Ana RR -> RE: Kamperski vodič za porodilište (15.7.2011 10:27:53)
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Anci evo sta ti je potrebno u Misovicu (ovo je moj spisak, posto sam vec lezala znam sta treba, a samo sam dodala za porodiliste par stvari): - mrezasti ulosci (oko 3 pakovanja) - mrezaste gacice - peskir za kupanje (najmanje 2, ali to moze i muz da ti donese ako zafali) - peskir za lice - soknice - sapun ili kupka - cetkica za zube i pasta - cesalj - toalet papir (obavezno, jer to nikad nemaju) - vlazne maramice - pumpica (ako je imas, ja svoju nosim obavezno) - pampers pelene (mada to nije neophodno, to ti muz moze doneti) - limun (u nekoj kutijici iseckan na kriske), ako nedaj Boze porodjaj potraje duze, mnogo ce ti znaciti da te osvezi, jer vodu ne smes da pijes, ali ce ti dozvoliti da sisas limun. - telefon i punjac Mozes poneti i lap top ili ako imas onaj mali notebook racunar ako zelis jer imas wireless mrezu tamo. Meni je to bio spas jer sam dugo lezala. Od dokumenata ti treba sledece: - licna karta - zdravstvena knjizica - zeleni uput za prijem u bolnicu - krvna grupa (obavezno na vazece prezime) - sve analize radjene u 9. mesecu (kks, hbsag, cervikalni i vaginalni bris...) - poslednji nalaz sa UZ, radjen u 9. mesecu - CTG radjen u 9. mesecu - voda i casa za vodu (ja nosim u flasicama, pa pijem iz flasice)
|
|
|
|