Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 14.12.2013 20:56:15
|
|
|
|
ivaMark
|
Adulence, jaooo... pa lepo da vam bude sve super sutra Mi bili na RR dekici, beba je posle toga spavala sat i nesto u komadu... nije toliko nikada pajkila. Nadam se da ce i veceras spavati lepo, jer je nocas bila budna od cetiri do pola sest skorooo. Pozdravko od nas.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 14.12.2013 21:58:05
|
|
|
|
Torbica
|
Cao i od nas! Prelep dan danas! Posle druzenja na Deda Mrazu u firmi (Moiraina mnogo si mi bila slatka danas) otisle smo kolektivno kod moje vencane kume u Ustanicku i ostali ceo dan, stigli kuci na veceru i kupanjac. Brdo novih igracaka, joj te radosti i veselja! Brinula sam se kako ce bebac zbog spavanja, a on je izdrzao junacki... Na putu od proslave do kume je zadremao 10 minuta bukvalno i kad smo stigli kod kume sanse nije bilo, probudio se i sav radoznao krenuo u istrazivanje.. I bio je ok, nije kmezao. A usput kuci sam izigravala pajaca da ne zaspi... Sve u svemu, lep dan! Sad cekamo RR Dekicu! Ljubim vas, Adulence, neka vam je srecno sutra, jeste velika radost, prelepo!
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 14.12.2013 22:26:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo drustvance znaci danas svi bili opravdano odsutni,ja okupala bebicu ,nahranila je i ja se sredila za spavanjac,nadam se da cu uspeti da odspavam bar jednu turu,veliki pozzzzz do sutra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 14.12.2013 22:46:46
|
|
|
|
viktori
|
samo da vam mahnem Nikola se odavno uspavao pa mm i ja malo vremena za sebe imamo Big mama divno si opisala dr kristal i potpisujem sve sto si rekla adulence i ovde da ti pozelim divan dan sutra
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 7:41:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Dunju je mucio stomak pola nocí. Juče smo bili na rucku kod sveki i óna D natrpa şargarepe ko blesava i ja kazem to je previse a svi skoci5í na mene sta ce joj falíti sargarepa je zdrava,posle su joj dali neke kiflice sa salamom i ja kazem ne jede ona to i uzmem joj kiflicu iz ruku i izvadim salamu a svi me gledaju ko debila. Dunja nije dete koje gricka izmedju obroka,njoj to ne prija. Imam muke zive s njom kad tako jede sto joj a ne spremam. Prostenjala je cele noci i gasovi su je mucili a videcemo danas kako ce kakiti. Srecom mm se tu slaze sa mnom. Sledeci put cu im reci nek se oni muce muku s njom nocu i nek je oni slusaju kako stenje. Ja danas imam casove,mm ce cuvati Dunju. Ja skuvala vec rucak sad cu dorucak pa uzinu i odoh. Pozdrav mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 8:47:47
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro Dora se probuda ncas oko dva i bila budna do cetiri,pa spavala do 6 on da poceli grcevi ,sad je sva nervozna i placljiva nikako da se uspava ADULENCE sve najbolje danas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 9:00:54
|
|
|
|
Zemunka85
|
Pozdrav i od mene. Zaslinili svi nesto. Samo da se zadrzi na tome. Zelim vam lep dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 9:15:41
|
|
|
|
big mum
|
Jutro mame Nešto sam se raspavala jutros.Evo sad sam ustala.Klinci pajke,mm ustao pa ode raditi.Smišljam šta bi za ručak Misha ne volim ni ja kad trpaju u djecu stvari koje oni baš ne podnose.Tipa velike količine salame i slatkiša(što sveki ima običaj).Dođe im muka poslije. Adulence sretno vam krštenje. Mama miciki Viktori hvala,volim da pomognem ako mogu.Svoja iskustva da podjelim sa drugima bila ona loša ili dobra. Danas je nedelja ali moram da operem haljinicu i majicu za SofiI.Imaju sutra nastup sa muzičkim zabavištem.Moram i deda Mrazovsku kapu da prekrojim,malo joj je povelika. Nešto su je krenuli ti nastupi oko N.G.i Božića.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 9:21:01
|
|
|
|
adulence
|
Zene moje dobr jutro kod nas od jutros sou mm ima temperaturu 38° Iva kasljuca,a meni pukle carape tako da je veselo,ali ne manjka mi dobre energije...ljubim vas sve...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 10:14:38
|
|
|
|
lokica77
|
jutro mame, Adulence neka vam je srecno krstenje, lep provod vam zelim moja mrva spava, mm izasao na kratko, a ja pijem vec trecu kafu od jutros nikako da dodjem sebi. Nego imam jedno pitanjce K pomalo i ponekad se zakaslje i krci negde duboko u nosicu cini mi se(al sam objasnila ) nadam se da me razumete, vodila sam je kod dr ona je poslusala pogledala grlo kaze sve ok nema nista da ispiram fizioloskim nosic i da ponekad namazem fitobalm ispd nosica da ona udise, ja svako vece jednu ampulu bebisola istisnem u nosic po pola u svaku nozdrvu i namazem fitobalm ali mi se ne cini da se smanjilo krcanje, pri tom nema slinica nista cist nosic nije zapusena , sta mislite?
