Anoniman -> RE: Kamperski vodič za porodilište (29.12.2009 7:50:38)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava hehe nisam oti, ali ja od stvarčica (odeće) nisam skoro ništa ni kupovala, sve su mi poslali moji. Kupili smo samo bodić u kojem će da izađe iz bolnice - kao da bude u novom, ostalo sam sve imala, čak i posteljinu. Mi smo dokupljivali jer je bila malešna, pa joj sve bilo skoro veliko mi smo kupovali velike stvari: kolica, sto za previjanje (koji će jako brzo da preraste i ne znam gde ću onda da je previjam ) krevetac, kadicu za kupanje... kad smo kod kupanja, anči voli da se ukaki taman kad je okupam. Sinoć se usrala do vrata! Morala sam opet da je ''kupam'' a mm je išao da pere usran bodić Trcko, a je l to sto za prepovijanje ili samo ona daska? ja bih kupila samo onu dasku jer nemam mesta za ceo sto...je l i to da ne kupujem ako ce da preraste? Da je prepovijam na krevetu? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A pitam se...Kad se beba rodi, zar se ima vremena da se tada ide da se dokupljuje ili to ide samo tvoj muz i rodbina? I jos nesto: kolica za bebu - kada pocnes da vodis bebu napolje? posle koliko vremena?
|
|
|
|