Dora -> RE: Kamperski vodič za porodilište (20.1.2010 10:43:44)
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR OTI, kupi flašu fiziološkog rastvora i nekoliko onih najmanjih špriceva od 2 ml (i ilu, naravno, da probušiš flašu) - to ti je za nosić. I Andrej je imao večito zapušen nos. Uh, ček da nađem spisak šta sam nosila u porodilište... - Mrežaste gaće (koje nisam koristila, ali ja nisam bila u beby friendly programu, pa nisam mnogo ni ustajala), - sredstva za higijenu (sapun, pasta za zube, četkica, itd), toalet papir, - nekoliko pakovanja mrežastih uložaka (ja ponela dva, na kraju mi je mm donosio jer sam baš mnogo krvarila) - lična karta i zdravstvena knjižica - spavaćica sa kopčanjem napred, da možeš da izvadiš sike (ja sam koristila njihove i to sigurno jedno 5-6 komada, kad krene mleko sva bude mokra) - neki su nosili brus za dojilje i one umetke baš zbog gore navedenog problema sa curenjem, ja nisam - flaša vode i plazma keks (za nuždu) - MOBILNI TELEFON [sm=smiley36.gif] - pelene i Pavlovićeva (ništa drugo mi nije trebalo za bebu, a nosila sam, mm je vraćao kući) Nisam našla spisak, ovo je iz glave. Zapamti, šta god da ti treba, doneće ti muž. Ja sam drugi put nosila brus i tufere baš da ne bih stalno muku mučila s mlekom na spavaćici, to ume da smrdi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley11.gif[/image]. To mi je mnogo značilo.
|
|
|
|