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 10:20:29
|
|
|
|
Olga75
|
Adulence , srecno krstenje devojcici lepoj muza nakljukaj nekim antipiretikom , carape uFati lakom samo da je Iva dobro lepo se provedite i sve nam prepricaj
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 10:23:18
|
|
|
|
Olga75
|
Lokice , mozda je zbog suvog vazduha ?
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 10:35:03
|
|
|
|
majared
|
I ja sa mojim malisom imam isti problem. Dr, rece da je bitno da su slinci providne boje odnosno da nisu tamniji. I mi stavljamo bebi sol po potrebi i mazemo flerofenikol mast po ivici nosa. Meni se sve cini da je od suvog vazduha jer nam je grajanje upaljeno celu noc a i ja imam iste slince (e bas sam ovo slikovito opisala). Odoh da stavim rucak
< Poruku je uredio majared -- 15.12.2013 10:36:40 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 11:00:07
|
|
|
|
Rosita
|
Hej zene. Mi se uspavljujemo. Komšija odozgo burgija danima, malopre mi došlo da odem i kažem alo bre, nedelja je, ajde malo makar oladi! Pa to nema mere, obraza ni vere. Jedan komsija je na prosli Badnji dan radio, busio, rusio... Lj, ja sam D pre neki dan u boraniju stavila malo sargarepe, ali i komadic cvekle, imao je gasove nocu, ja sargarepu retko, skoro nikad ne dam. Krompir moze sa npr. spanacem,kelerabom. Doco, hvala na savetu. U kuci sam imala flogocid pa sam to namazala i cenim da je bolje, kuc, kuc. Adulence, srecno krstenje. Big, prava si bosanska dusa, big mum :) Imam ja tu bosansku nostalgiju zbog porekla po ocu :) Lep dan vam zelim. Ps E da, od kad je D u septembru slinio ja mu svako vece mazem na grudi fitobalm preventivno. Gresim li ja?
< Poruku je uredio Rosita -- 15.12.2013 11:03:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 11:58:04
|
|
|
|
little_one
|
Jutro mame! Adulence srecno krstenje! Mi smo se juce druzili na RR djedu mrazu i bilo je divno, zaista. Mamice i djecica su predivni, a klinci su se nauzivali i izigrali, moja cura mislim da nije znala gdje bi prije i sta bi prije Danas cemo na rodjendan, pa veceras kad uspavamo curu, idemo u centar da vidimo kako su okitili i sredili trg i setaliste....bas se radujem, aktivan vikend, i uzivancija iako je napolju prilicno hladno... Blizi se i Nova godina, idete li gdje na proslavu ili cete kuci da cekate?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 12:07:55
|
|
|
|
jole82
|
Dobar dan Adulence nek je srećno Ivi krštenje Mene opet boli glava...mrzim zimu-nije hladno u stanu ni malo, ja sam evo u kratkim rukavima al hladno mi po glavi i sa kapom sam i spavala..evo i sad nosim naočare za sunce po kući, iako ga nigde nema..samo tako mogu da gledam..a mm kad je kretao da radi rekla sam mu nek se naparfemiše na terasi ili kad izađe...tačno bi se ispeglala iako sve njegove mirise obožavam..Teica pajki...ja sam kao malo bolje, jel...čim kuckam...pa kad mm dođe idemo kod svekijevaca na ručak..taman da ne kuvam danas-iako ima riba i krompir salata, a mi smo to juče jeli al briga me samo da ne kuvam...Trebalo je danas da se farbam..al ništa od toga moraću u toku nedelje..a toliko sedih imam da će deca na deda mrazu misliti da sam baba mraz Iako je vreme bljak ja vam želim svima leeep dan
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 12:19:40
|
|
|
|
NadaR
|
