|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
6.9.2012 17:20:35   
Anoniman
Bravo za sve male drugare, ovo su veliki koraciuser posted image
Videćete kad baš zavole vrtić, pa kad ustane u subotu i krene da se oblači za vrtić, pa drugari, pesmice koje će naučiti...jeste malo teze u početku, ali se brzo zaboraviuser posted image

(odgovor članu maslachak)
  Direktna veza do poruke: 1676
7.9.2012 9:24:59   
mihi
Danas ne radim pa sam ja vodila Miloša u vrtić, još kod kuće je počeo da plače neću, neću.... Odvela sam ga u 8 i 30 plakao je i ušao unutra, od 2. dana ostaje da spava, doručkuje i užina, ručak ni da okusi ali nema veze nahranim ga ja kad dođe. Tako da nije sjajno plače, ali biće bolje on je već veliki dečak i glupo je da sedi sa dadiljom kod kuće.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1677
7.9.2012 9:25:12   
nenja22
jutros treći dan, mm ga vodio, kaže kuku i lele. sigurna sam da je delom i zato što se bio probudio u pola 6h, pa mu je tad već došlo da spava i u kolicima do jaslica maltene i zaspao, ali isto i kontao gde je, jer je juče, posle ok ostajanja (nije me ni pogledao kad sam odlazila, a ja sve ćao-ćao i mašem user posted image ) bio mnogo kenjkaviji. mada je ok jeo, mamin sin. za klopu ga ništa ne može poremetiti user posted image ma tačno kako sam i mislila tu će najveći problem da bude spavanje...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1678
7.9.2012 9:29:15   
mihi
Proćiće to sve i onda će radosno da trče i kažu mama dođi što kasnije po mene.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 1679
7.9.2012 9:33:14   
Jeca*
Meni se dešavalo da Luka neće kući user posted image
Mame, držim palčeve da što brže i bezbolnije predjete ovu fazu. Znam da je teško, ali srećom pa se naši bebci neće sećati ovih dana, mali su. Pamtiće kasnije samo lepe trenutke iz vrtića, kad se već uveliko naviknu na isti. Jedino što mi malo osedimo usput, ali sve to ide u rok službe user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1680
7.9.2012 9:35:12   
mihi
Jeco user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1681
7.9.2012 9:42:31   
nenja22
ja sam to već negde spominjala i tačno je tako, dobro je da mi ovi prvi dani ne padaju kad sam u pms_u, suza bih nalila u tom slučaju. ovako sam prilično srca kamenog, mada, da sma ja bila danas i da mi je kukao i kešao se kao što ume, pitam se šta bih radila user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1682
7.9.2012 9:48:33   
anajid
I ja vise volim da ga muz odvede,nekako imam osjecaj da on vidi i osjeti taj nemir u meni.

Mada evo sad se super privikao,rado ide,mada oko spavanja pocne da place malo i trazi nas.A ja jutros gledam za njim kad je posao,onako malen i pune mi oci suza.Boze ispade da je teze meni nego nejmu.Bas sam budala.Nisam jos prosla adaptacijuuser posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 1683
7.9.2012 12:05:11   
jovicaa
ja sam prilicno nezadovoljna danasnjim tretmanom.. dobro plaakao je kada smo ga ostavili, a bio je uplakan i kada smo dosli po njega.
kaze da je sama sa njima do 10 i da zato mora da stavlja aleksandra u krevetac, zato sto gura neke dve devojcice koje mu se ne svidjaju i penje se na stolice. pa cekaj ok ne treba da gura decu u vrticu(ali te klinke ga garant nesto smaraju, znam ja kakav je on, ne bi ih gurao iz cista mira) ali da ga zatvara u krevetac???? mislim ok je da ga stavi na 10 minuta, dok obavlja nesto drugo. ali ovo nije bilo na 10 minuta, a to tacno znam po tome, sto sada nece da spava, sto je siguran znak da je tamo spavao, iako ga mi izvodimo pre spavanja, sto znaci da ga je drzala jedno dobro duze vreme u krevetcu sa cuclom, kad je on stigao i da zaspi... poznajem svoje dete toliko.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1684
7.9.2012 12:10:41   
minavb
Dan peti.
Danas je ostao bez mene sat i po. Zaigrao se i ja sam izasla napolje, otisla kuci, nesto raduckala... Kaze vaspitacica da se naizmenicno igrao i plakao. Malo se zaigra, pa se seti gde je i da nisam tu, pa se rasplace, i tako u krug. Kad sam ga uzela, bio je dobre volje ali je jecao. Slao je poljupce vaspitacicama i vikao "aj cao"

