purplish -> RE: Idemo u vrtić! (30.8.2012 15:44:23)
|
Evo i mi smo ovog ponedjeljka krenuli u vrtic, pa da ukratko napisem i nase iskusvo: 1. dan- nije plakala kada sam je odvela cak se odmah pocela igrati jer smo dosli poslije dorucka, medjutim kada sam dosla po nju vristala je, plakala i nije me htjela pustiti. Nista nije jela 2. dan- pocela je plakati cim je vidjela vrtic i non stop govorila necu u vrtic, i nemoj me ostaviti mama (najgori rastanak od svih, osjecala sam se kao da sam je na neki nacin izdala). Kada sam dosla po nju, plakala je dosta manje nego 1. dan; ponovo nista nije jela 3. dan- pocela je plakati cim je oci otvorila tog dana, nije cak htjela ni iz kuce izaci i ponovo je govorila necu u vrtic. Kada sam dosla po nju "plakala" je cijelih 15 sekundi i prestala. Ovaj put je i doruckovala i rucala u vrticu. 4. dan- malo je plakala kada smo dosle posto njena teta jos nije bila stigla u vrtic. Kada sam dosla po nju, bila je nasmijana cijelo vrijeme. Opet je i doruckovala i rucala, ali je ovaj put jela sama...i pronasla je novu drugaricu [sm=smiley1.gif]. Kada smo se vracali kuci rekla je: svidja mi se vrtic Sve u svemu napredujemo i primjecujem po njoj da se polako sve vise oslobadja. Nemam nikakvih ocekivanja sto se tice plakanja, prestace kada bude spremna. Sa tim sam se pomirila odmah na pocetku i odlucila da ne uzimam previse k srcu svu tu dramu. Ipak je za nju sve ovo velika promjena i treba joj samo vremena da udje u rutinu.
|
|
|
|