Powerpuff Girl -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 12/13 [chat] (3.12.2013 4:55:12)
|
Zenske, mogle su te muke da vas zaobidju u zavrsnici, samo nam dodatni stres fali. Srna, mene je nakon virusa u oktobru kasalj drzao 3 nedelje, zaista je grozno. I ni septolete pantenol nisu puno pomogle, caj od luka...to mleko sa secerom je malo ublazavalo... antibiotike sam morala da pijem, ne smem ni da pomislim kako bi bilo i bez njih. Ali to naprezanje je bilo strasno, krisom sam kasljala u maramicu da ukucani ne vide da su mi popucali kapilari i nadrazene bronhije kao da imam tuberkulozu [sm=smiley13.gif] Znam da zelis da zaobidjes antibiotike ovaj put, ali mozda da se ipak konsultujes sa nekim doktorom, da ti ne ode skroz na pluca? A cula sam da deca ovih dana masovno imaju knjuktivitis, dobila i jedna trudnica u skoli roditeljstva. A samo da proverim sa vama - imala sam do sad povremeno stvrdnjavanje stomaka, medjutim sinoc od 22h do jutros u 4h je neprestano bio tvrd, a ja se zbog tog neprijatnog osecaja budila na svakih pola sata da proverim da li je malo popustilo. nisam imala nikakve bolove, samo tu zategnutost i bas tvrd stomak. da li se i vama to desavalo? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|