Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

lesica -> Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (30.11.2013 20:10:45)

PHARMALIFE u mesecu decembru nagrađuje tri Ringerajina korisnika paketom prirodnih preparata. Postavite u ovoj temi zanimljiv komentar/anegdotu svog mališana, inspirisanu zimom ili postavite crtež (fotografiju crteža), rad svog mališana, takođe sa zimskom tematikom, i učestvujte.

U svakom paketu se nalazi:

APIS GOLA (oralni sprej) - BRZA POMOĆ KOD UPALA GRLA I USNE DUPLJE (od 1 godine života)
Apis gola sprej za grlo sadrži visoko prečišćene ekstrakte: Propolisa + Žalfije + Timijana + Acerole

[img]http://www.dodaj.rs/f/2/7s/4vkrbZRq/1/apis-gola.jpg[/img]

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele

[img]http://www.dodaj.rs/f/1d/fB/2WPZm9bf/1/fitobalm.jpg[/img]

IMMUNO (sirup sa Cinkom)
- PRIRODNO REŠENJE ZA JAK IMUNITET
Immuno sirup je jedinstvena kombinacija dva neophodna minerala (cinka i bakra), biljnih ekstrakata i vitamina za zdravlje Vašeg deteta od prve godine.

[img]http://www.dodaj.rs/f/2a/95/2KXW2eND/1/immuno.jpg[/img]

BRONCAMIL (sirup) - PRVA POMOĆ KOD KAŠLJA (od 1 godine života)
Broncamil sirup je složenog sastava: 6 komponentni biljni sirup sadrži visokoprečišćene ekstrakte i prečišćena biljna ulja: Timijana+Bokvice+Smilja+Bora+Eukaliptusa+Divljeg suncokreta.

[img]http://www.dodaj.rs/f/16/JT/2oYtMDEC/1/broncamil.jpg[/img]

Pročitaj više>>

Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.

Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).

Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.

Postavite zanimljiv komentar/anegdotu svog mališana, inspirisanu zimom ili postavite crtež (fotografiju crteža), rad svog mališana, takođe sa zimskom tematikom, i učestvujte. Komentare ili crteže postavljajte u ovoj temi!!!

Postavljanje komentara i crteža smatra se prijavom za konkurs, prijave primamo od 1.12. do 24.12.
Članovi Ringeraje će nakon objave svih radova i komentara, svojim glasovima izabrati tri pobednika na forumu! Glasanje traje od 25.12. do 31.12. (zaključno sa 31.12.). Pobednicima će nagrade biti poslate u januaru na kućnu adresu (o trošku sponzora).

lesica -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (30.11.2013 20:49:54)

[sm=bravo.gif]

Ide zima, prehlade... sjajan i koristan paket, a taman ćete da nas zabavite sa dečijim mudrostima i umetničkim radovima [sm=smiley36.gif]

Prijavljujte se od sutra!!!

vikiveki -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (30.11.2013 20:53:52)

I ovo je super nagradica[sm=bravo.gif]

jovana jojo -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (30.11.2013 20:57:52)

Jao što je ovo dobro[sm=bravo.gif] počela je novogodišnja euforija sa poklonima[sm=bravo.gif] Svaka čast za RR i sponzore

Ivanka 75 -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (30.11.2013 21:14:50)

Ovo je sjajno, kozmetike nikad dosta [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (30.11.2013 21:19:15)

Nije u pitanju kozmetika[sm=smiley36.gif] a možda i jeste kozmetika za disajne puteve naše dece

milicicak -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (30.11.2013 22:14:02)

Bravo za RR sponzore [sm=bravo.gif]
sve preporuke za Fitobalm i Immuno, mi to odavno koristimo

Žapkić -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (30.11.2013 23:35:28)

Pa, ovo je sjajan i nadasve veoma koristan poklon![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

MASHKA -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (1.12.2013 8:21:40)

super, poklon, mi koristimo fitobalm sprej i imunno sirup!

MASHKA -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (1.12.2013 10:07:34)

a gde se prijavljujemo?

Leax -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (1.12.2013 11:22:52)

Super je paket, pogotovo sada kada krece sezona kaslja i gripe [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (1.12.2013 12:57:12)

U ovoj temi, ajde, krenite [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: MASHKA

a gde se prijavljujemo?

lilihip -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (1.12.2013 23:03:27)

Sjajni i korisni preparati, već ih koristimo, prijavićemo se [sm=bravo.gif]

lilihip -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (1.12.2013 23:37:37)

..Novogodišnji i Bozićni praznici su magični, topli i ušuškani, porodični tajm out. U decembru naši mališani pišu pisma Deda Mrazu (iako odavno znaju da pisma samo tata i ja čitamo [sm=jezicek.gif]), a onda 1.1. rano buđenje i trčanje do jelke da pogledaju da li je dekica imao sluha ;)

dunja RR -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 10:45:54)

Počelo je, ajmo, ajmo [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 10:50:05)

divne nagrade! sve koristimo i dobro bi nam doslo![sm=bravo.gif]

lesica -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 10:53:11)

Hajde hajde mame, pišite izjave i kačite radove svojih malih mudrica i umetnika [sm=bravo.gif]

Pa da se svi lepo zabavimo, a najoriginalniji da dobiju koristan poklon!!!

Didy -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 11:02:44)

Stefan pre neki dan, razočaran što se sneg istopio i što nismo stigli ni Sneška Belića da napravimo: Mama, kako je leto tako brzo došlo i prošla zima, a tako smo je dugo čekali? [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 11:07:22)

[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

MASHKA -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 16:21:26)

Moja ćerkica Staša već nekoliko dana sprema u vrtiću recitaciju "Padaj, padaj sneže" za novogodišnju predstavu.
I juče mi kaže: Mama ovo pesmica mi se nikako ne sviđa i dugačka je, ja ću ovako reći:
" Padaj, padaj sneže
dupe mi se steže..."
[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 16:35:16)

[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 16:37:30)

Hihihihi [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 16:39:31)

Ja moram da dodam da je Fitobalm balzam fenomenalna stvar, nas je nekoliko puta spasio kada mu je zapušen nosić. [sm=bravo.gif]

jole82 -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 17:08:24)

Potpisujem Anu...na sreću imalo smo do sada samo jednu epizodu te priče i koristili smo fitobalm, super je...čak joj je i mm krao, pa namaže sebi pred spavanje[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! (2.12.2013 17:31:48)

i ja potpisujem jole i anu[sm=smiley36.gif]
fitobalm je super, a koristili smo i imunno sirup, odlican je[sm=bravo.gif]

Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>