pepeljuga -> RE: Idemo u vrtić! (8.9.2011 14:04:20)
|
V je danas bio tri i po sata. Kad smo dosli vristao je i kacio mi se oko vrata, cini mi se najgore do sada. Cela grupa je vristala. Jedna od mama koja je dovela dete mi govori da ga ne drzim vec da ga ubacim u sobu, okrenem se i odem. Kaze mi "Veruj mi, ne volis ti svoje dete vise nego ja moje, govorim ti iz iskustva jer imam vec jedno u starijoj grupi. Tako je najbolje, cim mi odemo oni prestanu". Tako sam i uradila. Bilo mi je tesko, ali on mora da ide, ja moram na posao, nema tu mnogo mozganja. Kad sam dosla po njega, malo pre pola 12, jako sam se iznenadila jer se nijedno dete nije culo. Stajala sam ispred vrata, culi su se da nesto brbljaju, lupkaju tanjirici, provalim da je prva uzina u toku. Kucnem polako i vidim kroz vrata da lepo sede na stolicicama i ruckaju, milina. V takodje, vaspitacica mu drzi tanjiric a on uzima komadice i jede! Kad me video, poceo je da kmeci, ali uredno nastavio da jede kolac [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Definitivno mi je malo lakse, skontala sam da je to sve normalan proces privikavanja, kako njemu tako i meni, mislim da ce spavanje biti problem ali i to cemo nekako prevazici, polako, korak po korak. Od ponedeljka cemo probati i sa spavanjem, sutra ce opet do prve uzine.
|
|
|
|