RE: Idemo u vrtić! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (2.9.2012 23:07:12)

Ajde ajde brzo ce proci [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (2.9.2012 23:08:33)

IZVORNA PORUKA: minavb

Joj[sm=smiley13.gif]

Vi krećete sutra sa adaptacijom? Držim fige[sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Idemo u vrtić! (2.9.2012 23:10:09)

Sutra. Kupili patofne danas i imala sam utisak kao bukagije da mu kupujem. Ja sam bas mrzela moj vrtic pa eto, valjda se plasim da i on tako ne prodj

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (2.9.2012 23:11:33)

Gde ste uzeli patofne ?
On ce sigurno voleti [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (2.9.2012 23:11:45)

Otresi taj utisak, nemoj da ga on oseti. U našem vrtiću sva deca vole da idu, mislim da je danas mnogo drukčije nego što je pre bilo, sve, pa tako i prihvatanje vrtića[sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Idemo u vrtić! (2.9.2012 23:31:11)

Polino tofnice, i bas su super.[sm=smiley1.gif]
Hvala vam, ako bude neka lepa devojcica sigurno ce mu se svideti.

pepeljuga -> RE: Idemo u vrtić! (2.9.2012 23:56:38)

Mi uvek imamo Polino patofnice [sm=smiley1.gif] V voli vrtic i mislim da je za njih to najbolja moguca varijanta, on bi odlepio kod kuce bez drustva i zabave. Evo sad ce vec godinu dana kako ide, sad su pravi drugari, obraduju se jedni drugima kad dolaze i masu kad odlaze, bas su cakani [sm=smiley27.gif] Lista dobrobiti vrtica nema kraja, nauce se svemu, a najvaznije, nauce da se ponasaju u drustvu, sto je neprocenjivo.

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 1:03:42)

De,de ovo je tek pocetak jedne divne avanture zvane " mili 'tic krece iz toplog gnezda" Srecno svima!

jovicaa -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 7:01:57)

mina i ja sam prezirala vrtic.... ali bitno je da kreces sa nekim pozitivnim stavom, to se sve prenosi na njih.... jao al sam pametna, ne mogu da docekam devet da odem po njega[sm=smiley36.gif]

Cindarella -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 7:04:53)

Jovke,jel' je bilo plakanje?[sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 7:09:08)

mm ga je odveo pre posla, kaze nije plakao, cim je video igracke otisao je da se igra... u 10 idem po njega.
ja kontam da ce plakati tek za koji dan kad skonta koliko ce biti tamo i tako to.
u svakom slucaju dobar pocetak, videcemo sta ce biti u 10.
a i plase me druga deca... ako krenu neke otimacine, bice belaja[sm=smiley13.gif]

Cindarella -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 7:11:41)

Bubica jedna pametna.[sm=smiley27.gif]

lesica -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 7:27:14)

Drugari,srecno i bez suza danas!!!

mihi -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 7:34:26)

I mi krećemo u vrtić!

red3lilu -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 7:49:41)

Ispratih dete jutros. Muž ga je upoznao sa vaspitačicom ovako: Nidžo budi dobar s ovom tetom, ona zna gde stoje sve igračke u vrtiću[sm=smiley36.gif]... oduševljenju nema kraja. Videćemo popodne hoće li oduševljenje ostati isto[sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 8:38:58)

i mi smo jutros otisli u vrtic [sm=bravo.gif]
idem po nju u pola jedan jer je nova grupa pa su svi na adaptaciji [sm=smiley36.gif]
mada , jedva sam je probudila , naopako dete , kad je mogla da spava ustajala je sa petlovima a saaad [sm=smiley29.gif]

New Mom -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 8:48:56)

IZVORNA PORUKA: Olga RR
mada , jedva sam je probudila , naopako dete , kad je mogla da spava ustajala je sa petlovima a saaad [sm=smiley29.gif]

Klasika.[sm=smiley29.gif]
Mi smo još na bolovanju, i još ne znam kad ćemo opet u radne pohode.[sm=smiley24.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 9:02:19)

Nidžo budi dobar s ovom tetom, ona zna gde stoje sve igračke u vrtiću

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Kako to tate lako reše. Ja bih verovatno rekla "Ovo je vaspitačica, ako ti se piški ili si žedan, reci joj, a ja ću brzo doći"... što automatski rezultira vrištanjem. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 9:02:51)

Mod, Mina, Jovice, pišite posle. 

tijatija -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 9:14:10)

I mi smo danas u vrticu [sm=bravo.gif]
Marta mora sutra na vakcinu pa ce od srece a Milena i Nevena su jedva cekale, probudile se bez problema i ostale sa novom vaspitacicom u novom vrticu. Zajedno su u grupi i ako su one srecne otrcale, ja sam se placuci vratila kuci [sm=smiley19.gif] Neveni je treca godina ,a Mileni druga a meni kao da je prvi put, nemogu ni da zamislim kako ce mi biti kad budem Martu ostavila [sm=smiley19.gif]

