RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Anoniman -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (29.9.2012 7:52:53)

IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ralf Fajns, na prvi pogled[sm=smiley1.gif]

Ne znam sto ali volim da ga gledam, bas sad imam onaj film snimljen u BG vidis spava mi mala mogla bi sad da odgledam...

Ima neki bezobrazan pogled, uf...

Yula -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (29.9.2012 10:09:56)

I ja ga obozavam! Iz njega bas zraci neka harizma.

dunja RR -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (29.9.2012 11:39:56)

I ja ga volem[sm=smiley1.gif]

vukosava -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (29.9.2012 14:48:37)

IZVORNA PORUKA: vukosava

Ralf Fajns, na prvi pogled[sm=smiley1.gif]

Ne znam sto ali volim da ga gledam, bas sad imam onaj film snimljen u BG vidis spava mi mala mogla bi sad da odgledam...

Ima neki bezobrazan pogled, uf...

On je za razliku od mnogih glumac koji ima klasicno glumacko obrazovanje, strucnjak da glumi Sekspirove komade. Ima nesto gospodski u sebi. Ja sam bas volela recimo u onom filu cini mi se Onjegin, Sindlerova lista, Engleski pacijent itd. Cim vidim njega znam da ima sanse da je neki ozbiljan film

Yula -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (29.9.2012 23:10:22)

Da, ima neko aristrokratsko drzanje, Englez covek. Engleski pacijent i Kraj jedne afere, mislim da se tako zove onaj ljubavni film gde on glumi ljubavnika od zene svog prijatelja, mnooogo jak film. Mesecima sam jurila odgovarajuci prevod za njega, a svi ili porane ili kasne [sm=hudicek1.gif]

Ja volim i Dzeremi Ajronsa, i on je sada dobrano mator [sm=smiley36.gif] ali svidjaju mi se uloge koje tumaci i njegovo aristokratsko drzanje ( ja pocela ko Vendi [sm=smiley36.gif] ) a najjaci utisak je ostavio u filmu Fatal, Damage, Steta, ne znam kako je kod nas preveden, zaboravila sam.

Pirs Brosnan mi je lep kao sam Bog. [sm=smiley36.gif]

mayaoceans -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (20.10.2012 18:27:55)

Paul Walker

mayaoceans -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (20.10.2012 18:31:50)

kevin costner

vukosava -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (21.10.2012 2:33:10)

IZVORNA PORUKA: Yula

Da, ima neko aristrokratsko drzanje, Englez covek. Engleski pacijent i Kraj jedne afere, mislim da se tako zove onaj ljubavni film gde on glumi ljubavnika od zene svog prijatelja, mnooogo jak film. Mesecima sam jurila odgovarajuci prevod za njega, a svi ili porane ili kasne [sm=hudicek1.gif]

Ja volim i Dzeremi Ajronsa, i on je sada dobrano mator [sm=smiley36.gif] ali svidjaju mi se uloge koje tumaci i njegovo aristokratsko drzanje ( ja pocela ko Vendi [sm=smiley36.gif] ) a najjaci utisak je ostavio u filmu Fatal, Damage, Steta, ne znam kako je kod nas preveden, zaboravila sam.

Pirs Brosnan mi je lep kao sam Bog. [sm=smiley36.gif]

E i ja volim Dzeremija Ajronsa.

Anoniman -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (21.10.2012 3:29:40)

Naveen Andrews

jbg, znam, nizak je, ima slomljen nos i necete pasti pred noge mu ..
a onda shvatim kako se krece pa primetim kakve prste ima, pa glas pa ramena pa ... majku mu, kako se krece!!!
bez zadrske - mm nema sanse pored njega, vec sam mu objasnila ko bi izgubio u tom nadmetanju :o)))

vukosava -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (21.10.2012 5:33:21)

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

Naveen Andrews

a onda shvatim kako se krece pa primetim kakve prste ima, pa glas pa ramena pa ... majku mu, kako se krece!!!
bez zadrske - mm nema sanse pored njega, vec sam mu objasnila ko bi izgubio u tom nadmetanju :o)))

E njega bas gotivi jedna moja drugarica Amerikanka. Indijac rodom iz Engleske, glumio onog lika u Lost-u. Meni je strava onaj Sawyer iz te serije.

[img]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20070125175539/lostpedia/images/2/20/1x02_sawyer.JPG[/img]

Anck Su Nmaun -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (21.10.2012 7:37:25)

Jao Sojer.... divan je [sm=smiley1.gif]

Meni je uvek simpa Robert Downey Jr

a njega kad vidim padam na du*e...... Burak...
[img]http://www.dodaj.rs/f/1g/PT/4vsbMSEZ/5.jpg[/img]

Verolina -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (21.10.2012 11:42:39)

Ih, breeeeeeeee, pa Zarko Lausevic[sm=love.gif]

Anoniman -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (21.10.2012 12:29:42)

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

Naveen Andrews

I ja ga veleeeeem nako baš...

minna -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (25.10.2012 10:41:51)

Jude Law
[img]http://www.dodaj.rs/f/p/n6/4YC1fkVS/jude-law4.jpg[/img]

vikiveki -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (9.11.2012 9:22:58)

Mel Gibson je za mene ekstra i po izgledu i po glumi[sm=smiley20.gif]

gagilly -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (14.11.2012 20:04:11)

Olivier Martinez, i filmu "Unfaithful", mmmmmm :)

ikacc -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (8.12.2012 22:08:16)

Najsveziji Kenan İmirzalıoğlu-Ezel [sm=smiley1.gif]

panpan1 -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (29.12.2012 21:19:30)

zan klod van dam naravno [sm=bravo.gif]

opcinjena -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (30.12.2012 2:29:53)

kad bila mala uzivala gledajuci seriju tvin piks, moja simpatija dugo vremena bio je onaj policajac koji sad glumi u ocajnim domacicama, Kyle MacLachlan (nasla na googlu). sad mi je nacisto bljak... [sm=smiley36.gif]

panonkinja -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (30.12.2012 3:44:45)

Mič iz cuvara plaza [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jelenica011 -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (30.12.2012 13:18:58)

Ventvort Miler zlato moje [sm=jezicek.gif]

sanjalica978 -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (18.1.2013 10:40:55)

Obozavam ga
[img]http://www.dodaj.rs/f/2x/gE/2YI43Qmf/hugh-grant-hugh-grant-87.jpg[/img]

branki* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (18.1.2013 11:06:16)

i ja....

Verolina -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (14.3.2013 7:50:37)

Zarko L. i patuljak iz Hobita[sm=smiley36.gif]

leamalamut -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (14.3.2013 14:19:11)

Zarko Lausevic , William Baldwin , onaj sto glumi Bali bega i drugi Ezela ... unistice nas Turci [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>