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1685
7.9.2012 12:21:32   
vonavoj
i mi smo posetili jaslice...na 15min!
nije plakala kad je uzela vaspitacica,stavila ju je na strunjacu,ali na kraj i dala joj igracku...kad je otvorila vrata,T me videla i krenula i pala na glavu,obrazuser posted image ..ona je mala da sedi sama na ivici,nema jos ni 10 meseciuser posted image
smorila sam se,nisu sva deca ista,a plus sto je ona mala..moracu da popricam sa njima,ona sedi na podu,a za takve stvari je malauser posted image
gledala sam im jelovnik,za dorucak je plazma i mleko,griz,ovsene pahuljice..sve to moram da joj uvedem,jer ne jede nista sa kravicomuser posted image
danas je samo proba bila,a videcemo sta cu uraditi sa porodiljskim,pa od kada ce krenuti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1686
7.9.2012 12:21:40   
MASHKA
današnji dan čista katastrofa! Isplakala se za sva četiri dana što je trpela...sat vremena su bili unutra sami i plakala je i klackala se celo vreme naizmenično. Kada sam ušla unutra sesela je sva naduvena i gledala u jednu tačku...srce mi se cepalo, nisam više mogla da izdržim i zaplakala sam! Poludela trudnica, guram ona kolica i plačem sve do kućeuser posted image
Mislim da će se ona pre od mene adaptirati...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1687
7.9.2012 12:25:11   
anajid
Joj Mashka ne daj se.Rekla sam ja da je nama trudnicama jos gore,drmaju nas ovi hormoni kao ludi.
Znam kako ti je,ali pomisli da je to sve za njeno dobro.Kad se beba rodi ona bi se smorila kod kuce.Samo da se naviknu bice im lepo sa svojim vrsnjacima i vaspitacicama.Bice to sve OK.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1688
7.9.2012 12:26:13   
jovicaa
a sta mislite o tom zatvaranju u krevetacuser posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1689
7.9.2012 12:27:51   
nenja22
spavao user posted image biće pre da se skljokao od umora i plakanja user posted image baba (ona išla po njega) zaboravila da pita kako je zaspao i koliko je spavao, ali posle lepo jeo opet i kad je došla igrao se, čak uopšte nije trčao kod nje. kažu da mu je to verovatno faza ljutnje i da to kod njega super ide, pupupu...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1690
7.9.2012 12:33:16   
anajid
Jovice ja sam svog sina zatekla nekoliko puta u krevecu.Stvar je u tome sto je on bio medju najstarijom decom pa je znao ove male ponekad gurkati ili ne znam sta vec.Vaspitacica ne moze stici na sve strane jer ih je imala i po 18 u grupi.Skontaj 18 beba.Meni to nije nista strasno,ja to ne gledam kao zatvaranje u krevetac.Jednostavno ga je odvojila da fizicki ne povredi drugo dete.I drugo je to sto ti njega poznas kod kuce kakav je a drugo je tamo.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 1691
7.9.2012 12:36:15   
nenja22

IZVORNA PORUKA: jovicaa

a sta mislite o tom zatvaranju u krevetacuser posted image

kako misliš zatvaranje? ovde ja videla stave ih, pa ako se mnogo dernjaju izvade opet, malo drže, igraju se...ne verujem da ih baš nosaju da zaspu, ali ni da sedi u krevecu i dere se predugo, ne rade, juče mi je baš i rekla da ga je stavila pa izvadila, danas eto ipak zaspao user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1692
7.9.2012 12:41:00   
lanajelena
Meni se tako svaki dan srce cepa moja firma je tacno preko puta vrtica,prozor im je otvoren,kad idem po dorucak samo se jaslena grupa cuje,stanem i osluskujem hocu li cuti D,moji su grlati i dobro su poznati u vrticu po tome user posted image

