RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Didy -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (31.1.2014 16:00:46)

Ja nikad nisam volela da kuvam, ali volim da jedem, pa onda pravim.[sm=jezicek.gif] I volim domaće stvari i volim da deca jedu kvalitetnu hranu, zdravu, pa se zato bavim, u suprotnom ne bih. Npr. danas su deca ručala kod mame, ne pada mi napamet da pravim nešto za sebe i mm. Nek ulovi nešto kad dođe s posla.[sm=smiley36.gif] Inače, ni mm nije uopšte zahtevan, čak se i obraduje nekad kad dođe s posla i vidi da nema ništa kuvano jer onda može da otvori frižider i da secka šta i koliko hoće.[sm=smiley36.gif]

mtajcica83 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 0:41:46)

za rucak pileca corba sa povrcem.Za veceru pitu od feta sira i spanac.Izmedju sam pravila rucak za sutra, toc od teleceg mesa i sutra samo da skuvam njoke.Za desert je danas bila makovnjaca koju mi je mam juce donijela..

minnica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 11:41:34)

Juče dinstane kranjske kobasice i mešano povrće (praziluk, šargarepa, kelj, brokoli, karfiol, celer i keleraba) zapečeno u rerni, a danas pasulj sa kolenicom i jafa kolač.

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 11:50:34)

danas po zvercicinoj zelji : supica od povrca sa griz knedlama , mesni rolat , krompir pire , pecena paprika sa belim lukom i tortica sa cokoladno - lesnik kremom , imendan joj je pa sam se dala u posao [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 12:49:24)

Juce Dzejmijeve hamburgere i pire od povrca, kiflice sa ovsenim mlekom punjene ajvarom i suvim mesom
Danas rinflajs i besamel sa renom, mafini od bundeve
A mozda cu da i da napravim musaku od kelja za sutra :)

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 13:06:35)

Žene, dajte mi ideju, kako da iskoristim aroniju u prahu?

madre -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 13:20:34)

uh, zene, vi bas kuvate! ja kad napisem sta sam spremala to bude samo jedna rec[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
za danas spremam grasak (jedna rec[sm=jezicek.gif]).

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 13:29:50)

piletina sa pirincem u rerni, salata bareni karfiol i brokoli.

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 13:31:45)

I kod mene danas piletina sa integralnim pirinčem i povrćem [sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 13:35:15)

IZVORNA PORUKA: ksena

piletina sa pirincem u rerni, salata bareni karfiol i brokoli.

aha, sada sam skontala o cemu se radi[sm=smiley36.gif] ja bih za ovo napisala samo pilav (jedna rec[sm=jezicek.gif])

Jeltje -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 13:53:10)

Hahah...Madre, bas si blesava....hahah...umirem [sm=smiley36.gif]

Jeltje -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 13:56:14)

Ja upravo krecem u prodavnicu, hocu da spremim pastetu od bukovace - recept koji sam ovde nasla, a koji je postavila Lesica RR...Bilo bi joj bolje da je dobar recept!!! hahah [sm=smiley1.gif]

A imam od juce rucak...neka papazjanija, sa puno povrca i teletinom na kockice....Sto bi Madre rekla - "papazjanija" - jedna rec...[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 13:59:21)

Madre [sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 14:00:18)

Madre [sm=smiley36.gif]

Jafa kolac
To je sve od mene danas, kod majke cu na rucak[sm=smiley1.gif]

Štetica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 14:13:07)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Žene, dajte mi ideju, kako da iskoristim aroniju u prahu?

Mafini

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 19:27:43)

IZVORNA PORUKA: madre

aha, sada sam skontala o cemu se radi[sm=smiley36.gif] ja bih za ovo napisala samo pilav (jedna rec[sm=jezicek.gif])

meni to nije isto sto i pilav, za mene je pilav ono sto se kuva, a moze i ne mora da ima piletinu. a ovo je bas to sto sam napisala, pileta pecena u rerni i pirinac ispecen sa piletinom. nekako mi ta dva i nemaju isti ukus (a ni izgled). Za mene je pilav OVAKO NESTO

dunja RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 19:33:23)

Devojke, fotkajte svoje specijalitete, pa nam stavljajte recepte u novu rubriku da je obogatimo, evo linka KLIK

A svaki dan imamo i novi Recept dana na baneru, sa desne strane portala (skrol na dole) gde će se smenjivati vaši izabrani zanimljivi recepti [sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 19:33:42)

Kod mene je danas stradala morka[sm=smiley36.gif]
Dakle, morciji paprikas sa kukuruznim knedlama, i salata (narendani kupus, cvekla uz dodatak majoneza, balzamika i indijskih oraha). Bas sam nesto fensi u poslednje vreme[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 19:34:29)

Verka turi taj fensi recept u C kuhinju [sm=smiley2.gif]

Verolina -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 19:38:54)

Nemam sliku. Ajd sutra cu da pravim nesto fensi pa cu turiti sliku i recept.

dunja RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 19:39:42)

Važi se! [sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 19:49:36)

kseno, nisam napisala kako je ti trebalo to da nazoves, vec kako ja, sva ta jela na taj princip, zovem...
kako ne pisem krompir sa piletinom kuvan u vodi i paradajz soku, sa soli i zacinskim biljem, nego napisem paprikas[sm=smiley36.gif]
verka, da, bas je nekako nesvakidasnje[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 20:54:03)

Hehe, dobre ste.
Kod mene juce slicno vasem pilavu - rolovano pile ucelo (to mm otkosti a ja zacinim i ubacim u mrezicu) stavljeno u rernu, pirinac okolo zaliven razmucenom pavlakom u vodi i zacinima... Zelena salata. Mafini od cokolade, okaceni [sm=smiley1.gif]
A danas - ostatak te piletine i pirinac sam samlela, dodala jaje, mesavinu zacina za cufte i u rernu, fenomenalno (cak sami uslikala, pa cu okaciti ovih dana), uz to pire krompir i zelena salata. A prvo supica pileca. Rolat u oblandi (uslikano, okacicu) [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 23:04:28)

Divni su i već postavljeni za recept dana u utorak sledeće nedelje na baneru desno [sm=smiley1.gif]
IZVORNA PORUKA: Torbica
Mafini od cokolade, okaceni [sm=smiley1.gif]

Juhu [sm=bravo.gif]

Rolat u oblandi (uslikano, okacicu) [sm=smiley36.gif]

Jeltje -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.2.2014 23:37:35)

Torbice, svaka cast, ti si prava domacica....citam ovo tvoje izlaganje i ide mi voda na usta, a pri tom si sve slikala i okacila! Bravoooo!!! [sm=bravo.gif]

Ja sam danas pravila, kao sto sam i pisala da cu praviti, pastetu od bukovace - recept koji je postavila Lesica RR i... -o d l i c n a j e - ...preporuka!!! [sm=zz_wavespin.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>