Modessty -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 9:20:44)

IZVORNA PORUKA: Tash

Nidžo budi dobar s ovom tetom, ona zna gde stoje sve igračke u vrtiću

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Kako to tate lako reše. Ja bih verovatno rekla "Ovo je vaspitačica, ako ti se piški ili si žedan, reci joj, a ja ću brzo doći"... što automatski rezultira vrištanjem. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

isto tako ja! [sm=smiley36.gif]
Jutros se buni. Plakao ali ne tako tragično kao prošle nedelje. Čak je trijažnoj kroz suze pokazao zubiće.
Plakao dok smo se presvlačili, ali ne otima se nego radi sve što treba. Kad je trebalo da ga vaspitačica uvede u sobu otimao se i vrištao. danas smo do ručka, pa ćemo videti da od sutra spava tamo.

Imali smo katastrofu za vikend. Išli smo mm i ja ko druga na svadbu i ostavili danila kod babe i dede. Toliko je plakao da tonije bilo normalno. Vrištao, davio se, užas jedan. Onda se smirio kad smo mi otišli. Inače bila je noćna svadba. Moji ga doveli kući na spavanje. Kenjkao se pre nego se uspavao oko 10h. Onda se probudio oko 00.30h i morali su da nas zovu da dodjemo jer je plakao za mamu i nije hteo da im da ni da ga dodirnu. Kad smo stigli on ne plače, ali je odmah rekao " Mama ja sam plakao za tebe i pjobudio sam se a ti nisi bila tu. I ja sam se plašio" [sm=smiley13.gif] Stajao je pored kade dok sam se tuširala i pomagao mi da obučem pižamu.
U nedelju smo išli svi u igraonicu na rodjendan kod njegove drugarice Lenke. Igrao se sa decom a onda tražio mamu. Sedeo mi u krilu više od pola sata. Jedva sam ga ubedila da ga odvedem kod dece da se još malo igra. Morala sam da sedim i da ga gledam. Onda se zaigrao inačisto zaboravio na mene. Do kraja je bio dobar.
Ima nenormalan strah da će ga mama ostaviti i stalno pominje kako je mama bila u bolnici ion je bio mnogo tužan!!! [sm=smiley13.gif]
Poludeću dok sve ovo prodje!

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 9:25:47)

Mod, to je, nažalost, sasvim normalno[sm=smiley13.gif]
Nas su uvrtiću savetovali da nikako deci ne kažemo "Idi poigraj se malo i mama će brzo doći po tebe", nego da objasnimo tačno kad ćemo doći "ti sad doručkuj, pa se igraj, užinaj, odspavaj, ručaj i mama stiže, brzo će to proći". Kažu da tako lakše prihvate to vreme što su tamo, i ne gledaju stalno na vrata. I naravno, beskrajno ponavljanje kako će mama uvek doći po njih i kako su oni u vrtiću da bi se igrali i družili, kako bi naučili lepe nove stvari, a ne samo zato što mama mora na posao. I nemojte da budete tužne kad ih ostavljate jer je prirodno da će i oni biti tužni, čak i ako plaču, osmeh na lice.

Modessty -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 9:37:34)

JA mu to pričam sve vreme. I da treba tamo da se igra sa drugarima, da se igra sa novim igračkama, da ručkaju svi zajedno i da spavaju svi zajedno. I da je mama najsrećnija kad je on nasmejan i srećan. Nijednom ga nisam ostavila tužna ili bila neodlučna. Ali ono što se odigralo za vikend je bilo strašno. Plakala sam kad smo ga ostavili i stigli kući. Jedva sam podočnjake prikrila šminkom. Na svadbi sam prvih pola sata bila ko kreten.
A u nedelju sam se iznervirala što nije hteo da se igra sa decom. dete koje je do juče uvek bilo oduševljeno igraonicama, toboganima i zamkovima za skakanje kao i gomilom dece, sada se sklanja od svega i samo hoće kod mame i da ide kući!

*Alexx* -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 9:39:44)

Nakon godinu dana pohađanja vrtića, meni i dalje nije jasno sledeće: zašto ta medicinska sestra njima gleda zube non stop? Nikad se ne setim da pitam u vrtiću [sm=smiley36.gif]
Ona njima, u stvari, gleda da li je grlo crveno ili šta?

Modessty -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 9:42:12)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Joj Alex! Pa naravno da gleda grlo. Ali ako bi Danilu rekla da j sine da ti pogleda grlo, znaš kad bi zinuo - nikad [sm=smiley36.gif]
I gleda im spolja iza ušiju, vljda one žlezde. Zbog boginja i zauški valjda. sad sam možda i ja lupnula

Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>