Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 22:56:44
|
|
|
|
Anoniman
|
7
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 22:57:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bilja86 vi to meni nesto...ja nisam otvorila sad nalog vec pre mesec ipo dana...po cemu ste zakljucili da sam sad otvorila nalog... Nemas 100 postova, tako da se tvoj glas ne racuna, bilo da si otvorila sada ili pre mesec dana
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:00:06
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: bilja86 vi to meni nesto...ja nisam otvorila sad nalog vec pre mesec ipo dana...po cemu ste zakljucili da sam sad otvorila nalog... smesna si...vidi se kada si otvorila nalog, kao i koliko si puta do sada napisala nesto na forumu te ne treba previse sivih celija da bi se ukapiralo o cemu se radi. no, nema veze, ja ti zelim da pobedis.
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:01:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Pogledajte malo pravila, nema u ovom konkursu pravila 100 postova KLIK, ali ćemo diskvalifikovati one koji otvaraju duple naloge. Biljo nalog ti je otvoren pre 23 dana, tj. čim je počeo nagradni konkurs, piše ti ispod nicka. To samo po sebi nije protivno pravilima ali jeste ako imaš više naloga.
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.12.2013 23:10:01 >
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:01:50
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: bilja86 vi to meni nesto...ja nisam otvorila sad nalog vec pre mesec ipo dana...po cemu ste zakljucili da sam sad otvorila nalog... Po velikom broju postova
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:05:11
|
|
|
|
lesica
|
De, de, pa što se opterećujete? Ionako ću ja na kraju sve da prebrojim i diskvalifikujem sve gde se pojave neka sumnje po pitanju duplih naloga To je bar lako proveriti.
< Poruku je uredio lesica RR -- 25.12.2013 23:13:13 >
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:05:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Pogledajte malo pravila, nema u ovom konkursu pravila 100 postova, ali ćemo diskvalifikovati one koji otvaraju duple naloge. Biljo nalog ti je otvoren pre 22 dana, tj. čim je počeo nagradni konkurs, piše ti ispod nicka. E Dunjaaaaa, mislila sam da uvek vaze ista pravila presla sam se...
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:07:49
|
|
|
|
dunja RR
|
UM, ne mila, ali bez brige, tu je policija za nagradne igre
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.12.2013 23:08:15 >
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:20:22
|
|
|
|
GOSA 76
|
18
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:21:11
|
|
|
|
GOSA 76
|
18
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:23:26
|
|
|
|
GOSA 76
|
za 18
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:25:31
|
|
|
|
Ludachica
|
br.18
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:29:22
|
|
|
|
pocahontas
|
mislim da redni broj 18 treba proglasiti, ako nista drugo, moralnim pobednikom ovog takmicenja. dosta truda je ulozeno i to ne treba potcenjivati, ni zanemariti, a ja se nudim da takmicaru/ki kupim jedan od proizvoda iz palete pharmalife po njegovom/njenom izboru. ipak je nova godina
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:32:07
|
|
|
|
Jole84
|
Poc
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 23:33:09
|
|
|
|
Leax
|
Pocahontas
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 26.12.2013 1:53:30
|
|
|
|
zamenica
|
15
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 26.12.2013 8:17:25
|
|
|
|
vonavoj
|
poc,luda li si
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 26.12.2013 8:29:42
|
|
|
|
anajid
|
Glasam za br. 15
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 26.12.2013 8:37:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uuu sta je novih naloga na ovoj temi odjednom.... Jao pocccc Ja tek sad vidim da mene ima na tri mesta, trebali ste me spojiti u jedan ..
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 26.12.2013 14:09:38
|
|
|
|
makicabg
|
Za broj 15
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 26.12.2013 14:27:43
|
|
|
|
bulka
|
za broj 15 :)
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 26.12.2013 14:34:56
|
|
|
|
IVA 11
|
Za broj 7
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 26.12.2013 15:23:13
|
|
|
|
lanajelena
|
12
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 26.12.2013 15:37:39
|
|
|
|
World
|
7
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 26.12.2013 16:16:44
|
|
|
|
Milica cica
|
15
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
UspavljivanjeSmikicaDa li i kako uspavljujete svoju bebu?Samostalno se uspavljuje. (
46%)
Na rukama. (
10%)
Varalicom. (
5%)
Pevam joj/pričam. (
5%)
Sedim/ležim pored nje. (
28%)
Ostalo. (
8%)
Ukupan broj glasova: 105Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!