Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (10.8.2012 13:19:46)
|
Gae svakako ce ti reci u vrticu na informativnom razgovoru kad je prime i kad doneses dokaz o uplati [sm=smiley1.gif] Pelene, vlazne maramice, presvlaka, jastuchnica, pidzama i patofne! Ja moram da pitam za dudu da li moze bar uz uspavljivanje [sm=jezicek.gif] U vrticu ce ti dati i zdravstveni list deteta u decijem vrticu, kao sistematski pred polazak, vas pedijatar popunjava osnovne podatke, ime, prezime, podaci o porodjaju, mama, tata itd rubriku stanje deteta pri prijemu, tezina, visina i sl. I sad sam se set__ila da sam i ja morala da radim bris iz nosa i grla kad sam isla sa Tamaron na privikavanje, sada mi nista ne pomenuse, videcu sa pedijatrom. Nama su dali i neki upitnik o navikama deteta ... A ranchic nas je kostao 500 kinti i ene ga jos je u funkciji :) A inace kad smo Tamaru premestali u drugi vrtic, vratili su nam taj karton prazan, samo je bila popunjena rubrika o stanju kad je kretala, i na nekim papiricima datumi kad je bio fizijatar, zubar i sl [sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|