dunja RR -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (3.1.2020 3:09:59)
|
Nama je stiglo puno čestitki 31.12., sve predivne [sm=smiley27.gif] Fil divna je jelkica, odlepio je (ne bukvalno već od sreće :) kada je video, stigao nam je i divni irvas od mama Jo, Mirko i tvoja preslatka kao i od drugara od Mama Ivane (a naša koju smo slali Mama Ivani nam se vratila), od Ive, je stigla dan-dva ranije, i to je to za sada, Sava je totalno oduševljen! Trebalo bi da stigne još koja, pa javljam, i uslikaću sve. E da, mi smo slali i babama i dedama isto kada i vama, babi i dedi na Novom Beograu nije stiglo još, a babi i dedi u Foči (Rep. Srpska) stiglo brzo, ali eto, tamo poštari ne štrajkuju. A inače, vraćaju mi se i koverte sa fakturama koje sam slala klijentima i to otvorene! Besna sam, jer već preko 10 godina šaljem ka tim klijentima, običnom poštom i nikada mi se nije vratilo ništa, I to su se vratile novembarske fakture eeej, a šta je tek sa decembarskim, ko zna. A PDV je za par dana, pa sam sada redom slala na mail fakture, da imaju ljudi zbog PDV-a, dok im nekad, ako i ikad, stigne poštom.
|
|
|
|