Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.11.2013 16:23:44
|
|
|
|
Anoniman
|
MiLj, i ja!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.11.2013 17:19:42
|
|
|
|
Olga75
|
danas spaRgete boVinjez
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.11.2013 20:08:49
|
|
|
|
nata11
|
Danas ceo dan na poslu i suvoj hrani a kad sam stigla kuci udavih se u alvu . Inace je nisam jela do sada. Ovo je prvi put
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.11.2013 20:30:26
|
|
|
|
Leax
|
Danas sam ispunila mm zelju pravila sam pirohe mada daleko od toga da ih ja ne volim
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.11.2013 21:57:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Mama pravila sarmu a ja pekla palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.11.2013 22:01:05
|
|
|
|
madre
|
danas jeli kinesku hranu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.11.2013 22:13:15
|
|
|
|
isidora88
|
sutra sarma, danas je bio oslic
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.11.2013 22:16:16
|
|
|
|
viking
|
Njoke sa rukolom i rikotom. I naravno, faking cvekla u svim oblicima zbog krvne slike
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.11.2013 23:23:24
|
|
|
|
Modessty
|
Stigoh danas da napravim ručak! bravo za mene Punjena paprika i supica (naravno sa slovima, moje dete neće nijednu drugu) a za večeru pica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.11.2013 23:43:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Njoke sa rukolom i rikotom. I naravno, faking cvekla u svim oblicima zbog krvne slike Jao Vik, da sam ranije znala samopozvala bih se kod tebe na ručak hm, bez cvekle, naravno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 10:18:05
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene danas socivo!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 10:21:10
|
|
|
|
New Mom
|
Hmmm... Nemam ni ideju ni nešto vremena. Verovatno nešto brzo, tipa ćevapi i pire, cvekla salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 10:22:06
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za doručak pravila prženice ili kako ih neki zovu pohovan hleb,zavijače...za ručak ću rolovanu pitu sa mlevenim mesom...a za večeru idemo kod moje sestre danas joj rođendan
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 10:34:27
|
|
|
|
Didy
|
Ja danas decu iz vrtića vozim kod mame na ručak. Biće čobanska čorbica sa čikovima i valjušcima (čitaj: krompir čorba s alevom paprikom i testom koje se kida na manje komade (čikovi) i koje se rukama valja dok se ne dobiju debeli rezanci, moja deca ih zovu zmije (valjušci) ) i taške će mama praviti (testo punjeno pekmezom i uvaljano u mak). Jedva čekam, od kad to nisam jela! To nam je baka (zvali smo je baka, ali nam je, u stvari, bila prabaka) pravila kad smo bili mali i ja sam joj često pomagala, tako da tašci i gomboce kod mene imaju i emotivni prizvuk kad pomislim na njih.
< Poruku je uredio Didy -- 27.11.2013 10:35:31 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 10:49:42
|
|
|
|
minnica
|
Didi, super! Mm obožava taške, samo ih ja valjam u prezlu ili u orahe mlevene. Ja barim šunku za mm i dodaću krompir, a ja imam batak od juče i još da napravim pire od karfiola. Imamo i supe da se zakuva.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 10:50:00
|
|
|
|
Alexxa
|
Doručak: posne priganice. Za ručak ne znam šta ću. Počeo je post.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 11:08:54
|
|
|
|
Leax
|
Jao Didy otkad nisam jela corbu sa cikovima , to je isto moja prabaka pravila i bas me podset_i sada na detinjstvo
< Poruku je uredio Leax -- 27.11.2013 11:10:16 >
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 11:12:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pravim musaku s karfiolom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 11:55:02
|
|
|
|
Žapkić
|
Kod mene danas za ručak pilav. Torte ima još od rođendana, tako da ima i super desert.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 13:09:42
|
|
|
|
Anoniman
|
spanac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 13:36:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zapkiiic.. mmm daj malo torteeeee!!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.11.2013 17:13:09
|
|
|
|
Torbica
|
Puding od bundeve za desert, od Mine
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.11.2013 12:45:47
|
|
|
|
Lu
|
Grah s koljenicom, salata zelena i mladi luk.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.11.2013 12:53:29
|
|
|
|
minnica
|
Didy me juče podsetila, pa sam pravila gustu paradajz čorbu, flekice sa sirom i taške sa pekmezom od kajsija od istog testa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.11.2013 12:53:52
|
|
|
|
Ana RR
|
mmmm Lu lep zimski ručak :) Kod mene za sada samo kolač Mare ima musaku od juče a mi ćemo nešto u letu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.