On nije tako los u vrticu koliko nocu place i moli da ne ide u vrtic user posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 1693
7.9.2012 12:51:09   
Jeca*
Evo, ako vam je neka uteha, moj sin ide u vrtic vec 3 godine i jutroos mi je rekao, necu da ostanem nije tu Slavica (posto je snimio da nema njegove vaspitacice). Rekla sam mu "ok, vrati se kuci, evo ti ključ, ja moram na posao" user posted image  verovatno vam je ovo nezamisliv dijalog, ali bas zato sto je i meni u periodu adaptacije to tako bilo, evo tesim vas sad da ce jednog dana sve biti KUL user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1694
7.9.2012 13:09:04   
maslachak
mi jutros nismo ni otisli u vrtic jer povraca od nocas,pa smo jutros isli kod lekara..
ja zvala vrtic,Visnjinu pedijatrijsku sestru,kaze za sad nemaju takvih slucajeva,mozda virus nije ni pokupila u vrticu..
svejedno pauziramo do utorka,a taman nam je islo fino :(

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1695
7.9.2012 13:11:06   
jovicaa
anajid znam... ali ako je na kratko, ako ce ga stalno drzati sa cuclom i u krevetcu, koji je onda smisao vrticauser posted image
videcemo kako ce se dalje odvijati situacija.. nadam se da ce prestati da cacka te seke.. jadne devojcice, one garant hoce da ga zagrle... a on ne voli, i nas gura kada mu ne prija mazenje...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1696
7.9.2012 13:12:14   
Anoniman
I nama dan peti. Odveo je mm, nije plakala kad je predao, a da inace je slinava od juce, verovatno i od plakanja i ovog promenljivog vremena i od "sindroma vrtica" user posted image
Bila dva sata, i kad sam je uzela, vaspitachica mi rece da je doruckovala, pila vodu, i da se zaplakala pred kraj pa su joj dali dudu, ma ko zna od kada joj je duda bila u ustimauser posted image No, ja nista dalje nisam pitala, a nisam ni mogla, bila je tu i jedna detaljnija mama, doduse njen mali je bas plakao i nije hteo da jade, pa se ozbiljnijim slucajevima posvecuje vise vremena! Ponekad pomislim da je bolje da ne znam, manje se zderem. I da, ja kazem slinava je, a vaspitachica rece da su svi slinavi, da, vrtic i njegove posledice su zvanicno poceli. No, sta da se radi ...

A bice raznih faza, obicno imaju faze kukanja kada nece u vrtic do pete godine user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 7.9.2012 13:14:23 >

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1697
7.9.2012 13:23:13   
lesica
Mi smo juce imali roditeljski sastanak,tj mm,a ja cu u ponedeljak imati sastanak kao clan roditeljskog saveta (mnooogo pametnog muza imam user posted image ). Uglavnom juce su pricali o generalijama-maramice,pelene/koliko ih doneti,obavezne patofne a ne kroksice,japanke,papuce, obeleziti rancice i patofne,ne oblaciti deci bodice jer im upadaju u nosu user posted image . Imace jednom mesecno pozoriste,jednom mesecno radionice sa roditeljima,obavezne i velike jesenje,uskrsnje,novogodisnje igraonice,novogodisnji maskenbal. I mesecni plan i program rada sa decom ce stajati nalepljen na vratima sobe. O ostalim stvarima u ponedeljak,pa ce ostali roditelji o odlukama biti u pismenoj formi obavesteni.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1698
7.9.2012 13:31:48   
vonavoj
user posted image ja imam metod za zakopcavanje bodica kad je na nosi,na rame ga zakopcam,jedna strana preko stomaka,druga preko ledjauser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1699
7.9.2012 13:35:31   
tijatija

IZVORNA PORUKA: jovicaa

anajid znam... ali ako je na kratko, ako ce ga stalno drzati sa cuclom i u krevetcu, koji je onda smisao vrticauser posted image
videcemo kako ce se dalje odvijati situacija.. nadam se da ce prestati da cacka te seke.. jadne devojcice, one garant hoce da ga zagrle... a on ne voli, i nas gura kada mu ne prija mazenje...

Izvini, nije mi jasno... Kod vas u jaslicama ima krevetici? Kod nas samo u boxu , tu su deca najstarija od 1.3m. Meni su mimo Marte deca krecala u vrtic sa nekih 1.9m, ali tamo nema krevetice vec kad doje vreme spavcanju rasklapaju neke krevete.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Nutricionista otkrila koje namirnice ne bi...
Da li ste znali da postoji nekoliko uobičajenih namirnica koje mnogi roditelji treba da zaborave kada je reč o jelovniku...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here