Jele -> RE: Kamperski vodič za porodilište (15.8.2009 12:05:52)
|
Ja sam te mrežaste gaćice kupila u apoteci, cene se razlikuju od APOTEKE DO APOTEKE, ali su jeftine. U porodilištu ih nisam nosila, budući da me je sve tako bolelo da nisam mogla da dignem nogu pri oblačenju, a non-stop sam menjala mrežaste Nivine uloške, jer mi se sve gadilo i prilično sam krvarila. Što se tiče straha od procurivanja uloška, nema mu mesta, budući da uložak treba što češće da menjate da oko rane bude čisto. Ja sam ih stvarno jako često menjala, tako da savetujem da poneste puno tih uložaka, nek se nađu. Takođe (a to sam već spomenula) su me spasili plastificirani podmetači za krevet. Imala sam neke tanke koje sam dobila i ti su me nervirali jer su se nekako gužvali i lepili za mene, bezveze. Nego ja sam za svaki slučaj ponela i više onih koje sam kupila za ispod bebe pri previjanju (uzela sam ih bila u Rodiću imaju neke roza i zelene figurice pozadi, a ima ih i merkatoru; ima 60x60 cm i 90X60cm), super su mi bili, nisu se pomerali stalno, gužvali i lepili za mene. Ima i u DM-u tih podmetača za bebe, ali su malo skupi, 10 komada 400 dinara, ali su za ispod guze u porodilištu dobri [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|