na njega. I ne samo ja. Nego ljude mrzi da idu do pošte i da ih šalju od jednih do drugih. Sada sam našla ovo u sandučetu. Poslednji put sam izlazila oko pet i ničeg nije bilo, uvek bacim pogled. Znaci, ili je završilo čak u drugoj zgradi pa je neko doneo, ili u drugom sanducetu. Jer poštar ne rade celog dana. I da, na jednoj koverti je datum 21.12. Jao kakav idiot još više me razbesneo sada.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 20.1.2021 22:23:11
|
|
|
|
mati
|
Hvala drugari, deca su se svakako obradovala...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 30.11.2021 11:27:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Mene moja deca pre neki dan pitaju hocemo opet onako da pravimo i saljemo i primamo novogodisnje cestitke? 😀 Je l' neko zainteresovan mozda?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 30.11.2021 11:46:53
|
|
|
|
Milena18
|
Mi jesmo! M stalno gleda čestitke koje je dobila prethodnih godina i već je isplanirala ponovo da pravi.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 30.11.2021 13:55:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam za
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 30.11.2021 17:24:57
|
|
|
|
Bambino1
|
Zene samo da vam kazem svaka cas_t za ideju. Sad sam procitala temu da vidim sta je poenta. Prelepa ideja, svaka cas_t. 👏😀
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.12.2021 11:13:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kada ponovo pravimo i saljemo? Mi smo ZA 😊
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.12.2021 11:25:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Super bas se radujem 😁 Moram pogledati koje adrese imam 😁
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.12.2021 11:43:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja imam neke. Ali slobodno mi posaljitee za svaki slucaj 😊
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.12.2021 21:30:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja moram da pronadjem sve cestitke. Ali iskreno ne znam da li cu imati ove godine vremena da radim sa decom.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 17.12.2021 11:31:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jel ste pocele sa radom? I da li ste poslale adrese?Ja tek sada vidim da imam 30 poruka. Nadam se da su sve adrese iste kao i prosle godine. Posto njih imam zapisano u svesci.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 17.12.2021 15:13:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nisam sigurna da cemo ove godine praviti.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 17.12.2021 20:54:14
|
|
|
|
mati
|
Nadam se da nismo zakasnili... Tradicionalno učestvujemo.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.12.2021 6:43:00
|
|
|
|
mama ivane
|
Cao drugari , ja sam za pravljenje cestitki 🥰 kao i predhodnih godina. Promenila sam adresu stanovanjaMilica RadulovicNemanjina 29/4 32102 Cacak Ovo nam je nova adresa za sada😊 Molim vas ja sam adrese izgubila- izbrisala neznam sta se desilo. Posaljite mi vase adrese.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.12.2021 12:24:52
|
|
|
|
Milena18
|
Ima li još zainteresovanih? Hoćemo li da pravimo spisak?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.12.2021 12:45:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Milena, Mama ivana, Mati, Mirko Svirko, Mama jo, i ja, još neko? Svi na M osim mene
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.12.2021 12:46:06 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.12.2021 13:47:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi poceliiii 😊Ali saljemo kad izadjemo iz izolacije...
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 23.12.2021 22:40:43
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
MilenA,mama ivane,mama jo i dunja... Da li su vam adrese iste kao prosle godine?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 24.12.2021 0:55:10
|
|
|
|
Milena18
|
Moja je ista.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 26.12.2021 22:12:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Moja je ista, samo sam vam u privatnoj poruci stavila malo bliži poštanski broj, ali i ne mora, može 11000. Mi smo danas završili čestitke, sutra šaljemo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Вакцинација деце.пеперутка16Какав је ваш став о обавезној вакцинацији деце?Ја сам за. (
50%)
Ја сам против тога. (
25%)
Ја сам за слободан избор. (
25%)
Не знам, не могу да одлучим. (
0%)
Ukupan broj glasova: 4Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!