klara01 -> RE: Kamperski vodič za porodilište (29.7.2011 17:04:00)
|
Iscitala sam sve prethodne stranice,ali normalno,meni uvek jos nesto mora dodatno da se razjasni[sm=smiley36.gif] da li u porodiliste nosimo vitamine (mamavit,folnak...) posto je meni dr rekla da to pijem dok god beba doji; da li ranu ispiramo samo vodom (sto isto neki savetuju) ili bebi sapunom (vidim da se ovde on pominje) i da li je on neophodan,tacnije da li neko to kontrolise,ja za intimnu higijenu i pre trudnoce i sada koristim lactacyd femina tecni sapun (moja dr mi ga je preporucila kad sam imala gljivice i odlican je jer sadrzi mlecnu kiselinu),pa bih ponela njega i kupku ovaj pojas za skupljanje materice,kako izgleda,ja koristim onaj pojas za podizanje materice jer "nosim nisko bebu",jel to taj isti ili ima neki drugi,i jeste li to nosile u porodilistu,nesto mi bzv zvuci da se odmah stezem posle porodjajace i odlican je jer sadrzi mlecnu kiselinu),pa bih ponela njega i kupku ovaj pojas za skupljanje materice,kako izgleda,ja koristim onaj pojas za podizanje materice jer "nosim nisko bebu",jel to taj isti ili ima neki drugi,i jeste li to nosile u porodilistu,nesto mi bzv zvuci da se odmah stezem posle porodjaja
|
|
|
|