Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 12:45:28
|
|
|
|
bubulence
|
supica od juce, ustipci od tikvica, cvekla. i torte ima od juce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 14:46:53
|
|
|
|
vonavoj
|
uspeli batkovi! TIca jela bez problema,a natezem se sa njom vec danima! sad pravim palacinke,red je da se novi dzem proba!
< Poruku je uredio vonavoj -- 7.7.2014 14:47:37 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 14:53:25
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence supica od juce, ustipci od tikvica, cvekla. i torte ima od juce haha,ja imam sve od juce samo je salata danasnja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 15:27:22
|
|
|
|
Anoniman
|
smiljka, posalji palacinku! meni dete vec par dana trazi palacinke, a mene mrzi da pravim 3 palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 16:01:12
|
|
|
|
vonavoj
|
saljem ja sam napravila brdo! sad me sve boli! a pri tom me je T sto puta prekidala,mama dodji da se mazimo..ustani,lezi,ustani,lezi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 16:12:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja cu veceras palacinke Kada je mm na poslu kod mene je veera ovakva ponedeljak palacinke utorak pizza sreda palacinke cetvrtak pizza petak palacinke subota pizza nedelja pizza
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.7.2014 16:14:00 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 20:25:24
|
|
|
|
Anoniman
|
von, ja sam poslednji put, nakon sto godina, a prvi put otkako se M rodila, napravila 6 palacink, 2,5 pojela ja, 1,5 det, 1 mm i poslednju smo ujutro podelile M i ja. zato i ne pravim jer nema ko da uziva.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 0:33:37
|
|
|
|
Azra_
|
Torbice, ko proizvodi kesicu začina Seoski lonac??? Ovo sa 4 vrste sira što si napisala, tu ide neka kesica gotovih začina, ili ne? Izvini, ni na moru ne možemo da te pustimo da odmoriš od nas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 0:35:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Azra, C proizvodi.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 0:41:49
|
|
|
|
Azra_
|
Hehe, hvala Dunja. I pomislila sam da jesu, ali eto, da proverim. Ja sam inače protivnik kesica, ali , ako žene kažu da valja...da probamo. Von, jesi li pravila piletinu sa začinom seoski lonac?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 8:18:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Azra,super je ispalo! Te kesice su od 60-80din..kako koja i kako gde, u DISu su najjeftinije..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 8:33:40
|
|
|
|
Mizzy
|
Može neki recept za zapečene tikvice sa sirom, Branki pomenula na prethodnoj strani?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 8:42:02
|
|
|
|
branki*
|
moze ja to ovako-isecem tikvice na kolutove,ako su mlade ne gulim,ako nisu onda ih ogulim,posolim i ostavim da puste vodu.pomesam 2-3 jajeta sa sirom koji imas,moze i malo pavlake kisele,i redjam u pouljenu vatrostalnu ciniju red tikvica(ocedi ih od vode),red sira,odozgo tikvice da bude.peces na 200.pred kraj prelijes jajima umucenim sa malo pavlake.meni bude super i toplo i hladno kad se jede sutradan.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 8:47:54
|
|
|
|
Mizzy
|
Ekstra zvuči, degustacija večeras :) Hvala!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 8:54:56
|
|
|
|
branki*
|
nema na cemu prijatno!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 9:32:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Palacinke jyce, danas palacinke. Prepusujem od Unine mame Rucak od juce: sos od sampinjona i peceni mladi krompiri. Za dezert medeno posno srce. Vecera Torbicina zguzvana pita od spanaca i sira. Rucak danas
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.7.2014 9:33:22 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 10:10:24
|
|
|
|
bubulence
|
pileci bataci u grasku... i nista vise . veceras cu da skuvam pasulj da imam za 2 dana, ne kuva mi se po ovoj vrucini
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 10:14:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zato i ja kuvam pasulj da ne bih sutra kuvala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 11:42:08
|
|
|
|
Ana13
|
ja cu danas da prepisem od Branki te tikvice sa sirom,a za mm punjene paprike od nedelje,a sutra pasulj.Nismo ga odavno jeli
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 12:38:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Musaka od tikvica bez mesa uglavnom pravima ali sam danas dodala malo slaninice cisto da zamirise da mi se mm ne zali za vreme rucka. Imam supu od juce i to je to.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 12:43:41
|
|
|
|
Anoniman
|
napravila sam citave 4 palacinke (jedna predebela jer je M htela da sipa i jedna zagorela jer sam istovremeno spremala i rucak). sad se u rerni peku bamije i piletina. treba mi neki predlog za povrce a da nije grasak, boranija, spanac ili tikvice ili cist krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 12:54:04
|
|
|
|
vonavoj
|
kseno,mnogo trazis! a paprika?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 12:58:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
povrce. Jel mora da ga kuvas??? pa imas paradajz, krastavac, paprike, mozes cuspajz od sargarepe, mozes karfiol, brokoli, blitvu spanac, kukuruz...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 13:05:49
|
|
|
|
Anoniman
|
u mm-ovom rasporedu (da, krenuo i on posle mene kod nutricioniste) ima dva puta nedeljno povrce, ali tu ne spadaju mahunarke (ni grasak), M ne jede boraniju, spanac cu praviti jedan dan i sta mi ostane? kupus mm ne jede, krompir isto nije u programu, tikvice ja ne zelim, a M ih bas i ne jede rado...i takooo... paprika nije ljubitelj a i kako bih ih pravila? treba biti kuvano jer je to glavni obrok. pif...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 13:17:33
|
|
|
|
branki*
|
ksena,moze sataras-luk,paprika,paradajz..ne znam da li to voli tm
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posni pužićiRingerajin kuvar: Maraj
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.