MarijaBg -> RE: Kamperski vodič za porodilište (29.1.2013 10:07:52)
|
Jance, ja nisam ni pomislila da treba otpusna lista, odkud ti to? Na svim izvestajima mi sad pise drugorotka, a na onom prvom iz DZ i info sa prvog porodjaja, beba rodjena u 38-oj nedelji, tezina, ocena... Ne verujem da ce ti to traziti, ne vidim zasto bi [sm=zmeden.gif] Sto se torbe tice, evo upravo pocinjem sa pakovanjem, pa da se malo preslisam: * 3 spavacice * tanki pamucni bademantil (u porodilistu je jako vruce) * malo pamucnog vesa i carapa * 2 peskira * papuce 2 para (gumene + sobne) * brus za dojenje + 10-ak tupfera za brus * PUMPICA ZA IZMLAZANJE (ovo mi je pod obavezno) * osnovni pribor za higijenu * lanolin krema * octenisept sprej * asepsol sprej * mrezaste gace * mrezasti ulosci + neki ogromni pamucni ulosci za porodilje (ponudili mi u apoteci, kazu da su spas za noc) * pakovanje ubrusa, ako imam mesta i 2 pakovanja (za sve: wc, brisanje lica posle umivanja, briskanje asepsolom...) * plazma, malo mleko, voda, 7 days kroasani [sm=pujs.gif] * nekoliko najlon kesa (verujte da ce zatrebati) Sve sto treba od papirologije (jos samo koprokuturu nisam uradila) za bebu * pelene newborn * pavloviceva * vlazne maramice A stvari za izlazak cu spremiti da nam ponesu [sm=smiley1.gif] Ko zna sta sam sve zaboravila [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|