lelaigor -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (9.4.2014 10:01:23)
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: lelaigor Rešila! Paprikaš, rotkvice i kupus salata, a za desert verovatno palačinke, možda čak i američke. Moram da napišem da su sjajne one što si stavila u C kuhinju. Pravila sam ih za vikend, deca su se oduševila. Hajde deca, ali moj brat ih je jeo kao hipnotisan i već danima samo spominje američke palačinke. [sm=smiley36.gif] Mi smo se dana sodvozali biciklima kod moje mame na pileći paprikaš, a ja sam posle pravila voćnu salatu i skroz lud kolač od jabuka. [sm=bravo.gif] Auh, jesu, recept sam otkrila pre par godina, i retko jedemoobične. Njih uglavnom pravim u slanoj varijanti, a kad nam se jedu slatke pravim ove. Meni skroz zamene kolač ili tortu. Ja najviše volim dok je još topla palačinka da je namažem medom, on se otopi pa ag upije, njam-njam! [sm=jezicek.gif] Danas ne kuvam ništa, idem kod zubara, sutra idem na operaciju, a danas idem sa DAriom i sa našim drugaricama u Mek. Tu se obično ništa ne najedem, ne volim njihovu hranu, ali klinci vole i šta sad.
|
|
|
|