Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.9.2014 23:16:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spagete carbonara.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 0:16:49
|
|
|
|
gagana83
|
I ja danas carbonara, moje dete se davi u njima. Za veceru proju a za dezert tiramisu cupcakes, nasla recept na Coolinariki, prelepi su ispali.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 9:40:14
|
|
|
|
bubulence
|
danas cu slatki kupus sa suvim rebarcima po receptu melike iz c kuhinje. uglavnom ga kuvala kao corbu sa suvim rebarcima, ovako nisam spremala. Ema trazi pitu sa jabukama pa cu joj verovatno ispuniti zelju...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 10:51:17
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 11:26:51
|
|
|
|
Ana13
|
Dimljeni cureci batak sa krompirima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 12:04:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Pravim neki buc,buc..prvo sam batkove i karabatkove zacinila i stavila senf,malo su odstojali,pa sam ih zapekla..sad sam dodala sitno iseckanu papriku i dinstam sve..planiram da dodam pavlaku,da budu u sosu.. i obaricu pirinac..pa ko prezivi,pricace!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 12:24:41
|
|
|
|
anita
|
Makarone sa slaninom, sunkom i kackavaljem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:01:18
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: lelaigor Supa od juče i kroasani by UM. Pola sa kačkavaljem, a pola sa pekmezom od jagoda. Ostala si duzna slike Evo, sad ću da prebacim slike sa aparata pa da ih metnem u temu. Kod nas danas makarone i gulaš od pileće džigerice i srca.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:12:33
|
|
|
|
Anoniman
|
pasulj, dugo ga nisam pravila i bas je super ispao.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:24:15
|
|
|
|
Žapkić
|
Krompir-čorbu sa puno šrgarepe. Sutra se posti, pa će to biti i sutrašnji ručak
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:27:25
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Pravim neki buc,buc..prvo sam batkove i karabatkove zacinila i stavila senf,malo su odstojali,pa sam ih zapekla..sad sam dodala sitno iseckanu papriku i dinstam sve..planiram da dodam pavlaku,da budu u sosu.. i obaricu pirinac..pa ko prezivi,pricace! rucak je ispao ekstra!!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:32:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sam juce sto i Zapkic i ostalo mi sada da ruckam jer sam sama... a posle ce biti spremanja i spremanja... Zavrsila sam desert , kombinacija kiselo slatka (visnja-karamel, cokolada)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:34:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: vonavoj Pravim neki buc,buc..prvo sam batkove i karabatkove zacinila i stavila senf,malo su odstojali,pa sam ih zapekla..sad sam dodala sitno iseckanu papriku i dinstam sve..planiram da dodam pavlaku,da budu u sosu.. i obaricu pirinac..pa ko prezivi,pricace! rucak je ispao ekstra!!! nismo ni sumnjali . moj rucak za sada savrseno mirise, videcemo kakav ce biti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:35:43
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Ema trazi pitu sa jabukama pa cu joj verovatno ispuniti zelju... Bubi po kom receptu pravis pitu? Bas mi se i meni jede htela sam da napravim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:38:32
|
|
|
|
bubulence
|
ma draga, samo narendam jabuke, ubacim cimet i secer i redjam na gotove kore, dve po dve urolam i to je to. 3 min pre kraja prelijem sa malo zasladjene vode, vratim i gotovo. nista lakse a jako su ukusni kolacici...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:48:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Da li mazes sa necim te dve kore da zalepis?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:50:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e sto imam super recept za lenju pitu od jabuka. Hocete? Ne znam jel smem ovde? Ne slikam ja svoje radove pa da kacim u C recepte.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:51:01
|
|
|
|
emicaa
|
Za ručak makarone i piletinu sa sosom,za večeru ću donijeti pizu iz restorana i od mene dosta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:56:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha e sto imam super recept za lenju pitu od jabuka. Hocete? Ne znam jel smem ovde? Ne slikam ja svoje radove pa da kacim u C recepte. valjda smes. imam i ja neki recept ali mi je ovo jednostavnije...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:59:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
2 čaše brašna 1 čaša šećera 1 čaša mleka pola čaše ulja 1 jaje 1 prašak za pecivo fil 1,5 kg. jabuka ili koliko volite šećera zavisi koliko su kisele, oko 1 čaše kašikica cimeta vanilin šećer fora je u tome sto se ne dobije klasicno testo vec retko, sipa se pola na dno podmazanog pleha stavi u rernu na 180 stepeni i pece 10 min, onda se izvadi stave se jabuke i odgore opet prelije tim testom i vrati se u rernu i pece jos 20 min. Odlican recept. A ne ono mesi razvlaci, stavljaj na oklagiju testo i sl. ovo je lenja pita zaboravih da kazem i plus mikserom se sve zavrsi. napravim kolace ocas posla
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 26.9.2014 14:02:21 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 14:01:54
|
|
|
|
Bibilib
|
Danas necu nista spremati idem na rucak kod mojih,jer je mom bratu divan dan... a bice i totreeee
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 14:39:59
|
|
|
|
Olga75
|
ajde molim vas da koristite pretrazivac evo tema LENJA PITA MILJ , kopirala sam tvoj recept tamo ja sam danas pravila uzlivancu i suu iz kesice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 15:12:00
|
|
|
|
New Mom
|
Piletina sa sampinjonima u crveno-belom sosu (sos od paradajza i neutralne pavlake) i pomfrit.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 16:50:51
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Spagete carbonara. Uf ovo nisam odavno pravila
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 18:15:53
|
|
|
|
amelia
|
Upravo napravila lenju pitu sa jabukama i gravce na tavce ispali su fenomenalno za mene [sm=jezicek.gif
< Poruku je uredio amelia -- 26.9.2014 18:17:14 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.