Anoniman -> RE: Dabroston (24.1.2009 22:56:50)
|
Sa doktor.co.yu... (vadiću samo neke postove, neću sve da kopiram) Krvarenje u trudnoci je cesta pojava. Meni je takodje krenulo sa nekoliko kapi u vreme ciklusa, zatim se nakon nekoliko dana - u petoj nedelji - pretvorilo u malo obilnije -tacnije kao sto mi se desavalo u vreme ciklusa - ustanovljen mi je hematom (koji je vremenom nestao) . Prepisan mi je utrogestan i naravno mirovanje. I oko 12. nedelje je prestalo. Sada sam 25. nedelja i sve je u redu. Definitivno ne treba da panicis. To sto se tebi dogodilo je, kao sto ti je i dr rekao, sasvim normalno. A sto se tice obilnijeg krvarenje to sigurno nisu nekoliko kapi krvi. Meni su objasnjavali da je sve u redu ukoliko krv nije sveza. Pretpostavljam da su mislili na boju. I najbitnije je da budes opustena, mada po sebi znam da je to sada tesko, jer psiha moze takodje da utice na takve pojave. Nadam se da sam ti pomogla. Ako ti treba jos neki savet u vezi sa tim, slobodno me pitaj. Pozdrav. Ja sam vec bila kod lekara, ali moja trudnoca je sicusna, nema jos ni pet nedelja, tako da mi je objasnjeno da se beba smesta u stomaku, i pritiska neke kapilare, koji onda pucaju. Preporuka je da sacekam desetak dana, jer ce onda sve biti jasnije. Ipak, brinem se... zato sam se i javila, da cujem druga iskustva i preporuke. Hvala vam svima, javljacu sta se dogadja. KLIK
|
|
|
|