RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (4.2.2014 15:23:54)

Micki, lakse je to od tvojih palacinki, samo spojim suve i mokre sastojke i u kalupice. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Iskreno, usput.

mama micki -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 7:36:31)

Ma torbi, ne mislim ja samo na to, već na sve. Čitam sve teme pa se pitam kako ova žena sve stigne...[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 13:25:44)

Jao zeneee, ma sve mi svasta stizemo, ne sve odjednom, ali uvek u pokretu! Jedno po jedno dete pa se uhodas, nema ti druge.
Da pohvalim Minnicin prokelj, diiiivan je! Evo napravljen! Danas jos krem corbica od celera, sargarepe, belog i crnog luka. Kad se skuva samo zblendam i dodam maslinovo ulje, njam njam. I imam jos od juce pitica sa sirom i mafine sa jabukama. Otkucacu, samo da uhvatim koji minut, hehe. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 13:28:34)

za mm ima jucerasnje leblebije, kupila i kobasicu pa nek si isprzi ako hoce, ja zapekla karfiol sa sirom u rerni, a ova mala zeza, nemam pojma sta ce jesti.

lesica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 13:29:40)

Fotkajte o što kuvate, pa u recepise [sm=zz_devil.png] [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 13:57:10)

Evo, evo! [sm=smiley1.gif] Samo sam u brzini napravila greškicu u naslovu, ne vidim gde se edituje. Izbacite tu crticu, please! [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 14:02:08)

Jel imate neki recept za mini pice? Da budu bas mekane.

jovicaa -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 14:08:25)

ja sam na nekoj anti kandida dijeti[sm=smiley13.gif] ... tako da pecem sebi neki improvizovani hleb bez kvasca i belog brasna.. mada i ne bude tako strasan na kraju.
a za rucak pasuljcina i to nadam se za 2 dana[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 14:10:30)

Nato, imam ja neki recept, sa coolinarke je, nisam ih još pravila ali po komentarima bih rekla da je super Pica pogačice

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 14:24:42)

IZVORNA PORUKA: nata11

nato Mini pice

-Merica - casa od kiselog mleka
-1 casa jogurta
-3 case brasna
-1/2 case ulja
-1 prasak za pecivo
-1 kasicica soli

Zamesiti i podeliti na 10 loptica (ili na koliko vam odgovara da dobijete zeljenu velicinu).Svaku razviti i na sredinu prvo staviti kackavalj a onda ostale sastojke po ukusu, kecap, sunka. Saviti krajeve oko fila tako da se dobije kao korpica. Korpicu dopuniti mesavinom sira, pavlake i jaja. Posuti nekim zacinom. Testo posuti susamom. Peci u rerni, treba da pozute. Obavezno na dno kackavalj jer su tanke pa da ne puknu, testo je mekano i nekako kao ono sipko testo. Bice super za klince zbog zvakanja.

Ja planiram veceras da ih pravim, recept je od jedne stare clanice sa rr.

Verolina -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 14:29:18)

IZVORNA PORUKA: ksena

za mm ima jucerasnje leblebije

Gde nabavljate leblebije? Ja gde god da ih uzmem ne mogu da odmeknu. Stavljam i prasak za pecivo, ali ne pomaze.
Danas, sladak kupus sa junetinom. Uslikacu vam[sm=smiley36.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 14:46:51)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Jao zeneee, ma sve mi svasta stizemo, ne sve odjednom, ali uvek u pokretu! Jedno po jedno dete pa se uhodas, nema ti druge.
Da pohvalim Minnicin prokelj, diiiivan je! Evo napravljen! Danas jos krem corbica od celera, sargarepe, belog i crnog luka. Kad se skuva samo zblendam i dodam maslinovo ulje, njam njam. I imam jos od juce pitica sa sirom i mafine sa jabukama. Otkucacu, samo da uhvatim koji minut, hehe. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Baš mi je drago da ti se dopada. [sm=smiley1.gif] Kod nas danas kupus sa domaćom suvom kobasicom, sličan ovome, ali ga nisam zapecala u rerni.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 22:33:42)

Paradajz corbica,pire krompir,cufte u paradajz sosu,kupus salata. za desert banane [sm=zz_happy.png]

lesica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 22:38:07)

Verka, ja leblebije uzimam u veru. Kad ih spremam, potopim ih vece pre, sutradan ih pustim da bace kljuc ali u vidu dodam kasicicu sode bikarbone.

Verolina -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 22:41:19)

Probacu da uzmem tamo. ja ih isto potapam, ali kao da su presusene.

lesica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (5.2.2014 22:44:38)

To stoji, da su presusene... ali ja ne odustajem... kad ih volim.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.2.2014 8:34:24)

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: ksena

za mm ima jucerasnje leblebije

Gde nabavljate leblebije? Ja gde god da ih uzmem ne mogu da odmeknu. Stavljam i prasak za pecivo, ali ne pomaze.

ovde ih ima svugde jer su vrlo uobicajeno jelo. i ja ih, kao lesica, potopim vece pre u mlaku vodu, onda ujutro na 15 min stavim da odstoje sa kasikom sode bikarbone. A poste i one oguljene leblebije, ali mi one nekako budu premekane.
Danas - govedja krmenadla sa krompirom (stavim i paradajz i papriku i origano, da daju ukus)

isidora88 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.2.2014 9:26:50)

IZVORNA PORUKA: nata11

ovaj recept je odlican KLIK

Verolina -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.2.2014 9:44:41)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

To stoji, da su presusene... ali ja ne odustajem... kad ih volim.

Pa i ja ih volim. Znas koliko puta sam pravila onu arapsku salatu sa leblebijom, kuminom, belim lukom i maslinovim uljem i nikad mi nisu kako treba. Onda uzmem stapni mukser i napravim od toga humus i tako ih smazemo.
Kseno, u Srbiji ne postoji varijanta premekanih leblebija.
Danas cu da zalozim cumur, pa cemo imati jagnjece kotlete sa povrcem (krompir, luk, sargarepa i celer) u zemljanom loncu. Njam! Jedva cekam.

lesica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.2.2014 9:46:39)

Uf, uf, uf... Verka, jedan kotlet više, moliću [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.2.2014 9:49:18)

ja cu danas slagani krompir ili je to francuski krompir [sm=zmeden.gif]
mozda cu i da castim palacinkama [sm=smiley36.gif]

NadaR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.2.2014 9:52:23)

Op,op rodjendanski meni O [sm=smiley36.gif]

Ja cu neki gulas . Juce sam pravila virsle u tijestu Milosu . Jutros kaze hocu opet one krofne sa virslama . [sm=smiley36.gif]

mama micki -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.2.2014 9:54:34)

Danas podvarak sa suvim rebrima i suvim kobasicama i krompir pire.

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.2.2014 9:54:36)

ma ja kad punim 20 godina moram da kuvam krompira [sm=jezicek.gif]

Verolina -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.2.2014 9:55:21)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Uf, uf, uf... Verka, jedan kotlet više, moliću [sm=smiley1.gif]

Izvolte na rucak[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>