Nama je sinoć stigla od Iveee, prva, predivna [sm=smiley27.gif]
mama Jo -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (27.12.2019 13:04:58)
Mama ivane je dobijala nagrade ovde i bas se nikad nije zalila da nije stiglo. Ovo je postar, verovatno ima gomilu posiljki, i lakse mu da precrta ako ima problem sa nalaskom adrese. Bas bzvze...
Nama je i Mati ovde u Nisu, verovatno joj nije stigla za ova 4 dana.
mama ivane -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (27.12.2019 14:56:44)
Stigle danas cestitke od Mame Jo i Mirka Svirka drage moje predivne cedtitke ljubite decicu
Ja sam danas poslala nase cestitke, nisu bas lepe i onakve kako sam ja zamislila da budu al dobro nadam se da ce vam se bar malo dopasti , javite kada vam stignu poslate su svima u isto vreme❤
mama Jo -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (27.12.2019 15:07:39)
Ma naravno da ce nam se dopasti 😊 Je l' vam se svidja nasa? 😊
Mama Ivane, pa sta je sad ovo. Moja je trebalo da stigne bas odavno, a Ivankina se vratila nazad. Kako to za ime sveta?! Ako vidjas postara pitaj da nema jos nesto za vas.
mama Jo -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (27.12.2019 15:10:16)
Stvarno mi nije jasno, ako je doneo moju kako je mogao da vrati Ivankinu. Zaista teorija zavere.
Mama Ivane, pa sta je sad ovo. Moja je trebalo da stigne bas odavno, a Ivankina se vratila nazad. Kako to za ime sveta?! Ako vidjas postara pitaj da nema jos nesto za vas.
Mi kad smo slalo rekose da je guzva, nadamo se za nedelju dana da stigne. Ali vec sam izgubila nadu, bas bzv. :(
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko
Ja sam u ponedeljak poslala. Svima zajedni.. Ne znam sto ne stizu jos.. Ja dobila 3 cestitke.
mama Jo -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (27.12.2019 16:11:08)
Oni uvek kazu od 7 do 10 dana da je rok. Ali Fil nama je tvoja bas brzo stigla, secas se da ai se i ti zacudila odkud tako brzo da stigne..ne znam da li je do postara ili do cega.
mama Jo -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (27.12.2019 17:43:13)