Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 22:30:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Predjelo meze, pohovane snicle , paradajz, sir, masline, pecurke sa lukom, domaci hleb, krompirici, kolac !
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 23:02:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam za sutra jedna dobar recept za rucak, ako uspe , postavicu ga u c recepte
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 23:08:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Um hoces opet da nas iznenadis Taman sam se nameracila da spremam sutra kroasane, ali podseti me mm da se i sutra posti. Tako da me cekaju u nedelju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 23:19:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Lenja pita od jabuka , pohovana piletina, krompirici peceni i salata. Vrlo jednostavno za danas jer sam imala gomilu posla (a visila sam na rr dok mi je scer spavala cccc sram me bilo)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 7:29:37
|
|
|
|
branki*
|
danas cu domacu supu pilecu,pohovani karfiol,pecene batake i mesim kiflice sa alergicarske teme
< Poruku je uredio branki RR -- 27.9.2014 8:57:10 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 7:45:12
|
|
|
|
mama micki
|
Danas kod nas domaća pileća supa, pilav i neka salata. Sinoć sam kuvala puding od čokolade pa ima i toga.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 7:55:03
|
|
|
|
big mum
|
Neki dan sam pravila lazanje ,ostalo pola bacila Juče pravila pileću supicu ,ppečeno pile i rižu ostalo vrlo malo. Danas ću skuvati široke rezance i staviti i sa ostalim mesom i supu iz kesice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 11:28:53
|
|
|
|
bubulence
|
htela sam testo sa saminjonima ali ih nisam nasla. tako da ce biti pita sa sirom i neka supica, verovatno samo od povrca... htela sam da pravim princes krofne a mm hoce palacinke... videcu kome cu ugoditi...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 11:34:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas danas svinjki file u sosu od pomorandze sa integralnim pirincem i obarenim povrcem, i sampinjonima sa grila, i razani hleb. Za dezert ce biti nesto
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 11:39:03
|
|
|
|
bubulence
|
sto bih dosla kod tebe na ruuucaaaak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 11:54:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence sto bih dosla kod tebe na ruuucaaaak Hajde
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 11:58:26
|
|
|
|
bubulence
|
nemoj da kazes dva puta, znas li ti koliko ja imam slobodnog vremena, samo gledam gde bih isla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 11:59:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo recepta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 12:00:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence nemoj da kazes dva puta, znas li ti koliko ja imam slobodnog vremena, samo gledam gde bih isla Bubi da znas da bi mogle da se nadjemo na pola puta, ako ne padne veliki sneg mogla bi da dodjes na RR druzenje u VB, sa mnom, Anci, i Docom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 13:19:07
|
|
|
|
superm
|
Danas postim, tako da sam spremila perece za dorucak, za rucak smo narucili ribu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 13:21:55
|
|
|
|
cetvrtko
|
pohovane lignje i crni rizoto .... mmmm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 13:24:30
|
|
|
|
superm
|
Kako si napravila crni rizoto?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 13:34:29
|
|
|
|
cetvrtko
|
proprzim crni luk na maslinovom ulju ,pa zatim dodam i beli ( ako stavljam lignje poprzi i njih ) dodam malo belog vina i tecnost ispari ako je ima . onda dodam malo vodu i vina ,rizu,biber , persun, bosiok,malo vegete i ako mi padne napamen uvalim jos koji zacin i sve to zalijem crnilom koje sam razmutila u 2 dl vode . to kuvam i pred kraj stavim malo paradaiza i povreemeno dodajem vode po potrebi ..... i pred kraj zacina ako je potrebno :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 13:35:00
|
|
|
|
cetvrtko
|
nadam se da nisam previse konfuzna :D
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 13:35:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kupus bez mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 13:40:21
|
|
|
|
superm
|
Super zvuci. Gde nabavis crnilo?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 13:43:33
|
|
|
|
cetvrtko
|
trebalo bi da je imas u svakoj svecoj prodavnici ili u nekoj ribarnici ...... ja ne zivim u srbiji tako ne znam to :( izvini ....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 13:44:09
|
|
|
|
cetvrtko
|
i hvala ti :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.9.2014 13:51:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: bubulence nemoj da kazes dva puta, znas li ti koliko ja imam slobodnog vremena, samo gledam gde bih isla Bubi da znas da bi mogle da se nadjemo na pola puta, ako ne padne veliki sneg mogla bi da dodjes na RR druzenje u VB, sa mnom, Anci, i Docom hahaha tebi je to na pola puta??? 400km????? leeeleee sto dobro izgleda na slici
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.