Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.7.2014 22:37:23
|
|
|
|
Anoniman
|
bela corba,ustipci od tikvica,pohovane snicle i palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.7.2014 22:54:30
|
|
|
|
bubulence
|
danas paradajz corba, tikvice punjene sargarepom i sampinjonima... desert sladoled
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.7.2014 11:38:57
|
|
|
|
bubulence
|
corbice ima od juce, danas gomboce i sufnudle
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.7.2014 11:47:42
|
|
|
|
NadaR
|
Danas paprikash I salata . Za desert palacinke I sladoled .
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.7.2014 11:48:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi izgleda samo ti spremas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.7.2014 12:03:08
|
|
|
|
bubulence
|
izgleda . samo dok se Torbica ne vrati
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.7.2014 12:12:21
|
|
|
|
Olga75
|
supe imam od nedelje ( zaledila pametna ) mesni rolat i varivo od graska a juce sam pravila dva pleha pice , testo po receptu koji mi je dala Ana RR , odlicno ko i uvek
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.7.2014 14:05:41
|
|
|
|
vonavoj
|
supica, c bolonjeze i spagete...ne volimo bas spagete,ali to mi je bilo najbrze,ne mogu vise dugo da sedim u kuhinji.. a iscitala sam silne recepte sa RRa,imam plan za narednu nedelju!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.7.2014 14:07:40
|
|
|
|
branki*
|
danas neki kao gulas od svinjske dzige i povrca raznog i za veceru zapecene tikvice sa sirom i jajima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.7.2014 20:55:38
|
|
|
|
amelia
|
Danas riža sa pecurkama i lukom..pileca krilca ostala od juce i desert turske kape
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.7.2014 22:44:23
|
|
|
|
big mum
|
pileća supica sa povrćem paKačinke Sutra ću praviti samo supicu i neki kolač ili tortu iz C kuhinje
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.7.2014 23:04:35
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence izgleda . samo dok se Torbica ne vrati Jutros projice za moje indijance, a za rucak sam im naredjala batacice u pleh, sipala pirinac izmedju i zalila sa kesicom piletine sa 4 vrste sira prethodno razmuceno u vodi. Podavili su se
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.7.2014 13:40:11
|
|
|
|
vonavoj
|
Krompir corba (sa RRa), pohovano belo i krompirici..i salata!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.7.2014 13:44:34
|
|
|
|
Anoniman
|
boranija. uopste mi se ne jede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.7.2014 14:30:48
|
|
|
|
Olga75
|
paradajz corba i palacinke od mene dosta , pravila sam dzem - pekmez stalije od visanja i krepala sam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.7.2014 14:36:30
|
|
|
|
New Mom
|
Salji ovamo malo dzema. Kod nas brzinski - pileca dzigerica, krompirici i paradajz salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.7.2014 20:17:17
|
|
|
|
branki*
|
kod mene je ili sve brzinski ili oni ruckovi koje stavis i sami se kuvaju.i danas jedan takav samokuvajuci-boranija sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.7.2014 12:17:47
|
|
|
|
bubulence
|
domaca juneca supica, mladi krompirici, pire krompir, sos 4 vrste sira, rostilj porucen, salata svakakva, torta sa piskotama i kajsijama...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.7.2014 12:40:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Od kad mi je dete kući po ceo dan, kuvam supe domaće. Tako da, danas pileć supica, grašak i gotovi chicken nuggets-i Zelena salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.7.2014 12:44:12
|
|
|
|
branki*
|
i kod mene danas domaca juneca supa,to meso sam stavila sad u rernu sa krompirima,salata i krofne sa dzemom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.7.2014 12:46:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajde slikajte te specijalitete i stavljajte u C kuhinju, trebaju nam recepti
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.7.2014 12:48:05
|
|
|
|
milicicak
|
Jao, krofne, mljac Za dorucak palacinke Za rucak pileca supica, besamel od brokolija, pohovano belo meso Za veceru pita od pecuraka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.7.2014 13:20:50
|
|
|
|
majared
|
Grasak za rucak Kukuruz secerac da se zasladimo Od mene dosta na ovu vrucinu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 12:12:18
|
|
|
|
Verolina
|
Pohovane tikvice, dinstana piletina i kroasani.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 12:38:54
|
|
|
|
vonavoj
|
batkovi u sosu,po torbicinom receptu..ali nemam ekspres lonac,valjda ce dobro ispasti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?