RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 13:27:21)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Lava kolac, ispao je sjajan [sm=bravo.gif]

Uf jede mi se :(

Za ćeru i onoga ima musaka, za mene alio di olio ili kako se već zovu testenine i zelena salatica

Ivanka 75 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 13:34:44)

Evo, šiljem ti goluba [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 13:48:11)

Buhahaha crkao nam šporet!
Tj rerna izgleda crkla.
Šta da radim sa musakom???

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 13:55:30)

O bre Trco [sm=smiley13.gif] ne znam šta da ti kažem...

Kod nas paštašuta od juče, kad se Mare probudi napraviću pitu sa višnjama i pitu sa eurokremom tj nutelom, a pošto u ovom pakovanju ima milion kora, ostaće verovatno i za dve sa sirom.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 13:56:09)

Ja pecem batake u rerni sa c socnom piletinom, kuvam pire krompir, krastavac, zelena salata, rotkivce, barim kukuruz secerac i grassak kao prilog, i pogaca.
A za veceru cu americke palacinke by Lelaigor, ako mi kaete koja soljica je merica[sm=jezicek.gif]

Trco [sm=zmeden.gif] ne znam sta da radis?

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 14:03:34)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Buhahaha crkao nam šporet!
Tj rerna izgleda crkla.
Šta da radim sa musakom???

Trco, u zamrzivac. Tesko ces je ispeci na ringli... Ili da promesas pa nece biti po slojevima, i na laganoj vatri...

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 14:05:26)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ja pecem batake u rerni sa c socnom piletinom, kuvam pire krompir, krastavac, zelena salata, rotkivce, barim kukuruz secerac i grassak kao prilog, i pogaca.
A za veceru cu americke palacinke by Lelaigor, ako mi kaete koja soljica je merica[sm=jezicek.gif]

Trco [sm=zmeden.gif] ne znam sta da radis?

Ja mislim da je to ona za kafu! Kao za Don Cafe....

bubulence -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 14:11:27)

uh, odakle krenuti...
pite sa krompirom i sirom, riblja corba, testo, piletina u rerni, rizoto, krompir, paradajz sa lukom, zelena salata, desert pijana crnkinja (savrsena) ... verovatno sam nesto preskocila, u svakom slucaju, svasta...

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 14:20:52)

Trco, ako promesas i peces dobices nesto nalik kajgani...
Kod mene dimljena losos-pastrmka iz rerne, spanac, pire krompir, zelena salata, za desert domaca zdrava cokolada, okacicu kasnije [sm=smiley1.gif]

New Mom -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 14:36:46)

Becke snicke, mladi krompirici, paradajz, krastavac i mladi luk.

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 14:41:35)

ja nisam gledala recept ali ako je za sve mera jedna solja nije bitno koja je [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 16:06:32)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja nisam gledala recept ali ako je za sve mera jedna solja nije bitno koja je [sm=smiley36.gif]

hahhahha to sam i ja ukapirala kad sama videla da je i brasno u soljama[sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 16:19:51)

UM, ja sam pravila po tom receptu i stavljala sam ko sto rece Torbuca ona veca soljica za kafu, otprilike 1,5 - 2 dl. I da,mislim da treba manje secera, pogotovo sto ja namaz sladak (pekmez, krem, med). I ja sam stavila dosta vanilinog secera, sjajne su!

Mi smo danas kod svekrve na rucku, tako da je vrhunac mog danasnjeg kulinarskog umeca hleb iz pekarice. Cak je i mm spremao dorucak, ni time se nisam bavila. A sad ste me malo zainteresovale za ove americke palacinke, mogla bih napraviti deci za veceru, prosli put su im se bas svidele.

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 17:30:20)

Nisam mogla u zamrzivač jer je bila na pola pečena, istresla sam je u ringlu i onda sve pomešala. Ana ne verujem da bi to jela pa sam joj ispekla jedno meso iz zamrzivača. Supu je svakako imala.

A on biser čuči ispred one rerne i drnda one dugmiće kao da će da proradi ako je stavi na max [sm=zmeden.gif]

Za večeru i mi američke palačinke, ali po moje [sm=smiley36.gif] našla sam neki recept pre jedno 5 god i ne menjam ga. [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 18:20:36)

Trco ajde de, napisi i taj tvoj, dok jos nisam pocela da pravim, da ga moje oci vide[sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 18:33:37)

Ja odoh da pravim galete [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 18:48:18)

dala sam joj na fejsu :D da ne ispadne da nećem da odgovorim[sm=jezicek.gif]

Trco ajde de, napisi i taj tvoj, dok jos nisam pocela da pravim, da ga moje oci vide[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 19:44:33)

kuvam upravo boraniju za sutra....

tijatija -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 19:56:17)

ja imam pitanje. Juce sam spremila snicle da ih danas spremem ( brasno, jaje i prezla) bili smo danas na neki rostilj i nisam kuvala tako da su snicle ( ne pecene) jos u frizideru , dali mogu sutra da ih za rucak ispecem ili moram da ih bacim[sm=zmeden.gif]

Ivanka 75 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 20:32:11)

Mislim da mozes da ih ispeces sutra, ako su bile u frizideru, nisi ih vadila, otvarala.
Ipak ih pomirisi ujutru pa onda odluci [sm=smiley1.gif]

_Anchy_ -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 20:36:46)

Njupa supica, snicle (brasno,jaje, prezle pomesane sa susamom) pomfrit I salata krastavac-paradajz

Didy -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 20:45:31)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

dala sam joj na fejsu :D da ne ispadne da nećem da odgovorim[sm=jezicek.gif]

Daj, kakva si, baci i ovde. [sm=smiley36.gif] Taman da isprobamo i uporedimo.[sm=smiley2.gif]
Tijo, ja mislim da možeš bez problema.

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 20:59:43)

Tijo, kakvo bacanje. S obzirom da nisi bila kuci, nije mnogo ni otvaran frizider, niti je leto, pa da kaze covek, osetljivo. Slobodno!

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 21:01:37)

ma ću dam, što neću da dam [sm=jezicek.gif]

140gr brašna
250ml mleka
1 jaje
skoro cela kesica pzp
2 sk šećera
1/2 kk soli
3 sk istopljenog putera/margarina

e sad u zavisnosti od veličine jajca - brašno dodati/ostaviti isto

Didy -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (13.4.2014 21:15:08)

Hvala, Trćo, probaćemo, probaćemo. [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>