Biserce -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 12/13 [chat] (4.12.2013 18:27:34)
|
Reve, super!!!!!!!! Zasluzila si najbezbolniji, najlaksi i najlepsi porodjaj i nadam se da ce tako i biti!!! Dijana, bravo za bebca, ja nemam pojma koliko je ovaj tezak, ni sa vasom nisam znala jer ova luda dr ne prica nista!!! Srna, jel pijes nesto za kasalj bese, meni ne prestaje a dr mi rece da ne pijem nista. Ja bih ipak uzela sirup od belog sleza, ne mogu da iskasljem, bas me muci,kad treba da udahnem i da iskasljem, kako cu tek da se porodim. Danas sam bila kod dr na 2 min, dala mi uput za urino, kopro, hbs, ks, rekla mi da pijem feroglobin, u petak da dodjem za briseve, uput za porodiliste nije mi dala, niti me je pregledala vag niti uz niti ctg, rezultate da joj donesem i to je to!!!!!!! Obukla se i otisla negde u nepoznatom pravcu a sestre ostale da se zgledaju. Jos slavi sv Nikolu, nece raditi od sl ned pa do kraja decembra!!! I to cujem od nekih levih ljudi, pa ko ce da me poradja????????????? ubila bih je da mogu!!!!! Na uz nisam bila mesec dana, na ctg uopste, ona zena nije normalna!!!!!!!! Ili nisam ja!!!! Juce su me bas mucile lazne kontrakcije, danas mi bolje, samo par stvrdnjavanja.
|
|
|
|