Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 8:04:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR A Oti,jel to ona što se zakači na krevetac ili samo podloga koja se položi na krevet Mislim,ova prva je opet bolja jer se ne saginješ Draga moja LU, ti mislis da ja znam na sta mislim? Mislila sam samo na onu podlogu sto ide na krevetac..ne, a?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 8:05:12
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR A Oti,jel to ona što se zakači na krevetac ili samo podloga koja se položi na krevet Mislim,ova prva je opet bolja jer se ne saginješ slažem se, ako već nema prostora onda bolje ova što se zakačinje na krevetac
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 8:07:42
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Lu RR A Oti,jel to ona što se zakači na krevetac ili samo podloga koja se položi na krevet Mislim,ova prva je opet bolja jer se ne saginješ Draga moja LU, ti mislis da ja znam na sta mislim? Mislila sam samo na onu podlogu sto ide na krevetac..ne, a? krevetac ili KREVET (vaš krevet) bitna je razlika ?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 8:11:10
|
|
|
|
Anoniman
|
a to...Mislim ne njen krevetac...podloga koju zakacim na njen krevetac... hihihihi ..ja sam luda zena
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 8:11:27
|
|
|
|
Jeca*
|
ja imam tu sto se kaci na krevetac i NIKAD je nisam zakacila na krevetac. Ja je stavim na krevet i na njoj povijam Luku i dan danas tako radim. Pre kupanja stavim dasku na bračni krevet i onda tu spustim Luku i oblačim ga. Tako mi je lakše jer je lepo ravna podloga i on je navikao na dasku. Zasto je nikad nisam kacila na krevetac? Zato sto mi je jedna strana kreveca uvek bila spustena, kad se Luka rodio, kao i svima vama verovatno. A mi smo kupili onaj Bambino krevetac koji ima mehanizam koji dete teze moze samo da podigne i spusti, a posle je to i meni mnogo otezavalo, jer nisam mogla stalno da dizem stranicu kreveca i stavljam dasku, pa sam u startu odustala od te ideje. Ali mi je super sto smo kupili tu dasku i meni je mnogo znacila. Uvek sam dete spustala na čistu podlogu, a stalno je briskam alkoholom.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 8:13:22
|
|
|
|
Anoniman
|
E to mi treba...znaci ipak je potrebna...pa makar za vas krevet.. Hvala Jeco RR
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 8:14:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI Devojke, pogledajte ovo KLIK Ima i Arilje program Trazila sam im cenovnik, kad mi posalju, stavicu ga ovde. POgledajte katalog...ima svasta nesto. samo se nadam da je povoljna cena ...javicu vam
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 8:14:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Jeco kod mog krevetca se ne spušta stranica, no ja ni nemam tu dasku. Mene kičma boli i ovde kad je prepovijam a kamo li da se sagnem na krevet IZVORNA PORUKA: OTI a to...Mislim ne njen krevetac...podloga koju zakacim na njen krevetac... hihihihi ..ja sam luda zena oprošteno draga, oprošteno
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 9:33:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja nisam zadovoljna njihovim bodićima, nekako loše stoje oko ramena, povlače se... ostalo nisam probala. IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: OTI Devojke, pogledajte ovo KLIK Ima i Arilje program Trazila sam im cenovnik, kad mi posalju, stavicu ga ovde. POgledajte katalog...ima svasta nesto. samo se nadam da je povoljna cena ...javicu vam
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 9:38:12
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam malopre poslala pp Oti, sa istom konstatacijom. Nama se ova garderobica bas razvukla...ne svidja mi se pamuk. Ja glasam za Baby Boom. Jeftini su a jaaaaaako kvalitetni. Luka nosi i perem milion puta i fenomenalno izgledaju i bodici i trenerkice. Ma super im je pamuk. A imaju i duhovite poruke...preslatki su. Inace, u TC Imago je radnjica gde ja kupujem. nego, ajmo zene malo u temu KLIK da tamo pišemo o ovome, odosmo u offtopic
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 10:28:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Da se i ja ubacim ne zamjerite Ja sam komodu za presvlačenje koristila dok je god nosio pelene a nosio je 2 god i 8 mjeseci,iako su mu noge visile bilo mi je mnogo lakše nego na krevetu da se saginjem, plus što su mi sve stvari stajale u ladici pelene,maramice i ostalo. Ja sam bebu nosila vani čim sam prohodala Toliko od mene Potpisujem kompletan post, s tom razlikom da je Luka dnevnu pelenu koristio malo kraće, ali noćnu koristi i sada. S tim što ga sada već u pelenu stavljam gde stignem. I da, ja sam "prohodala" 10 dana nakon CR.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 16:42:58
|
|
|
|
nakins
|
Ovakav ce biti nas krevetac i komoda. Idemo da kupimo posle Nove godine.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 16:50:01
|
|
|
|
marince1
|
Ja nisam imala ni jednu skoro 2 meseca,e onda sam dobila 2 Jedna mi je non stop na krevetcu,ne skidam je i tu ga presvalcim ujutru,pred kupanje... Druga mi je u trpezariji,na jendom stolu. Tu ga presvalci mpreko dana,a nekad ga stavim i on tu lezi dok se ja muvam po kuhinji,jer kad me vidi on cuti
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 16:53:25
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: engimengi Počela sam da kupujem stvari za bebe i neznam dal mi je dovoljno 10 benkica i 10 bodića za pocetak ili ima treba jos?Odelca ću posle nove godine i one krupne stvari polako!!Nisam mogla da se zaustavim sve mi se svidja Pazio,ja sam u pocetku benkice koristila samo ispod jednodelnihkompletica,jer mi se izvlaci ispod dvodelnih. Uz nji sam koristila bodice. Medjutim sad kad smo skinuli siroki povoj,benka mi ej nezgodna,jer nemam u sta da je udenem Moj savet,bodici su bolji!
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 17:12:46
|
|
|
|
engimengi
|
Super,onda da im dokupim jos malo bodića posto sam kupila one malecne,sad da kupim veće,a u Nišu se dobija i veliki bebi paket sa svim stvarima pa valjda cemo imati za pocetak
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 17:13:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da, bodići su mnoogooo bolji. Dakle, bodići, pantalonice sa stopalima, i zeke. Benkice jok, ja imala 5 komada, i svaki put sam psovala kad je trebalo da ih obučem, večito su se izvlačile.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 17:13:41
|
|
|
|
marince1
|
Ma imacete,verujmisvako ko dodje kupice ti nesto od garderobice!
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 17:16:42
|
|
|
|
marince1
|
Ja uz te patalonice sa stopalima oblacim neke bluzice koje se kopcaju napred na nitne i super su. Ako uspem prebacicu sajt da vidis engi
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 17:19:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince a nekad ga stavim i on tu lezi dok se ja muvam po kuhinji,jer kad me vidi on cuti Oprezno ženo! Bebe samo jedan dan počnu prevrtati, bez da očekuješ. Ja to na tvom mestu ne bih radila.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 17:25:17
|
|
|
|
marince1
|
Za sad je jos mali za to. Ali bicu oprezna,hvala
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 17:27:58
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 19:10:26
|
|
|
|
engimengi
|
Mnogo mi se svidja ova sobica,al nekako mislim da je više za ženske! Mada me prodavacica ubedjivala da nemaju druge boje i da moze i za decake!!Sta vi mislite??
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 19:12:06
|
|
|
|
marince1
|
Pa plavo je za decake Super je sobicai neznam sto si utripovalal da je za zenske
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 19:27:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ebg, meni je za ženske
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.12.2009 19:31:10
|
|
|
|
marince1
|
Alex ne me bojkotuj
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.