Srecno krstenje Ivi Mi sami . Bila mi mama ,sada ode kuci . Popodne imamo neki rucak povodom diplomiranja pa smo onda planirali do grada nas dvoje da obidjemo taj nas Zimzograd . Kod nas je skoro mrak . Imamo upaljena sva svjetla
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 12:24:38
|
|
|
|
little_one
|
Nado mozda se i sretnemo, mada imam utisak da nas ovaj vasar na trgu nece pretjerano oduseviti, opet lijepo je vidjeti okicen grad... I kod nas su sva svjetla popaljena, kao da je 5 popodne
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 12:51:57
|
|
|
|
Janncica
|
Ola mamitas Vidim sve nas smorio ovakav dan. Adulence srecno vam krstenje. Cekamo slicice Mi ovih dana poceli pripreme za rodjendan.Ja volim sve to na vreme da organizujem. Juce sam isla u kupovinu za tortu i dekoraciju i srecna sam kao kuce.Svasta nesto lepo sam kupila i narucila.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 13:06:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
groznog li dana,sumorno da gore ne moze biti,Dora nervozna nikako da se lepo uspava sve nesto po pet minuta pa onda bude nervozna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 13:45:08
|
|
|
|
lokica77
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Lokice , mozda je zbog suvog vazduha ? pa ne znam, u ss na radijatoru uvek imam posudu sa vrelom vodom i nekoliko kesica caja od nane mente u dnevnoj takodje na sporetu uvek stoji posuda sa nekim cajem, ne cini mi se da je suv ko zna. Inace mi bili do Akse kupovali pelene, ad mleko i jos neke sitnice uzela sam neku Niveinu kremicu za hladno vreme valjda je ok duplo je jeftinija od chicco-ve. K sad dremka mm ode cas nesto da zavrsi pa cemo opet u skitnju...uh sto volim nedelju
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 15:31:24
|
|
|
|
zazik
|
Dobar dan! Nova sam ovde, pa pozdravljam sve iskusne. Nova sam i kao mama, tek četiri i po meseca. Izgleda kao rolekoster, sve se vrtoglavo izdešavalo, a ne prestaje, već se sve luđe vrti. Moja devojčica ima četiri godine, a pre dve nedelje pošla je u vrtić. To nas spasava od zimske monotonije. Rodjus smo lepo proslavili, a sinoć smo sa drugarima iz komšiluka kitili jelku, pa je bilo pesme i igranja. Dan je stvarno smoren, ali meni je super. Pre dva - tri dana sam imala užasne glavobolje, držala sam se za nos da ne otpadne. Sada sam ok. Malena šuška po kući (zamračenoj, da jelka šljašti), muž drema na trosedu, a uskoro će i neki gosti. javiše se danas, pa sam na brzinu smućkala mafine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 16:35:09
|
|
|
|
Torbica
|
Zazik dobrodosla Meni se moji penju na glavu, igramo se macke i misa, ne mogu da pisem, napadaju sa svih strana, ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 16:43:20
|
|
|
|
malak
|
Dobro vece mame, adulence srecno krstenje, nadam se da ste imali prelep dan. Ovde je uzasno vreme, vetar duva, prasine ima u vazudu I naravno moje oci odmah odreagovale.Imam alergiju I moracu kapi da uzmem. Isla sam u kupovinu I potrosila pare sta cu kad su pocele rasprodaje. Maleni je I dalje kezav....ne znam da li je zbog loseg spavanja. Ne zali se na nista. Svima pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 15.12.2013 17:53:26
|
|
|
|
ivaMark
|
Zazik, lepo je videti te ovde Adulence, srecno vam krestenje i nadam se da uzivate. Moja bebana spava, okotoli smo jelku malopre, tako da nam je bas lepo u kuci... veceras ostatak.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?