bokicans -> RE: Idemo u vrtić! (30.9.2011 9:05:03)
|
Joj ma one samo vicu tj jedna, da je to normalno,i da ce proci i da ne treba pridavati znacaj,Međutim ta vaspitacica je uzas,uopšte joj ne pomaze u adaptaciji ,opomenula sam je ,rekla sa joj.I zaista mislim da je u njoj problem.Juce mi je rekla da Nađa stoji i zamišljeno BLEJI!!!Na sta sam rekla da nije koza,Danas cu razgovarati ponovo sa njom i to drugim tonom.Druga vaspitacica kaze da je jako dobra kada ja odem i da nema problema,da je jednostavno jako oset_ljiva ,i da joj treba vremena,i da je jako nezna i cim joj se posveti mrva paznje bude sve ok,Nađa kada ona radi ,cak i nekada priođe bez povracanja.Međutim ona je ove nedelje bolesna dolazi tek u ponedeljak i sa tada cu sa njom popricati.Još plus Nađa ništa ne jede od 8-14 a vaspitacica se ni ne potrudi.I taj problem nije samo kod mog deteta nego se i ostali roditelji zale.I sada kada pomislim da se ispovracala ujutru i nejede do 14 ,uzas ,place mi se.Još je jutros trazila da doruckuje kuci i opet jadna sve ispovracala,.I samo vice,necu više,mama ,necu!Joj muka mi je od tuge,
|
|
|
|