Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: belst Već sam pripremila post za cure na forumu a sada vidim da imate i doktore ovdje, pa to je odlično... Evo kopiram post da ne prepisujem: Hvala PUUUUUUNO unaprijed svima koji mi bar malo pomognu sa mišljenjem, zadnjih par mjeseci prvi put imam problema sa ciklusima pa sam tek odnedavno počela "proučavati" malo teme o hormonima, pa molim malo pomoć od puno iskusnijih cura u tome od mene.... (35 god., troje djece) Moj nalaz 3DC: - PROLAKTIN 9,83 ug/L (premenopauza 3,34 - 26,72) - FSH 7,52 IU/L (folikularna f. 3,85 - 8,78 ) -ESTRADIOL 95,2 ng/L (folikularna f. 26,9 - 122,0 ) Prije dva mjeseca sam 7DC (morala sam tada) vadila još ove hormone (taj ciklus nije bilo ovulacije, tako je bar rekla dr. na UZV) : - TSH 2,42 ( 0,34 - 5,60 ) - fT4 7,90 ( 7,85 - 14,42 ). Dr. je jedino komentirala očito malo usporeniji rad štitnjače, ali ništa strašno... Meni se cure nekako čini, prema ovome FSH i ESTRADIOLU, da moji jajnici već malo slabije rade ili ..... ???? A mi razmišljamo o možda još jednom bebaću .... Hvala, hvala, hvala !!!! Jeste malo slabija funkcija jajnika, ali ne znači da ne može da nastane trudnoća. Mnogo važnije je da se reguliše funkcija štitaste žlezde, jer će to značajno uticati na ostvarenje trudnoće. dr Jelena Todorović, specijalista interne medicine
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 11.3.2017 14:47:30 >
|